VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
22 jan.
20FlixTrain
25Flixbus
430KLM
zo
23 jan.
20FlixTrain
20Flixbus
70Eurowings
ma
24 jan.
28Deutsche Bahn
20Flixbus
80Eurowings
di
25 jan.
24Deutsche Bahn
20Flixbus
100Eurowings
wo
26 jan.
24Deutsche Bahn
20Flixbus
100Eurowings
do
27 jan.
30FlixTrain
20Flixbus
30Eurowings
vr
28 jan.
20FlixTrain
20Flixbus
48Eurowings
za
29 jan.
22FlixTrain
22Flixbus
195KLM
zo
30 jan.
20FlixTrain
20Flixbus
60Eurowings
ma
31 jan.
35Deutsche Bahn
32BlaBlaCar Bus
30Eurowings
di
1 feb.
24Deutsche Bahn
20Flixbus
70Eurowings
wo
2 feb.
24Deutsche Bahn
34BlaBlaCar Bus
70Eurowings
do
3 feb.
18Deutsche Bahn
20Flixbus
90Eurowings
vr
4 feb.
18Deutsche Bahn
20Flixbus
60Tuifly
za
5 feb.
18Deutsche Bahn
20Flixbus
171KLM
zo
6 feb.
15FlixTrain
20Flixbus
70Eurowings
ma
7 feb.
18Deutsche Bahn
18Flixbus
48Eurowings
di
8 feb.
18Deutsche Bahn
28BlaBlaCar Bus
60Tuifly
wo
9 feb.
18Deutsche Bahn
20Flixbus
70Eurowings
do
10 feb.
15FlixTrain
20Flixbus
70Eurowings

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Informatie over vluchten van Düsseldorf naar Berlijn

distanceAfstand477 km
durationGemiddelde vluchtduur1 h 10 min
priceGemiddelde vliegtuigticketsprijs€ 130
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijeneasyJet, Eurowings, Ryanair, Air Berlin, Germanwings, Lufthansa of Luftfahrtgesellschaft Walter

Met vluchten van Düsseldorf naar Berlijn leg je reis 477 km af wat gemiddeld 1 h 10 min duurt bij onze reispartners zoals easyJet, Eurowings, Ryanair, Air Berlin, Germanwings, Lufthansa of Luftfahrtgesellschaft Walter. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 130 kost, vind je het goedkoopste vliegtuigticket zelfs al voor € 30. Reizigers vertrekken het vaakst van Dusseldorf Airport en arriveren in Berlin Brandenburg Airport.

Luchtvaartmaatschappijen: Eurowings, Ryanair en Lufthansa vluchten van Düsseldorf naar Berlijn

Eurowings, Ryanair en Lufthansa geeft je vanaf € 30 tickets voor vluchten van Düsseldorf naar Berlijn. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een vliegtuig vinden.

Lufthansa
Eurowings
Ryanair

De grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland is Lufthansa. Vlieg van Düsseldorf naar Berlijn en boek je handigste vlucht ticket met de vele ticketopties van Lufthansa, waaronder: Economy Light, Economy Classic, Economy Flex, business class en first class.

Geniet van een vlotte en gemakkelijke van Düsseldorf naar Berlijn met Lufthansa! Als officiële reispartner van Lufthansa kan Omio je helpen bij het zoeken naar de huidige dienstregelingen van de vlucht bij Lufthansa. Ook de beste routes tussen Düsseldorf en Berlijn kun je vergelijken, evenals de beschikbare klassetarieven voor deze route en informatie over bagagebeleid en voorzieningen aan boord. Koop het meest betaalbare ticket van Lufthansa van Düsseldorf naar Berlijn dat vandaag beschikbaar is. Als je in de Omio-app zoekt naar het ticket van Lufthansa kun je ook zien of het een mobiele ticket is, zodat je papierloos kunt reizen in plaats van persoonlijk in de rij bij het vluchthaven te moeten wachten om kaartjes te kopen. Zodra je je ideale route hebt gevonden, boek je in een paar eenvoudige stappen je vlucht tussen Düsseldorf en Berlijn enkele reis op Omio of in de Omio-app. Je kunt dan achterover leunen en genieten van de van Düsseldorf naar Berlijn met gemak en comfort op een vlucht van Lufthansa.

Vluchten van Düsseldorf naar Berlijn

Je kunt iedere dag meer dan 50 keer een vlucht van Düsseldorf naar Berlijn nemen. Er zijn vliegtuigen die rechtstreeks vliegen, naast vluchten met onderweg een tussenstop. Een directe vliegreis heeft een gemiddelde duur van 1 uur en 10 minuten.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden er vliegtickets aan van Düsseldorf naar Berlijn?

Je kunt je vlucht van Düsseldorf naar Berlijn reserveren bij onder andere Eurowings, easyJet, Ryanair, Lufthansa en KLM. Je goedkope vliegtickets bestel je snel en veilig online bij Omio.

Wat is de reistijd van Düsseldorf naar Berlijn?

Een rechtstreekse vliegreis van Düsseldorf naar Berlijn duurt 1 uur en 5 minuten tot 1 uur en 15 minuten. Je kunt ook vliegen met onderweg een tussenstop. Dan ben je 3 uur en 5 minuten tot 7 uur en 5 minuten onderweg.

Hoe vaak gaan er vluchten van Düsseldorf naar Berlijn?

Je hebt elke dag meer dan 50 mogelijkheden om van Düsseldorf naar Berlijn te vliegen. Rechtstreekse vluchten en vliegreizen met overstap worden verspreid over de hele dag aangeboden.

Vanaf welke luchthavens vertrekken vluchten in Düsseldorf en komen ze aan in Berlijn?

Luchthaven van vertrek: Düsseldorf International Airport ligt 7 km ten noorden van de stad. Er zijn hier mooie winkels, gezellige bars en je hebt overal gratis wifi. Je kunt met stadsbussen of de trein naar de luchthaven komen. Kom je met de trein, dan stap je op het treinstation bij de luchthaven over op de SkyTrain.

Luchthaven van vertrek: De tweede luchthaven van vertrek is Köln Bonn Airport, op ongeveer 30 km van Düsseldorf. Ook deze luchthaven is goed bereikbaar met bussen en de trein.

Reistips: Vluchten van Düsseldorf naar Berlijn

Vlieg eenvoudig naar Berlijn. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Düsseldorf naar Berlijn te reizen.
FAQs

Wat is het goedkoopst mogelijke vliegtuigtickets van Düsseldorf naar Berlijn?

Vliegtuigtickets van Düsseldorf naar Berlijn hoeven niet meer dan € 30 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor vliegtuigtickets van Düsseldorf naar Berlijn voor je volgende vakantie.

Wat kost de vlucht van Düsseldorf naar Berlijn gemiddeld?

Als je je vliegtuigtickets in de komende week wilt kopen, kun je voor een enkele reis van Düsseldorf naar Berlijn voor een vlucht ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 130.

Hoeveel kilometer is het van Düsseldorf naar Berlijn met de vlucht?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Düsseldorf en Berlijn per vliegtuig ongeveer 477 km  is.

Wat is de gemiddelde reistijd van Düsseldorf naar Berlijn per vliegtuig?

De reisduur per vliegtuig van Düsseldorf naar Berlijn kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 10 min.

Als ik per vliegtuig wil reizen, welke vluchthavens in Düsseldorf en Berlijn kan ik dan het beste overwegen voor mijn reis?

Onze klanten, die goedkope vliegtuigtickets boeken van Düsseldorf naar Berlijn, vertrekken meestal van Dusseldorf Airport in Düsseldorf and komen aan op Berlin Brandenburg Airport in Berlijn. Het is altijd handig om deze vluchthavens in Düsseldorf en Berlijn te weten voor je aan boord gaat voor je reis per vlucht.

Hoe ver van het centrum zijn de belangrijkste vluchthavens in Düsseldorf en Berlijn?

Als je de vlucht wilt nemen van Düsseldorf, hou er dan rekening mee dat je 6.2 km moet reizen van het centrum naar het meest gebruikte vluchthaven, Dusseldorf Airport. Als je aankomt in Berlijn per vliegtuig, hou er dan rekening mee dat je 18.6 km moet reizen van het populaire Berlin Brandenburg Airport naar het centrum.

Welke luchtvaartmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Düsseldorf naar Berlijn aanbieden?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Düsseldorf naar Berlijn te brengen per vliegtuig. Op de route naar Berlijn vanuit Düsseldorf kun je reizen met easyJet, Eurowings, Ryanair, Air Berlin, Germanwings, Lufthansa of Luftfahrtgesellschaft Walter. Maar het is altijd goed om alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen te checken voor de route van Düsseldorf naar Berlijn, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Zijn er goedkope vliegtuigverbindingen zonder overstap naar Berlijn van Düsseldorf?

Als je naar een directe vlucht zoekt vanaf Düsseldorf naar Berlijn, overweeg dan te reizen met Eurowings. Non-stop vliegdiensten geven je meestal meer gemak en besparen je tijd, zodat je eerder op je bestemming bent. Dus het is de moeite waard om dit te doen als je je vliegtuigtickets boekt.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik een vliegtuigtickets tussen Düsseldorf en Berlijn kopen om de beste aanbieding te krijgen?

Als je een vliegtuigtickets van Düsseldorf naar Berlijn gaat aanschaffen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 130 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je vlucht vooruit koopt voor de beste prijzen. Vliegtuigtickets van Düsseldorf naar Berlijn zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.

Ben je van plan om van Düsseldorf naar Berlijn te reizen per vliegtuig? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Berlijn, die je ook zou kunnen bezoeken.

Voor veel van onze klanten die per vliegtuig van Düsseldorf naar Berlijn reizen, is Berlijn niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Berlijn die een bezoek waard zijn, zijn Amsterdam, Praag of Parijs. Check Omio voor goedkope vliegtuigtickets naar een van deze topbestemmingen!

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Düsseldorf naar Berlijn per vliegtuig?

Je kunt makkelijk goedkope vliegtuigtickets van Düsseldorf naar Berlijn zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je vlucht, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de vlucht van Düsseldorf naar Berlijn te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.