Aanbevolen vluchten Van Brussel Naar Kopenhagen

Vluchtinformatie voor 4 aug.

Snelste reis

1 u 30 m

Directe vluchten

2

Vluchten per dag

13

Afstand busreis

765 km

There are 2 direct flights between Brussel and Kopenhagen per day, with the fastest journey taking just 1 hours and 30 minutes.

2e snelste
goedkoopste
06:40Brussels South Charleroi Airport1u35 08:15Copenhagen Luchthaven
0 changes
1411Enkele reis
snelste
2e goedkoopste
09:35Brussel1u30 11:05Copenhagen Luchthaven
0 changes
2611Enkele reis
07:30Brussel3u05 10:35Copenhagen Luchthaven
1 changes
3481Enkele reis
18:10Brussel4u20 22:30Copenhagen Luchthaven
1 changes
3821Enkele reis
14:05Brussel5u05 19:10Copenhagen Luchthaven
1 changes
3831Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
3 aug.
Vind prijzen
95Flixbus
Vind prijzen
wo
4 aug.
98Deutsche Bahn
Vind prijzen
141Ryanair
do
5 aug.
80Deutsche Bahn with connection
70Flixbus
261Brussels Airlines
vr
6 aug.
100Deutsche Bahn
75Flixbus
218KLM
za
7 aug.
60Deutsche Bahn with connection
Vind prijzen
261Brussels Airlines
zo
8 aug.
80Deutsche Bahn
Vind prijzen
174KLM
ma
9 aug.
58Deutsche Bahn with connection
62Flixbus
80Ryanair
di
10 aug.
55Deutsche Bahn with connection
Vind prijzen
174KLM
wo
11 aug.
48Deutsche Bahn
Vind prijzen
47Ryanair
do
12 aug.
60Deutsche Bahn
55Flixbus
156KLM
vr
13 aug.
58Deutsche Bahn
51Flixbus
26Ryanair
za
14 aug.
48Deutsche Bahn with connection
57Flixbus
140Brussels Airlines
zo
15 aug.
60Deutsche Bahn
55Flixbus
54Ryanair
ma
16 aug.
46Deutsche Bahn
55Flixbus
15Ryanair
di
17 aug.
46Deutsche Bahn
49Flixbus
114Brussels Airlines
wo
18 aug.
46Deutsche Bahn
49Flixbus
15Ryanair
do
19 aug.
50Deutsche Bahn
Vind prijzen
114Brussels Airlines
vr
20 aug.
58Deutsche Bahn
49Flixbus
47Ryanair
za
21 aug.
48Deutsche Bahn with connection
46Flixbus
126KLM
zo
22 aug.
58Deutsche Bahn
52Flixbus
29Ryanair
ma
23 aug.
46Deutsche Bahn
Vind prijzen
17Ryanair

Vluchten van Brussel naar Kopenhagen

Reizen van Brussel, België, naar Kopenhagen, Denemarken is eenvoudig. Er zijn meer dan 30 vluchten per dag, die net na 6:00 uur 's morgens beginnen en doorgaan tot na 22:00 uur op zowel doordeweekse dagen als in het weekend. Een directe vlucht duurt ongeveer een uur en 30 minuten. Indirecte opties kunnen variëren van 4 uur tot 11 uur.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Brussel naar Kopenhagen?

Reizigers hebben flexibiliteit bij het kiezen van een luchtvaartmaatschappij. Meer dan 10 luchtvaartmaatschappijen vliegen tussen Brussel en Kopenhagen. De luchtvaartmaatschappijen met de meeste vluchten per dag zijn British Airways, Brussels Airways, KLM, Lufthansa en Swiss.

Hoe lang duurt de vlucht van Brussel naar Kopenhagen?

Een rechtstreekse vlucht van Brussel naar Kopenhagen duurt ongeveer anderhalf uur. Indirecte vluchten variëren sterk. Een tussenstop in Amsterdam kost de totale reistijd tot iets meer dan 4 uur. De langere tussenstops in Frankfurt of Zürich kunnen goed zijn voor toeristen die een paar uur in een andere stad willen doorbrengen voordat ze naar Kopenhagen verhuizen.

Hoeveel vluchten zijn er van Brussel naar Kopenhagen?

Toeristen, of degenen die reizen voor zaken, hebben meer dan 30 vluchten om uit te kiezen van elke dag van de week. De vluchten beginnen net na 6.00 uur en gaan door tot na 22.00 uur. Soms vertrekken er wel 3 vluchten binnen hetzelfde uur.

Wat zijn de vertrek- en aankomstluchthavens voor vluchten van Brussel naar Kopenhagen?

Luchthaven van vertrek: De vluchten kunnen landen op Brussels Airport of Brussels South Charleroi Airport. Brussels Airport is de grootste en dichtstbijzijnde van de twee opties. Het is slechts 11 km van het centrum van de stad, de lokale bevolking noemt het soms Zaventem Airport. Met het openbaar vervoer is het eenvoudig om naar Brussels Airport te komen. De busdienst van De Lijn heeft stations in het hele centrum van de stad met lijnen die specifiek eindigen op de luchthaven. De luchthaven van Charleroi is de kleinste van de twee luchthavens en ligt op 43 km van het stadscentrum. Charleroi is de thuisbasis van meer goedkope luchtwegen, zoals Ryanair. Het is ook de thuisbasis van 3 vliegscholen. De lokale busdienst van Charleroi heeft lijnen die naar de luchthaven gaan. Vanuit het centrum van Brussel moet de reiziger echter overstappen van de buslijnen in het centrum van de stad naar de lokale busdienst van Charleroi.

Aankomst luchthaven: Copenhagen Airport, ook bekend als Kastrup, is de belangrijkste internationale luchthaven in Kopenhagen en de grootste Noordse luchthaven. Het is gelegen op het eiland Amager, dat slechts 8 km van het centrum van Kopenhagen ligt. Het eiland is verbonden met het vasteland door een brug die open is voor zowel personenauto's als bussen. Het duurt ongeveer 15 minuten om naar de luchthaven te komen met de bus en de trein vanuit het centrum van de stad.

Reistips

Vluchten van Brussel naar Kopenhagen
Vlieg eenvoudig naar Kopenhagen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Brussel naar Kopenhagen te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke vlucht ticket van Brussel naar Kopenhagen?
Voordelige vlucht tickets van Brussel naar Kopenhagen zijn al verkrijgbaar vanaf € 174, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste vlucht tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de vlucht van Brussel naar Kopenhagen?
Als je je vlucht kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per vlucht van Brussel naar Kopenhagen, kun je rekenen op een bedrag van € 217 gemiddeld. We raden aan om vlucht tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Hoeveel kilometer is het van Brussel naar Kopenhagen met de vlucht?
Als je per vlucht reist van Brussel naar Kopenhagen, is de afstand ongeveer 764 km. Kijk voor goedkope vlucht tickets van Brussel naar Kopenhagen ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Wat is de gemiddelde reistijd per vlucht van Brussel naar Kopenhagen?
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Brussel naar Kopenhagen per vlucht is 1 h 35 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare vlucht van Brussel naar Kopenhagen.
Welk kan ik het beste overwegen voor mijn geplande reis van Brussel to Kopenhagen?

Onze klanten, die goedkope vlucht tickets boeken van Brussel naar Kopenhagen, vertrekken meestal van Brussels Airport in Brussel and komen aan op Københavns Lufthavn in Kopenhagen. Het is altijd handig om deze in Brussel en Kopenhagen te weten voor je aan boord gaat voor je reis per vlucht.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Brussel en Kopenhagen?

Hou er rekening mee dat Brussels Airport, het meest gebruikte door de reizigers van Omio in Brussel ongeveer 0 km is van het centrum en dat het in Kopenhagen, het populairst bij reizigers, Københavns Lufthavn is, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Brussel naar Kopenhagen te komen?
Voor de beste vlucht van Brussel naar Kopenhagen, kun je terecht bij de volgende: Ryanair, Brussels Airlines, Sas Airways, Cityjet of KLM. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Brussel naar Kopenhagen om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Als ik wil reizen van Brussel naar Kopenhagen, hoe vind ik dan een directe vlucht?
Zoek je een directe vlucht van Brussel naar Kopenhagen? Overweeg om vlucht tickets van Brussel naar Kopenhagen te kopen van Brussels Airlines of Cityjet. Als je geen perfecte verbinding per vlucht van Brussel naar Kopenhagen vindt, check dan andere aanbiedingen op de route en combineer ze naar wens om snel in Kopenhagen te komen.
Hoe kan ik een goedkoop vlucht ticket kopen om te reizen van Brussel naar Kopenhagen?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Brussel naar Kopenhagen, enkele reis of retour, per vlucht. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ik wil per vlucht reizen van Brussel naar Kopenhagen. Welke andere plaatsen in de buurt van Kopenhagen zijn het waard om te bezoeken?
Veel van onze klanten die een reis naar Kopenhagen per vlucht hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Stockholm, Berlijn of Hamburg. Check Omio voor de beste verbindingen van Kopenhagen naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Kopenhagen
Copenhagen Central Station
Voorzieningen