VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
16 okt.
128easyJet
zo
17 okt.
263British Airways
ma
18 okt.
82easyJet
di
19 okt.
156British Airways
wo
20 okt.
178British Airways
do
21 okt.
166BA Cityflyer
vr
22 okt.
78easyJet
za
23 okt.
51easyJet
zo
24 okt.
232KLM
ma
25 okt.
51easyJet
di
26 okt.
147KLM
wo
27 okt.
127KLM
do
28 okt.
127KLM
vr
29 okt.
58easyJet
za
30 okt.
44easyJet
zo
31 okt.
40easyJet
ma
1 nov.
60easyJet
di
2 nov.
74easyJet
wo
3 nov.
45easyJet
do
4 nov.
78easyJet
vr
5 nov.
109easyJet

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Reistips

Vluchten van Edinburgh naar Amsterdam
Vlieg eenvoudig naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Edinburgh naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Hoeveel kost een voordelig vlucht ticket van Edinburgh naar Amsterdam?
Voordelige vlucht tickets van Edinburgh naar Amsterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 78, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste vlucht tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de prijs van een vlucht kaartje van Edinburgh naar Amsterdam?
Vlucht kaartjes van Edinburgh naar Amsterdam kosten gemiddeld € 150. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Hoeveel kilometer is het van Edinburgh naar Amsterdam met de vlucht?
Als je reist van Edinburgh naar Amsterdam per vlucht, reken dan op een reisafstand tussen Edinburgh en Amsterdam van ongeveer 659 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope vlucht tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde reistijd per vlucht van Edinburgh naar Amsterdam?
De reisduur per vlucht van Edinburgh naar Amsterdam kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 30 min.
Wat zijn de meest gebruikte in Amsterdam en in Edinburgh?

Voor een vlucht van Edinburgh naar Amsterdam is Edinburgh Airport het populairste voor reizigers uit Edinburgh. In Amsterdam is Amsterdam Airport Schiphol hhet meest populaire onder reizigers.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Edinburgh en Amsterdam?

Hou er rekening mee dat Edinburgh Airport, het meest gebruikte door de reizigers van Omio in Edinburgh ongeveer 10 km is van het centrum en dat het in Amsterdam, het populairst bij reizigers, Amsterdam Airport Schiphol is, dat 11 km van het centrum ligt.

Met wie kan ik reizen van Edinburgh naar Amsterdam per vlucht?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Edinburgh naar Amsterdam kun je een vlucht nemen van easyJet, KLM, Flybe of British Airways. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Edinburgh en Amsterdam om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Kan ik een retour vlucht ticket kopen van Edinburgh naar Amsterdam?
Bespaar geld en laat Omio de beste vlucht tickets enkele reis of retour zoeken van Edinburgh naar Amsterdam. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Edinburgh naar Amsterdam zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Ik wil per vlucht reizen van Edinburgh naar Amsterdam. Welke andere plaatsen in de buurt van Amsterdam zijn het waard om te bezoeken?
Veel reizigers die in Amsterdam aankomen per vlucht, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Londen of Brussel. Als je erover denkt om Parijs, Londen of Brussel te verkennen vanuit Amsterdam, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.