VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
29 sep.
30FlixTrain
25Flixbus
180Eurowings
do
30 sep.
30FlixTrain
20Flixbus
160Eurowings
vr
1 okt.
24Deutsche Bahn
25Flixbus
70Eurowings
za
2 okt.
28Deutsche Bahn
34BlaBlaCar Bus
60Eurowings
zo
3 okt.
24Deutsche Bahn
25Flixbus
80Eurowings
ma
4 okt.
24Deutsche Bahn
32BlaBlaCar Bus
70Eurowings
di
5 okt.
15FlixTrain
15Flixbus
100Eurowings
wo
6 okt.
18Deutsche Bahn
24BlaBlaCar Bus
70Eurowings
do
7 okt.
18Deutsche Bahn
32BlaBlaCar Bus
80Eurowings
vr
8 okt.
30FlixTrain
24BlaBlaCar Bus
60Eurowings
za
9 okt.
30Deutsche Bahn
32BlaBlaCar Bus
80Eurowings
zo
10 okt.
36Deutsche Bahn
32BlaBlaCar Bus
80Eurowings
ma
11 okt.
18Deutsche Bahn
24BlaBlaCar Bus
90Tuifly
di
12 okt.
18Deutsche Bahn
15Flixbus
60Eurowings
wo
13 okt.
18Deutsche Bahn
24BlaBlaCar Bus
48Eurowings
do
14 okt.
15FlixTrain
15Flixbus
60Eurowings
vr
15 okt.
35Deutsche Bahn
24BlaBlaCar Bus
48Eurowings
za
16 okt.
15FlixTrain
20Flixbus
60Eurowings
zo
17 okt.
24Deutsche Bahn
20Flixbus
70Eurowings
ma
18 okt.
18Deutsche Bahn
24BlaBlaCar Bus
70Tuifly
di
19 okt.
18Deutsche Bahn
24BlaBlaCar Bus
60Eurowings

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Vluchten van Düsseldorf naar Berlijn

Je kunt iedere dag meer dan 50 keer een vlucht van Düsseldorf naar Berlijn nemen. Er zijn vliegtuigen die rechtstreeks vliegen, naast vluchten met onderweg een tussenstop. Een directe vliegreis heeft een gemiddelde duur van 1 uur en 10 minuten.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden er vliegtickets aan van Düsseldorf naar Berlijn?

Je kunt je vlucht van Düsseldorf naar Berlijn reserveren bij onder andere Eurowings, easyJet, Ryanair, Lufthansa en KLM. Je goedkope vliegtickets bestel je snel en veilig online bij Omio.

Wat is de reistijd van Düsseldorf naar Berlijn?

Een rechtstreekse vliegreis van Düsseldorf naar Berlijn duurt 1 uur en 5 minuten tot 1 uur en 15 minuten. Je kunt ook vliegen met onderweg een tussenstop. Dan ben je 3 uur en 5 minuten tot 7 uur en 5 minuten onderweg.

Hoe vaak gaan er vluchten van Düsseldorf naar Berlijn?

Je hebt elke dag meer dan 50 mogelijkheden om van Düsseldorf naar Berlijn te vliegen. Rechtstreekse vluchten en vliegreizen met overstap worden verspreid over de hele dag aangeboden.

Vanaf welke luchthavens vertrekken vluchten in Düsseldorf en komen ze aan in Berlijn?

Luchthaven van vertrek: Düsseldorf International Airport ligt 7 km ten noorden van de stad. Er zijn hier mooie winkels, gezellige bars en je hebt overal gratis wifi. Je kunt met stadsbussen of de trein naar de luchthaven komen. Kom je met de trein, dan stap je op het treinstation bij de luchthaven over op de SkyTrain.

Luchthaven van vertrek: De tweede luchthaven van vertrek is Köln Bonn Airport, op ongeveer 30 km van Düsseldorf. Ook deze luchthaven is goed bereikbaar met bussen en de trein.

Reistips

Vluchten van Düsseldorf naar Berlijn
Vlieg eenvoudig naar Berlijn. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Düsseldorf naar Berlijn te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke vlucht ticket van Düsseldorf naar Berlijn?
Vlucht tickets van Düsseldorf naar Berlijn hoeven niet meer dan € 60 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor vlucht tickets van Düsseldorf naar Berlijn voor je volgende vakantie.
Wat kost de vlucht van Düsseldorf naar Berlijn gemiddeld?
Het boeken van vlucht tickets naar Berlijn van Düsseldorf kost gemiddeld € 103. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Düsseldorf naar Berlijn te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Hoe ver is het van Düsseldorf naar Berlijn per vlucht?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Düsseldorf naar Berlijn, is het handig om te weten dat Berlijn ongeveer 477 km is van Düsseldorf als je reist per vlucht. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Düsseldorf naar Berlijn, is het het beste om je vlucht tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Düsseldorf to Berlijn per vlucht?
De reisduur per vlucht van Düsseldorf naar Berlijn kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 10 min.
Welk kan ik het beste overwegen voor mijn geplande reis van Düsseldorf to Berlijn?

Voor een vlucht van Düsseldorf naar Berlijn is Dusseldorf Airport het populairste voor reizigers uit Düsseldorf. In Berlijn is Berlin Brandenburg Airport hhet meest populaire onder reizigers.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Düsseldorf en Berlijn?

Als je vertrekt van Düsseldorf, hou er dan rekening mee dat, waar de meeste reizigers van Omio gebruik van maken, Dusseldorf Airport is, dat 6 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om naar Berlijn te gaan, is het belangrijk om te weten dat het populairste in Berlijn Berlin Brandenburg Airport is, dat 18 km van het centrum ligt.

Welke zijn actief op de route van Düsseldorf van Berlijn?
Als je de vlucht neemt van Düsseldorf naar Berlijn, biedt easyJet, Eurowings, Ryanair, Air Berlin, Germanwings, Lufthansa of Luftfahrtgesellschaft Walter de beste manier om snel naar Berlijn te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Düsseldorf naar Berlijn en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe vind ik een directe vlucht verbinding van Düsseldorf naar Berlijn?
Als je op zoek bent naar goedkope tickets van Düsseldorf naar Berlijn, check dan of er directe vluchten zijn van Düsseldorf naar Berlijn bij Eurowings. Als je geen perfecte vlucht kunt vinden van Düsseldorf naar Berlijn, check dan alle vervoersaanbiedingen op Omio en combineer wat het beste is voor jou.
Hoe kan ik een goedkoop vlucht ticket kopen om te reizen van Düsseldorf naar Berlijn?
Wil je per vlucht reizen van Düsseldorf naar Berlijn? Je vindt en boekt je enkele reis of retourticket bij Omio. Je kunt ook gebruikmaken van onze app, zodat je alle informatie rondom reizen op een plaats kunt vinden en je geplande reis zo soepel mogelijk verloopt.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Berlijn vanuit Düsseldorf per vlucht, zijn er dan in de buurt van Berlijn nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Onze klanten die kiezen voor een reis per vlucht naar Berlijn, reizen ook vaak naar Amsterdam, Praag of Parijs. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Berlijn en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.