VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
21 jan.
122SNCF | TGV
40BlaBlaCar Bus
97Ryanair
za
22 jan.
122SNCF | TGV
25BlaBlaCar Bus
219KLM
zo
23 jan.
107SNCF | TGV INOUI
20BlaBlaCar Bus
23Ryanair
ma
24 jan.
90SNCF | TGV
23Flixbus
5Ryanair
di
25 jan.
111SNCF | TGV
28Flixbus
175KLM
wo
26 jan.
106SNCF | TGV INOUI
28Flixbus
20Ryanair
do
27 jan.
111SNCF | TGV
23BlaBlaCar Bus
175KLM
vr
28 jan.
122SNCF | TGV
34BlaBlaCar Bus
35Ryanair
za
29 jan.
117SNCF | TGV
25BlaBlaCar Bus
135Brussels Airlines
zo
30 jan.
Vind prijzen
28BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
ma
31 jan.
111SNCF | TGV
25Flixbus
16Ryanair
di
1 feb.
84SNCF | TGV INOUI
28Flixbus
10Ryanair
wo
2 feb.
90SNCF | TGV
25BlaBlaCar Bus
13Ryanair
do
3 feb.
90SNCF | TGV
23BlaBlaCar Bus
13Ryanair
vr
4 feb.
111SNCF | TGV
29BlaBlaCar Bus
24Ryanair
za
5 feb.
117SNCF | TGV
23BlaBlaCar Bus
13Ryanair
zo
6 feb.
128SNCF | TGV INOUI
29BlaBlaCar Bus
13Ryanair
ma
7 feb.
Vind prijzen
27BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
di
8 feb.
76SNCF | TGV
27BlaBlaCar Bus
22Ryanair

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Informatie over vluchten tussen Brussel en Marseille

distanceAfstand843 km
durationGemiddelde vluchtduur1 h 40 min
priceGemiddelde vliegtuigticketsprijs€ 121
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijenRyanair, Brussels Airlines, Iberia, Air France of KLM

Met vluchten van Brussel naar Marseille leg je reis 843 km af wat gemiddeld 1 h 40 min duurt bij onze reispartners zoals Ryanair, Brussels Airlines, Iberia, Air France of KLM. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste vliegtuigticket voor deze reis zelfs al voor € 5 krijgen, maar een gemiddeld vliegtuigticket is € 121. Reizigers vertrekken het vaakst van Brussels Airport en arriveren in Marseille Provence Airport.

Luchtvaartmaatschappijen: Ryanair, Brussels Airlines en Air France van Brussel naar Marseille

Je kunt reizen met een vlucht van Brussel naar Marseille met Ryanair, Brussels Airlines en Air France voor slechts € 5. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

Ryanair
Brussels Airlines
Air France

Ryanair is een van de grootste en populairste goedkope luchtvaartmaatschappijen in Europa, met het hoofdkantoor in Ierland. Stappen op een vliegtuig en snel en voordelig naar populaire Europese bestemmingen vliegen, is gemakkelijk gemaakt met Ryanair. Deze budgetmaatschappij staat bekend om haar directe vluchten naar kleinere of secundaire luchthavens, meestal buiten de grote steden om de kosten laag te houden. Een Ryanair-ticket voor een vliegtuig tussen Brussel en Marseille is inclusief een kleine persoonlijke tas mee aan boord; extra kosten gelden meestal voor handbagage en ingecheckte bagage.

Reistips: Vluchten van Brussel naar Marseille

Vlieg eenvoudig naar Marseille. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Brussel naar Marseille te reizen.
FAQs

Wat is het goedkoopst mogelijke vliegtuigtickets van Brussel naar Marseille?

Vliegtuigtickets van Brussel naar Marseille zijn al verkrijgbaar vanaf € 5 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze vliegtuigtickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de vlucht van Brussel naar Marseille?

De Brussel naar Marseille vliegtuigticketsprijs is gemiddeld € 121  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende week.

Wat is de afstand van Brussel naar Marseille als je reist per vliegtuig?

De afstand van tussen Brussel en Marseille per vliegtuig is bij benadering 843 km.

Hoe lang doet de vlucht van Brussel naar Marseille erover?

Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Brussel naar Marseille per vliegtuig is 1 h 40 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare vlucht van Brussel naar Marseille.

Wat zijn de meest gebruikte vluchthavens door reizigers voor een trip naar Marseille vanaf Brussel?

Onze klanten, die goedkope vliegtuigtickets boeken van Brussel naar Marseille, vertrekken meestal van Brussels Airport in Brussel and komen aan op Marseille Provence Airport in Marseille. Het is altijd handig om deze vluchthavens in Brussel en Marseille te weten voor je aan boord gaat voor je reis per vlucht.

Waar zijn de vluchthavens in Brussel en Marseille?

Als je de vlucht wilt nemen van Brussel, hou er dan rekening mee dat je 10.8 km moet reizen van het centrum naar het meest gebruikte vluchthaven, Brussels Airport. Als je aankomt in Marseille per vliegtuig, hou er dan rekening mee dat je 20.6 km moet reizen van het populaire Marseille Provence Airport naar het centrum.

Welke luchtvaartmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Brussel naar Marseille aanbieden?

Als je een vlucht neemt van Brussel naar Marseille, biedt Ryanair, Brussels Airlines, Iberia, Air France of KLM de beste manier om snel naar Marseille te gaan. Je kunt ook alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Brussel naar Marseille en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.

Hoe vind ik een directe vlucht verbinding van Brussel naar Marseille?

Ja, je kunt zoeken naar directe vluchten vanaf Brussel naar Marseille op Omio met Ryanair of Brussels Airlines, en dan hoef je niet tussendoor over te stappen. Directe vliegdiensten leveren meer gemak en geven tijdwinst, zodat je eerder op je bestemming bent, dus is het de moeite waard erop te letten voor je je vliegtuigtickets gaat aanschaffen.

Wanneer moet ik reserveren om de beste deals voor Brussel Marseille vliegtuigtickets te krijgen?

Als je een vliegtuigtickets tussen Brussel en Marseille gaat reserveren in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 121 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je vlucht vooruit koopt voor de beste prijzen. Vliegtuigtickets van Brussel naar Marseille zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.

Ik wil per vluchten van Brussel naar Marseille. Welke andere plaatsen in de buurt van Marseille zijn het waard om te bezoeken?

Veel van onze klanten die een reis naar Marseille per vliegtuig hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Barcelona of Nice. Check Omio voor de beste verbindingen van Marseille naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Kan ik reizen per vliegtuig van Brussel naar Marseille met de Omio-app?

Je kunt makkelijk goedkope vliegtuigtickets van Brussel naar Marseille zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je vlucht, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de vlucht van Brussel naar Marseille te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Alternatieven voor vluchten Brussel - Marseille

Bekijk gerelateerde reisinformatie: