Vliegtickets zoeken van Dortmund naar Lviv

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
02 feb.
vr
03 feb.
za
04 feb.
zo
05 feb.
ma
06 feb.
di
07 feb.
wo
08 feb.

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Vluchten vergelijken: vluchten van Dortmund naar Lviv

distanceAfstand1178 km
changesDirecte verbindingenNee
carriersLuchtvaartmaatschappijenEurowings, Wizz Air of Lufthansa

Bij vluchten van Dortmund naar Lviv leg je 1178 km af, met onze reispartners zoals Eurowings, Wizz Air of Lufthansa. Er zijn directe vluchten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Dortmund Airport en arriveren bij Lviv Danylo Halytskyi International Airport.

Luchtvaartmaatschappijen: Vluchten met Eurowings, Wizz Air en Lufthansa van Dortmund Lviv

Met Eurowings, Wizz Air en Lufthansa reis je voor geweldige prijzen van Dortmund naar Lviv. Omio werkt samen met meer dan 1000 reisorganisaties, waar door je bij ons de beste tijden, prijzen en tickets voor een reis met het vliegtuig vindt.

Lufthansa
Wizz Air
Eurowings

De grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland is Lufthansa. Vlieg van Dortmund naar Lviv en boek de ideale tickets voor het vliegtuig met de vele ticketopties van Lufthansa, waaronder: Economy Light, Economy Classic, Economy Flex, Business Class en First Class. Lufthansa heeft verschillende dochterondernemingen, zoals Swiss, Austrian Airlines en Eurowings. Met Lufthansa reis je snel en comfortabel van Dortmund naar Lviv. Bij een ticket zijn normaal gesproken inbegrepen: een klein stuks handbagage en een rugzak. Voor koffers moet je in de regel bijbetalen. Bij Omio vind je vertrek- en aankomsttijden voor een allerlei vluchten – ideaal voor je volgende vlucht van Dortmund naar Lviv.

Maak je plannen om van Dortmund naar Lviv te reizen? Waarom neem je het vliegtuig van Lufthansa niet? Omio kan je actuele tijden, tickets, reisinformatie (zoals bagagebeleid en aangeboden voorzieningen aan boord) en prijzen voor reizen met het vliegtuig van Lufthansa laten zien, zodat je op één plek de beste deals kunt vinden voor reizen van Dortmund naar Lviv. Met het vliegtuig van Lufthansa leg je van Dortmund naar Lviv 1178 km af. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar vluchten van Dortmund naar Lviv, kunt je snel zien of het ticket van Lufthansa een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan reizen. Zodra je je perfecte enkele reis voor het vliegtuig van Dortmund naar Lviv bij Lufthansa hebt gevonden, boek je je goedkope ticket voor vliegtuig snel en gemakkelijk online op Omio of in de Omio-app. En daarna kun je lekker gaan genieten van de voorpret.

Wizz Air is een toonaangevende budgetluchtvaartmaatschappij die vluchten aanbiedt binnen en buiten Europa. Je kunt voor je reis met het vliegtuig van Dortmund naar Lviv kiezen uit verschillende tickets: Basic, Wixx Go, Wizz Plus & Flex.

Maak je plannen om van Dortmund naar Lviv te reizen? Waarom neem je het vliegtuig van Wizz Air niet? Omio kan je actuele tijden, tickets, reisinformatie (zoals bagagebeleid en aangeboden voorzieningen aan boord) en prijzen voor reizen met het vliegtuig van Wizz Air laten zien, zodat je op één plek de beste deals kunt vinden voor reizen van Dortmund naar Lviv. Met het vliegtuig van Wizz Air leg je van Dortmund naar Lviv 1178 km af. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar vluchten van Dortmund naar Lviv, kunt je snel zien of het ticket van Wizz Air een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan reizen. Zodra je je perfecte enkele reis voor het vliegtuig van Dortmund naar Lviv bij Wizz Air hebt gevonden, boek je je goedkope ticket voor vliegtuig snel en gemakkelijk online op Omio of in de Omio-app. En daarna kun je lekker gaan genieten van de voorpret.

Eurowings is de grootste goedkope luchtvaartmaatschappij van Duitsland en biedt verschillende prijsklassen: Smart, Best en BIZclass – ideaal voor je volgende reis met het vliegtuig van Dortmund naar Lviv. Deze luchtvaartmaatschappij vliegt vooral binnen Europa en vormt een dochteronderneming van Lufthansa. Met Eurowings reis je snel en voordelig van Dortmund naar Lviv. Je mag altijd één stuks handbagage meenemen. Bij Omio vind je een duidelijk en handig overzicht van alle vliegroutes en vertrektijden.

Maak je plannen om van Dortmund naar Lviv te reizen? Waarom neem je het vliegtuig van Eurowings niet? Omio kan je actuele tijden, tickets, reisinformatie (zoals bagagebeleid en aangeboden voorzieningen aan boord) en prijzen voor reizen met het vliegtuig van Eurowings laten zien, zodat je op één plek de beste deals kunt vinden voor reizen van Dortmund naar Lviv. Met het vliegtuig van Eurowings leg je van Dortmund naar Lviv 1178 km af. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar vluchten van Dortmund naar Lviv, kunt je snel zien of het ticket van Eurowings een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan reizen. Zodra je je perfecte enkele reis voor het vliegtuig van Dortmund naar Lviv bij Eurowings hebt gevonden, boek je je goedkope ticket voor vliegtuig snel en gemakkelijk online op Omio of in de Omio-app. En daarna kun je lekker gaan genieten van de voorpret.

Reistips: vluchten van Dortmund naar Lviv

Reistips: Vlieg eenvoudig naar Lviv. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Dortmund naar Lviv te reizen.
FAQs
De afstand van Dortmund naar Lviv per vliegtuig is ongeveer 1178 km.

Voor het vliegtuig van Dortmund naar Lviv is Dortmund Airport de luchthaven waar reizigers uit Dortmund vooral ankommen. In Lviv is Lviv Danylo Halytskyi International Airport de de luchthaven waar veel reizigers aankomen.

Je kunt per het vliegtuig reizen van Dortmund via Dortmund Airport, dat op 10.2 km van het centrum ligt. Als je aankomt in Lviv met vliegtuig, is de luchthaven met de meeste reizigers Lviv Danylo Halytskyi International Airport, dat op 6.1 km van het centrum ligt.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met het vliegtuig van Dortmund naar Lviv te brengen. Op de route naar Lviv vanuit Dortmund kun je reizen met Eurowings, Wizz Air of Lufthansa. Maar het is altijd goed om alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen te bekijken voor de route van Dortmund naar Lviv, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Je vliegtuig trip van Dortmund naar Lviv hoeft helemaal niet te eindigen in Lviv. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Lviv die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Warschau, Krakau of Kiev. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Warschau, Krakau of Kiev te gaan op Omio!

Meer reisopties per vliegtuig van Dortmund naar Lviv

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeVluchtenVluchten in OekraïneVliegtickets zoeken van Dortmund naar Lviv

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal