Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Informatie over vluchten van Eindhoven naar Alicante

distanceAfstand1528 km
durationGemiddelde vluchtduur2 h 30 min
priceGemiddelde vliegtuigticketsprijs€ 71
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijenRyanair of Transavia Airlines

Met vluchten van Eindhoven naar Alicante leg je reis 1528 km af wat gemiddeld 2 h 30 min duurt bij onze reispartners zoals Ryanair of Transavia Airlines. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 71 kost, vind je het goedkoopste vliegtuigticket zelfs al voor € 27.

Luchtvaartmaatschappijen: Reis met Ryanair en Transavia Airlines tussen Eindhoven en Alicante

Voor slechts € 27 kun je reizen met een vlucht tussen Eindhoven en Alicante met Ryanair en Transavia Airlines. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

Ryanair
Transavia Airlines

Ryanair is een van de meest populaire budgetmaatschappijen in Europa en biedt goedkope vluchten over het hele continent. Ryanair, opgericht in Ierland, maakt het gemakkelijk om op een vliegtuig te stappen en snel en betaalbaar naar populaire Europese bestemmingen te vliegen. Deze goedkope luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar directe vluchten naar kleinere of secundaire luchthavens, meestal buiten de grote steden om de kosten laag te houden. Alle tarieftypes van Ryanair zijn inclusief een kleine persoonlijke tas. Er gelden meestal extra kosten voor het meenemen van extra handbagage en bagage die je moet inchecken.

Vluchten van Eindhoven naar Alicante

Een vliegreis naar Alicante betekent meestal een strandvakantie aan de Costa Blanca. Het vliegveld van deze Spaanse stad ligt dichtbij bekende badplaatsen als Benidorm en Torrevieja. Bovendien kun je ook in Alicante van strand en zee genieten. Behalve voor het toerisme is de luchthaven van Alicante de basis van internationale en binnenlandse lijnvluchten. Vanaf het vliegveld in Eindhoven kun je elke dag van de week met een rechtstreekse vlucht naar Alicante. De vliegduur is 2 uur en 30 minuten. Ook maak je een goede kans op goedkope vliegtickets want diverse low budgetmaatschappijen bieden een vlucht Eindhoven - Alicante.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden er vliegtickets aan van Eindhoven naar Alicante?

Er zijn twee luchtvaartmaatschappijen die vliegtickets aanbieden voor de vlucht van Eindhoven naar Alicante. De eerste is Ryanair. Daarnaast kun je goedkoop met het Nederlandse Transavia van Eindhoven naar Alicante vliegen. Welke luchtvaartmaatschappij de meest voordelig vliegtickets heeft, kun je eenvoudig checken via GoEuro.

Wat is de reistijd van Eindhoven naar Alicante?

Vanaf het Eindhovense vliegveld ben je lekker snel in de Spaanse zon. De vliegreis duurt namelijk maar 2 uur en 30 minuten. Wanneer je landt, ben je nog niet in de stad Alicante. De luchthaven ligt er ruim 10 kilometer vandaan. Eigenlijk is het vliegveld dichter bij de Spaanse stad Elx die in het Spaans Elche wordt genoemd. Daarom noemen de Spanjaarden de luchthaven Aeropuerto de Alicante-Elche. In iets minder dan een half uur ben je met de bus van het vliegveld in het centrum van Alicante. Ook is het mogelijk om een auto te huren en in 20 minuten naar de Spaanse stad te rijden.

Hoe vaak gaan er vluchten van Eindhoven naar Alicante?

Vanaf vliegveld Eindhoven kun je iedere dag de zon opzoeken in Alicante. Op twee doordeweekse dagen vertrekt er één rechtstreekse vlucht van Eindhoven naar Alicante. De rest van de week zijn dat er twee. De vertrektijden zijn op verschillende dagdelen.

Vanaf welke luchthavens vertrekken vluchten in Eindhoven en komen ze aan in Alicante?

Luchthaven van vertrek: voor je vlucht van Eindhoven naar Alicante stap je op Eindhoven Airport in het vliegtuig. Hier kun je voor eten en drinken bij verschillende horecagelegenheden, terwijl je met gratis wifi, je e-mail checkt. Of ga shoppen in het gevarieerde winkelaanbod. Eindhoven Airport heeft overigens een busterminal en ruime parkeergelegenheid. Je aankomst is op Alicante Airport.

Reistips: Vluchten van Eindhoven naar Alicante

Vlieg eenvoudig naar Alicante. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Alicante te reizen.
FAQs

Wat is het goedkoopst mogelijke vliegtuigtickets van Eindhoven naar Alicante?

Voordelige vliegtuigtickets van Eindhoven naar Alicante zijn al verkrijgbaar vanaf € 27, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste vliegtuigticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Wat is de prijs van een vliegtuigticket van Eindhoven naar Alicante?

De vlucht prijs tussen Eindhoven en Alicante is gemiddeld € 71  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende 7 dagen.

Hoeveel kilometer is het van Eindhoven naar Alicante met de vlucht?

De afstand van Eindhoven naar Alicante per vliegtuig is ongeveer 1528 km.

Hoeveel tijd kost het om te reizen van Eindhoven naar Alicante per vliegtuig?

De reis per vliegtuig van Eindhoven naar Alicante duurt gemiddeld 2 h 30 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare vluchten van Eindhoven naar Alicante.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden vervoer aan van Eindhoven naar Alicante?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Eindhoven naar Alicante kun je een vlucht nemen van Ryanair of Transavia Airlines. Check ook zeker alle andere luchtvaartmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Eindhoven naar Alicante om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Hoe ver van tevoren moet ik reserveren om vliegtuigtickets tussen Eindhoven en Alicante te scoren met de beste prijs?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze vliegtuigtickets voor deze in de verkoop gaan.

Ik ben mijn geplande reis van Eindhoven naar Alicante per vliegtuig aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Alicante, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Onze klanten die kiezen voor een reis per vliegtuig naar Alicante, reizen ook vaak naar Madrid, Barcelona of Valencia. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Alicante en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Kan ik tickets vor direkte vluchten kopen met de Omio-app als ik een vliegtuig wil nemen van Eindhoven naar Alicante?

Als je per vliegtuig wilt reizen van Eindhoven naar Alicante met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je vlucht tussen Eindhoven en Alicante, zowel vooraf als tijdens je reis.

Alternatieven voor vluchten Eindhoven - Alicante

Bekijk gerelateerde reisinformatie: