VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
16 okt.
60Deutsche Bahn
46Flixbus
236Lufthansa Cityline
zo
17 okt.
50Deutsche Bahn
41Flixbus
96easyJet
ma
18 okt.
38Deutsche Bahn with connection
34Flixbus
66easyJet
di
19 okt.
38Deutsche Bahn
34Flixbus
59easyJet
wo
20 okt.
38Deutsche Bahn with connection
40Flixbus
92easyJet
do
21 okt.
38Deutsche Bahn
46Flixbus
160easyJet
vr
22 okt.
40Deutsche Bahn
40Flixbus
149easyJet
za
23 okt.
40Deutsche Bahn
47Flixbus
219KLM
zo
24 okt.
40Deutsche Bahn
34Flixbus
107easyJet
ma
25 okt.
38Deutsche Bahn with connection
34Flixbus
72easyJet
di
26 okt.
38Deutsche Bahn
Vind prijzen
75easyJet
wo
27 okt.
38Deutsche Bahn
40Flixbus
Vind prijzen
do
28 okt.
38Deutsche Bahn
47Flixbus
135Lufthansa Cityline
vr
29 okt.
40Deutsche Bahn
Vind prijzen
178easyJet
za
30 okt.
38Deutsche Bahn
54Flixbus
145Lufthansa Cityline
zo
31 okt.
40Deutsche Bahn
51Flixbus
55easyJet
ma
1 nov.
38Deutsche Bahn
48Flixbus
35easyJet
di
2 nov.
38Deutsche Bahn
33Flixbus
32easyJet
wo
3 nov.
38Deutsche Bahn
34Flixbus
103KLM
do
4 nov.
38Deutsche Bahn
Vind prijzen
Vind prijzen
vr
5 nov.
38Deutsche Bahn
47Flixbus
49easyJet

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Reistips

Vluchten van Bazel naar Amsterdam
Vlieg eenvoudig naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Bazel naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke vlucht ticket van Bazel naar Amsterdam?
Vlucht tickets van Bazel naar Amsterdam hoeven niet meer dan € 66 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor vlucht tickets van Bazel naar Amsterdam voor je volgende vakantie.
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de vlucht van Bazel naar Amsterdam?
Reizen per vlucht van Bazel naar Amsterdam kost gemiddeld € 133. Prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het tijdstip en jaar en hoe lang van tevoren je boekt. Meestal geldt: hoe eerder, hoe beter!
Hoeveel kilometer is het van Bazel naar Amsterdam met de vlucht?
Overweeg je een vlucht ticket te kopen van Bazel naar Amsterdam? De afstand tussen Bazel en Amsterdam per vlucht is ongeveer 568 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Bazel naar Amsterdam te vinden.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Bazel to Amsterdam per vlucht?
The gemiddelde reistijd per vlucht van Bazel naar Amsterdam is 1 h 30 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je vlucht tickets koopt van Bazel naar Amsterdam.
Welk kan ik het beste overwegen voor mijn geplande reis van Bazel to Amsterdam?

Onze klanten, die goedkope vlucht tickets boeken van Bazel naar Amsterdam, vertrekken meestal van EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg in Bazel and komen aan op Amsterdam Airport Schiphol in Amsterdam. Het is altijd handig om deze in Bazel en Amsterdam te weten voor je aan boord gaat voor je reis per vlucht.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Bazel en Amsterdam?

Bij de voorbereiding van je reis naar Amsterdam van Bazel is het handig om te weten hoe ver de liggen van het centrum. Het populairste in Bazel is EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg, dat zich bevindt op (5 km) van het centrum. In Amsterdam is het populairste Amsterdam Airport Schiphol en dat ligt 11 km van het centrum.

Welke bieden vervoer aan van Bazel naar Amsterdam?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Bazel naar Amsterdam kun je een vlucht nemen van easyJet, KLM, Swiss, Air France of Transavia Airlines. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Bazel en Amsterdam om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Hoe vind ik een route per vlucht van Bazel naar Amsterdam zonder overstap?
Als je een rechtstreekse vlucht wilt nemen van Bazel naar Amsterdam, zou je gebruik kunnen maken van KLM. Als er geen rechtstreekse verbindingen zijn van Bazel naar Amsterdam, check dan andere beschikbare verbindingen op Omio en combineer de beste aanbiedingen om snel in Amsterdam te kunnen komen.
Hoe kan ik een goedkoop vlucht ticket kopen om te reizen van Bazel naar Amsterdam?
Bespaar geld en laat Omio de beste vlucht tickets enkele reis of retour zoeken van Bazel naar Amsterdam. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Bazel naar Amsterdam zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Amsterdam vanuit Bazel per vlucht, zijn er dan in de buurt van Amsterdam nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Onze klanten die kiezen voor een reis per vlucht naar Amsterdam, reizen ook vaak naar Parijs, Londen of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Amsterdam en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Alternatieven voor vluchten Bazel - Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: