Vertrektijden naar Berlijn

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Berlijn?

Bekijk op de kaart

Populaire hotels

Meer bekijken

Volledige huizen en appartementen

Meer bekijken

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Alle informatie over een directe vlucht naar Berlijn

Een bezoek aan Berlijn is fascinerend. Nog steeds zie je de tegenstellingen tussen het voormalige Oost- en West-Berlijn, en voel je de energie en creativiteit in deze stad. Overal kom je straatkunstwerken tegen en achter iedere krakkemikkige deur kan zomaar de hipste club van dat moment schuilen. Vanuit Nederland is Berlijn uitstekend per vliegtuig te bereiken. Daar geven je hier meer informatie over.

Luchthaven Berlin Tegel (TXL)

Tegel is momenteel het grootste vliegveld van Berlijn en ligt slechts acht kilometer ten noordwesten van het stadscentrum. Het is één van de twee luchthavens van Berlijn die op dit moment operationeel zijn. In een half uur ben je vanaf dit vliegveld met de TXL bus in Berlin Mitte. Ook de bussen X9 en 109 gaan rechtstreeks naar het stadscentrum en eindigen bij Zoologischer Garten in Charlottenburg.

Luchthaven Berlin Schönefeld (SXF) / Berlin Brandenburg International (BER)

Het vliegveld Schönefeld ligt zestien kilometer ten zuidoosten van het centrum van Berlijn. Deze luchthaven wordt veel gebruikt door budgetmaatschappijen. Bij terminal A van het vliegveld vind je het treinstation Berlin-Schönefeld Flughafen, waar je twee keer per uur een trein naar het stadscentrum kunt nemen. Ook rijden vanaf deze terminal diverse bussen naar het centrum, waaronder de lijnen 162, 163 en 172. Een trein- of busreis duurt ongeveer 30 minuten. Het is de bedoeling om Schönefeld eind 2017 aan te sluiten op een nieuwe uitbreiding, die nu nog naast het huidige vliegveld ligt. Vanaf dat moment gaat dit grote nieuwe vliegveld Berlin Brandenburg International (BER) heten en zal de naam Schönefeld komen te vervallen. Ook vliegveld Tegel zal dan worden gesloten.

Met KLM van Amsterdam naar Berlin Tegel

Vanaf Schiphol gaan er iedere dag vijf vluchten naar Berlin Tegel. Je kunt kiezen uit twee ochtendvluchten (de vroegste gaat om 8.05 uur), twee middagvluchten, en een avondvlucht om 20.40 uur. Met deze rechtstreekse vluchten land je 70 tot 80 minuten na vertrek uit Amsterdam op de luchthaven van Berlin Tegel.

Met easyJet van Amsterdam naar Berlin Schönefeld

EasyJet vliegt twee tot drie keer per dag rechtstreeks van Schiphol naar Berlin Schönefeld. De ochtendvluchten vertrekken tussen 9.00 uur en 10.00 uur; de avondvluchten van easyJet gaan op donderdag en vrijdag om 21.30 uur weg, en op zondag om 20.05 uur. Op donderdag en vrijdag is er ook een middagvlucht, die om 17.05 uit Amsterdam vertrekt. Alle easyJet-vluchten naar Berlin Schönefeld doen er een uur en vijfentwintig minuten over.

Met Transavia van Rotterdam naar Berlin Schönefeld

Zes keer per week vliegt Transavia vanaf luchthaven Rotterdam The Hague Airport naar Berlin Schönefeld. Op maandag, dinsdag en woensdag vertrekt er een vlucht om 7.15 uur. Op donderdag (17.15 uur), vrijdag (18.30 uur) en zondag (14.20 uur) vliegt Transavia later op de dag. De vluchten van Transavia naar Berlijn duren 80 minuten.

Algemene informatie over vluchten naar Berlijn

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeVluchtenVluchten in DuitslandVertrektijden naar Berlijn

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal