Goedkope vliegtickets Barcelona

wo 18 sep.
Eenvoudig vinden
Kies de goedkoopste en snelste routes van ruim 800 officiële partners
Reis op je eigen manier
Geniet van reizen met een trein, bus en vlucht in Europa
Tickets voor je reis
We staan voor je klaar

Deze bedrijven vertrouwen ons.
We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Alle informatie over een directe vlucht naar Barcelona

Barcelona is door de unieke bezienswaardigheden, het lekkere klimaat, de ligging aan de Middellandse Zee, voetbalclub FC Barcelona en de lokale keuken een geweldige stad om naar toe te gaan. Met de auto of de trein ben je lang onderweg, maar gelukkig kun je gemakkelijk en snel met het vliegtuig vanuit heel Nederland in Barcelona komen. We geven je hier meer informatie over de grootste vliegvelden van de stad en de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen die vanuit Nederland op Barcelona vliegen.

Aeroport de Barcelona-El Prat (BCN)

Luchthaven Barcelona-El Prat is de internationale luchthaven van Barcelona en het grootste vliegveld in de buurt van de stad. Deze luchthaven verwerkt na de internationale luchthaven van Madrid in Spanje jaarlijks de meeste passagiers. El Prat heeft twee terminals die op vijftien tot twintig kilometer ten zuiden van Barcelona liggen. In 2016 zijn deze terminals aangesloten op het metronetwerk van Barcelona. Met lijn 9 kun je nu rechtstreeks naar de stad reizen. Wil je naar het stadscentrum toe gaan, dan moet je nu op het station Europa-Fira nog wel overstappen op lijn 8. In de toekomst gaat lijn 9 wel doorrijden tot aan het stadshart van Barcelona.

Girona Costa Brava Airport (GRO)

Deze luchthaven wordt ook wel Barcelona Girona Airport genoemd en ligt 100 kilometer ten noordoosten van Barcelona. Vanuit het centrum van Girona ben je in 70 minuten met de trein in Barcelona. Daarvoor moet je wel eerst vijftien kilometer met een bus vanaf het vliegveld reizen. Een alternatief is de commerciële Barcelona Bus, die in 70 minuten vanaf het vliegveld naar het centrale busstation van Barcelona rijdt.

Met KLM van Amsterdam Schiphol naar Barcelona El-Prat

Dagelijks vliegt KLM vijf keer van Schiphol naar Barcelona El-Prat. Een heenvlucht duurt twee uur en tien minuten, een terugvlucht doet er een kwartier langer over. De vroegste vlucht van KLM naar Barcelona vertrekt om 8.15 uur, de laatste om 20.55 uur.

Met Vueling van Amsterdam Schiphol naar Barcelona El-Prat

De Spaanse maatschappij Vueling vliegt drie keer per dag rechtstreeks van Schiphol naar de belangrijkste luchthaven van Barcelona en weer terug. De eerste vlucht van Vueling uit Amsterdam vertrekt om 07.00 uur en de laatste gaat om 21.20 uur.

Met Ryanair van Eindhoven Airport naar Girona Barcelona

Behalve op zondag en maandag vliegt Ryanair iedere dag van Eindhoven naar Girona Costa Brava Airport. Op dinsdag, donderdag en zaterdag vertrekt Ryanair om 10.25 uur uit Eindhoven, op de andere dagen rond 15.00 uur. De vluchten duren twee uur. Vanaf eind maart 2017 vliegt Ryanair ook dagelijks vanaf Dusseldorf Weeze en twee keer per week vanaf Maastricht Airport op Girona Costa Brava Aiport.

Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis
Barcelona
FlightBarcelona

Voorzieningen

Versnaperingen
Wifi
WC

Veelgestelde vragen

Waar is de luchthaven en hoe kom je er?
Waar is de luchthaven en hoe kom je er?

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone

We gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren, gebruikersgedrag te analyseren en voor de retargeting van Omio's advertenties op andere websites. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacyvoorwaarden. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.