VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
8 dec.
70Deutsche Bahn
Vind prijzen
Vind prijzen
do
9 dec.
47Deutsche Bahn
Vind prijzen
71Wizz Air
vr
10 dec.
50Deutsche Bahn
55STUDENT AGENCY k.s.
56Wizz Air
za
11 dec.
57Deutsche Bahn with connection
Vind prijzen
Vind prijzen
zo
12 dec.
60Deutsche Bahn
57STUDENT AGENCY k.s.
Vind prijzen
ma
13 dec.
60Deutsche Bahn
Vind prijzen
Vind prijzen
di
14 dec.
47Deutsche Bahn
Vind prijzen
Vind prijzen
wo
15 dec.
47Deutsche Bahn
Vind prijzen
28Wizz Air
do
16 dec.
47Deutsche Bahn
Vind prijzen
Vind prijzen
vr
17 dec.
60Deutsche Bahn
75STUDENT AGENCY k.s.
Vind prijzen
za
18 dec.
60Deutsche Bahn
78STUDENT AGENCY k.s.
91Wizz Air
zo
19 dec.
60Deutsche Bahn with connection
78STUDENT AGENCY k.s.
81Wizz Air
ma
20 dec.
57Deutsche Bahn
78STUDENT AGENCY k.s.
56Wizz Air
di
21 dec.
60Deutsche Bahn
78STUDENT AGENCY k.s.
66Wizz Air
wo
22 dec.
80Deutsche Bahn
88STUDENT AGENCY k.s.
61Wizz Air
do
23 dec.
47Deutsche Bahn
88STUDENT AGENCY k.s.
147Wizz Air
vr
24 dec.
Vind prijzen
Vind prijzen
81Wizz Air
za
25 dec.
Vind prijzen
140Flixbus
66Wizz Air
zo
26 dec.
60Deutsche Bahn
Vind prijzen
101Wizz Air
ma
27 dec.
Vind prijzen
78STUDENT AGENCY k.s.
101Wizz Air
di
28 dec.
Vind prijzen
72STUDENT AGENCY k.s.
101Wizz Air

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Informatie over vluchten van Eindhoven naar Boedapest

distanceAfstand1071 km
durationGemiddelde vluchtduur1 h 55 min
priceGemiddelde vliegtuigticketsprijs€ 63
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijenWizz Air

Met vluchten van Eindhoven naar Boedapest leg je reis 1071 km af wat gemiddeld 1 h 55 min duurt bij onze reispartners zoals Wizz Air. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste vliegtuigticket voor deze reis zelfs al voor € 46 krijgen, maar een gemiddeld vliegtuigticket is € 63. Reizigers vertrekken het vaakst van Eindhoven Airport en arriveren in Budapest Ferenc Liszt International Airport.

Luchtvaartmaatschappijen

Eindhoven naar Boedapest met Wizz Air

Vind de beste vluchten tussen Eindhoven en Boedapest met Omio's reispartners Wizz Air vanaf € 46. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste route te vergelijken en te boeken.

Wizz Air

Wizz Air is een van de toonaangevende low-cost luchtvaartmaatschappijen die vluchten aanbiedt binnen en buiten Europa, en je kunt kiezen tussen Basic, Wixx Go, Wizz Plus & Flex-ticketsoorten voor je vlucht tussen Eindhoven en Boedapest.

Je zoekt een vlotte en gemakkelijke vlucht tussen Eindhoven en Boedapest, en kijk uiteraard op Omio voor vluchten bij Wizz Air die deze trip aanbiedt. Of je nu op zoek bent naar de snelste, vroegste of goedkoopste vlucht voor deze 1071 km van Eindhoven naar Boedapest trip, Omio maakt het gemakkelijker dan ooit om bij Wizz Air vluchten te vinden tegen betaalbare prijzen, en je kunt ook snel tickets voor vliegtuig online boeken. Bekijk de huidige dienstregelingen voor de vlucht van Wizz Air voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk de beste tussen Eindhoven en Boedapest route en relevante ticketinformatie (zoals toegestane bagage en voorzieningen aan boord), en boek je vlucht van Wizz Air op Omio. Als je zoekt naar vluchten tussen Eindhoven en Boedapest in de Omio-app, kun je snel zien of de tickets van Wizz Air mobiele tickets zijn of niet, waardoor het handig voor je is om papierloos op reis te gaan. Met prijzen voor vluchten tussen Eindhoven en Boedapest vanaf € 46 bij Wizz Air, koop je jouw officiële Wizz Air tickets snel en gemakkelijk online bij Omio!

Vluchten van Eindhoven naar Boedapest

De hoofdstad van Hongarije is gemakkelijk te bereiken met een vlucht tussen Eindhoven en Boedapest. Dankzij 2 dagelijkse rechtstreekse verbindingen vanuit Wizz Air zijn de passagiers in slechts 1 uur en 50 minuten in Boedapest. De vluchten moeten 's morgens en in de vroege avonduren worden uitgevoerd en de diensten moeten elke dag vertrekken.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Eindhoven naar Boedapest?

Slechts één luchtvaartmaatschappij vliegt vanuit Eindhoven naar Boedapest. Wizz Air biedt elke dag een paar directe verbindingen aan, zonder dat u onderweg hoeft te veranderen.

Hoe lang duurt de vlucht van Eindhoven naar Boedapest?

Vluchten vanuit Eindhoven naar de Hongaarse hoofdstad zullen niet lang op zich laten wachten. Wizz Air vluchten duren over het algemeen tussen 1 uur 50 minuten en 1 uur 55 minuten om de reis te maken. Dus het is een vrij korte afstand.

Hoeveel vluchten zijn er van Eindhoven naar Boedapest?

Reizigers uit Eindhoven hebben een regelmatige verbinding met Boedapest. Ze kunnen elke dag van de week een paar directe vertrekken verwachten, zowel op weekdagen als in het weekend.

Wat zijn de vertrek- en aankomstluchthavens voor vluchten van Eindhoven naar Boedapest?

Luchthaven van vertrek: Alle vluchten naar Boedapest vanuit Eindhoven vertrekken vanaf Eindhoven Airport. Er zijn verschillende manieren om de vertrekterminal te bereiken. Bussen 400 en 401 bieden goedkope en comfortabele verbindingen vanaf Eindhoven Station en bieden reizigers uit andere delen van Nederland de mogelijkheid om verbinding te maken met hun vlucht. Als alternatief zijn er 4 beveiligde parkeerplaatsen op het luchthaventerrein. Drie liggen op 7 minuten lopen van de luchthaven, terwijl de vierde is aangesloten via een park-and-ride systeem. De luchthaven zelf is vrij klein, maar het vinden van eten en drinken zal niet moeilijk zijn. Er is ook gratis wifi voor alle passagiers, evenals comfortabele zones om te werken of te ontspannen voor het vliegen.

Aankomst luchthaven: Vluchten vanuit Eindhoven komen aan op Budapest Ferenc Liszt International Airport. Bij aankomst hebben de passagiers een paar transfermogelijkheden. De 200E bus rijdt vanaf Terminal 2 naar het metrostation in Nagyvárad tér. De 100E bus rijdt ook om de 20 minuten van 3:40 uur 's nachts tot na middernacht rechtstreeks het hart van Boedapest in. F?taxi heeft ook een betrouwbare taxidienst vanaf de luchthaven, met gereguleerde tarieven en meertalige chauffeurs. Indien nodig is er ook een auto te huur bij de terminals.

Reistips

Vluchten van Eindhoven naar Boedapest
Vlieg eenvoudig naar Boedapest. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Boedapest te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope vliegtuigtickets van Eindhoven naar Boedapest?
Vliegtuigtickets van Eindhoven naar Boedapest hoeven niet meer dan € 46 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor vliegtuigtickets van Eindhoven naar Boedapest voor je volgende vakantie.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per vliegtuig van Eindhoven naar Boedapest?
De vlucht prijs tussen Eindhoven en Boedapest is gemiddeld € 63  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.
Hoeveel kilometer is het van Eindhoven naar Boedapest met de vlucht?
Je moet erop rekenen ongeveer 1071 km  af te leggen tussen Eindhoven en Boedapest per vliegtuig.
Wat is de gemiddelde reistijd per vliegtuig van Eindhoven naar Boedapest?
The gemiddelde reistijd per vliegtuig van Eindhoven naar Boedapest is 1 h 55 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je vliegtuigtickets koopt van Eindhoven naar Boedapest.
Wat zijn de meest gebruikte vluchthavens door reizigers voor een trip naar Boedapest vanaf Eindhoven?

Voordat je aan boord gaat voor je reis per vliegtuig van Eindhoven naar Boedapest, is het heel fijn om tee weten dat Eindhoven Airport de populairste vluchthaven is voor reizigers die vertrekken van Eindhoven, en dat Budapest Ferenc Liszt International Airport de populairste vluchthaven is voor reizigers die aankomen in Boedapest.

Waar vind ik vluchthavens dicht bij het centrum in Eindhoven en in Boedapest?

Als je vertrekt van Eindhoven, hou er dan rekening mee dat vluchthaven, waar de meeste reizigers van Omio gebruik van maken, Eindhoven Airport is, dat 7.1 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om naar Boedapest te gaan, is het belangrijk om te weten dat het populairste vluchthaven in Boedapest Budapest Ferenc Liszt International Airport is, dat 16.9 km van het centrum ligt.

Met wie kan ik reizen van Eindhoven naar Boedapest per vliegtuig?
Voor de beste vlucht van Eindhoven naar Boedapest, kun je terecht bij de volgende luchtvaartmaatschappijen: Wizz Air. Maar het is altijd goed om alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Eindhoven naar Boedapest om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Hoe ver van tevoren moet ik reserveren om vliegtuigtickets tussen Eindhoven en Boedapest te scoren met de beste prijs?
Over het algemeen, raden we aan tickets voor vluchten van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je vliegtuigtickets tussen Eindhoven en Boedapest gaat kopen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 63 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je vliegtuigtickets van Eindhoven naar Boedapest een paar maanden van tevoren te boeken.
Ben je van plan om van Eindhoven naar Boedapest te reizen per vliegtuig? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Boedapest, die je ook zou kunnen bezoeken.
Je vliegtuig trip van Eindhoven naar Boedapest hoeft niet te eindigen in Boedapest. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Boedapest die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Wenen, Praag of Bratislava. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Wenen, Praag of Bratislava te gaan op Omio!
Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Eindhoven naar Boedapest per vliegtuig?
Je kunt makkelijk goedkope vliegtuigtickets van Eindhoven naar Boedapest zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je vlucht, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de vlucht van Eindhoven naar Boedapest te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Alternatieven voor vluchten Eindhoven - Boedapest

Bekijk gerelateerde reisinformatie: