VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
22 okt.
50SNCB | IC
17Flixbus
499KLM
za
23 okt.
60Eurostar
14Flixbus
499KLM
zo
24 okt.
60Eurostar
12Flixbus
417KLM
ma
25 okt.
50SNCB | IC
12Flixbus
357KLM
di
26 okt.
50SNCB | IC
10Flixbus
310KLM
wo
27 okt.
Vind prijzen
10BlaBlaCar Bus
310KLM
do
28 okt.
26SNCB | IC
10Flixbus
310KLM
vr
29 okt.
34SNCB | IC
17Flixbus
357KLM
za
30 okt.
34SNCB | IC
12Flixbus
270KLM
zo
31 okt.
34SNCB | IC
14BlaBlaCar Bus
237KLM
ma
1 nov.
26SNCB | IC
14Flixbus
237KLM
di
2 nov.
26SNCB | IC
10Flixbus
237KLM
wo
3 nov.
26SNCB | IC
10Flixbus
211KLM
do
4 nov.
26SNCB | IC
10Flixbus
211KLM
vr
5 nov.
34SNCB | IC
10Flixbus
211KLM
za
6 nov.
34SNCB | IC
10Flixbus
211KLM
zo
7 nov.
34SNCB | IC
10Flixbus
187KLM
ma
8 nov.
26SNCB | IC
10Flixbus
187KLM
di
9 nov.
26SNCB | IC
10Flixbus
187KLM
wo
10 nov.
26SNCB | IC
10Flixbus
187KLM

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Reistips

Vluchten van Brussel naar Amsterdam
Vlieg eenvoudig naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Brussel naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een vlucht van Brussel naar Amsterdam zijn?
Het goedkoopst mogelijke vlucht ticket van Brussel naar Amsterdam is € 310. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Brussel naar Amsterdam boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je vlucht tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat kost de vlucht van Brussel naar Amsterdam gemiddeld?
Reizen per vlucht van Brussel naar Amsterdam kost gemiddeld € 413. Prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het tijdstip en jaar en hoe lang van tevoren je boekt. Meestal geldt: hoe eerder, hoe beter!
Wat is de afstand naar Amsterdam van Brussel per vlucht?
Als je per vlucht reist van Brussel naar Amsterdam, is de afstand ongeveer 173 km. Kijk voor goedkope vlucht tickets van Brussel naar Amsterdam ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Wat is de gemiddelde reistijd per vlucht van Brussel naar Amsterdam?
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Brussel naar Amsterdam per vlucht is 50 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare vlucht van Brussel naar Amsterdam.
Als ik per vlucht wil reizen, welke in Brussel en Amsterdam kan ik dan het beste overwegen voor mijn reis?

Onze klanten, die goedkope vlucht tickets boeken van Brussel naar Amsterdam, vertrekken meestal van Brussels Airport in Brussel and komen aan op Amsterdam Airport Schiphol in Amsterdam. Het is altijd handig om deze in Brussel en Amsterdam te weten voor je aan boord gaat voor je reis per vlucht.

Waar zijn de in Brussel en Amsterdam?

Bij de voorbereiding van je reis naar Amsterdam van Brussel is het handig om te weten hoe ver de liggen van het centrum. Het populairste in Brussel is Brussels Airport, dat zich bevindt op (10 km) van het centrum. In Amsterdam is het populairste Amsterdam Airport Schiphol en dat ligt 11 km van het centrum.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Brussel naar Amsterdam te komen?
Als je de vlucht neemt van Brussel naar Amsterdam, biedt Garuda Indonesia of KLM de beste manier om snel naar Amsterdam te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Brussel naar Amsterdam en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe vind ik de beste deals om vlucht tickets te koppen van Brussel naar Amsterdam?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Brussel naar Amsterdam, enkele reis of retour, per vlucht. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ik ben mijn geplande reis van Brussel naar Amsterdam per vlucht aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Amsterdam, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Onze klanten die kiezen voor een reis per vlucht naar Amsterdam, reizen ook vaak naar Parijs, Londen of Berlijn. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Amsterdam en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.