Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
4 aug.
100Deutsche Bahn with connection
60STUDENT AGENCY k.s.
Vind prijzen
do
5 aug.
Vind prijzen
60STUDENT AGENCY k.s.
101Wizz Air
vr
6 aug.
100Deutsche Bahn with connection
70STUDENT AGENCY k.s.
71Wizz Air
za
7 aug.
80Deutsche Bahn with connection
60STUDENT AGENCY k.s.
46Wizz Air
zo
8 aug.
90Deutsche Bahn
60STUDENT AGENCY k.s.
66Wizz Air
ma
9 aug.
50Deutsche Bahn with connection
60STUDENT AGENCY k.s.
56Wizz Air
di
10 aug.
47Deutsche Bahn with connection
55STUDENT AGENCY k.s.
41Wizz Air
wo
11 aug.
47Deutsche Bahn with connection
43STUDENT AGENCY k.s.
41Wizz Air
do
12 aug.
47Deutsche Bahn with connection
55STUDENT AGENCY k.s.
30Wizz Air
vr
13 aug.
90Deutsche Bahn
55STUDENT AGENCY k.s.
28Wizz Air
za
14 aug.
80Deutsche Bahn with connection
60STUDENT AGENCY k.s.
41Wizz Air
zo
15 aug.
70Deutsche Bahn
55STUDENT AGENCY k.s.
41Wizz Air
ma
16 aug.
60Deutsche Bahn with connection
60STUDENT AGENCY k.s.
25Wizz Air
di
17 aug.
47Deutsche Bahn
60STUDENT AGENCY k.s.
36Wizz Air
wo
18 aug.
47Deutsche Bahn with connection
55STUDENT AGENCY k.s.
20Wizz Air
zo
22 aug.
60Deutsche Bahn with connection
55STUDENT AGENCY k.s.
36Wizz Air
ma
23 aug.
Vind prijzen
55STUDENT AGENCY k.s.
46Wizz Air

Vluchten van Eindhoven naar Boedapest

De hoofdstad van Hongarije is gemakkelijk te bereiken met een vlucht tussen Eindhoven en Boedapest. Dankzij 2 dagelijkse rechtstreekse verbindingen vanuit Wizz Air zijn de passagiers in slechts 1 uur en 50 minuten in Boedapest. De vluchten moeten 's morgens en in de vroege avonduren worden uitgevoerd en de diensten moeten elke dag vertrekken.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Eindhoven naar Boedapest?

Slechts één luchtvaartmaatschappij vliegt vanuit Eindhoven naar Boedapest. Wizz Air biedt elke dag een paar directe verbindingen aan, zonder dat u onderweg hoeft te veranderen.

Hoe lang duurt de vlucht van Eindhoven naar Boedapest?

Vluchten vanuit Eindhoven naar de Hongaarse hoofdstad zullen niet lang op zich laten wachten. Wizz Air vluchten duren over het algemeen tussen 1 uur 50 minuten en 1 uur 55 minuten om de reis te maken. Dus het is een vrij korte afstand.

Hoeveel vluchten zijn er van Eindhoven naar Boedapest?

Reizigers uit Eindhoven hebben een regelmatige verbinding met Boedapest. Ze kunnen elke dag van de week een paar directe vertrekken verwachten, zowel op weekdagen als in het weekend.

Wat zijn de vertrek- en aankomstluchthavens voor vluchten van Eindhoven naar Boedapest?

Luchthaven van vertrek: Alle vluchten naar Boedapest vanuit Eindhoven vertrekken vanaf Eindhoven Airport. Er zijn verschillende manieren om de vertrekterminal te bereiken. Bussen 400 en 401 bieden goedkope en comfortabele verbindingen vanaf Eindhoven Station en bieden reizigers uit andere delen van Nederland de mogelijkheid om verbinding te maken met hun vlucht. Als alternatief zijn er 4 beveiligde parkeerplaatsen op het luchthaventerrein. Drie liggen op 7 minuten lopen van de luchthaven, terwijl de vierde is aangesloten via een park-and-ride systeem. De luchthaven zelf is vrij klein, maar het vinden van eten en drinken zal niet moeilijk zijn. Er is ook gratis wifi voor alle passagiers, evenals comfortabele zones om te werken of te ontspannen voor het vliegen.

Aankomst luchthaven: Vluchten vanuit Eindhoven komen aan op Budapest Ferenc Liszt International Airport. Bij aankomst hebben de passagiers een paar transfermogelijkheden. De 200E bus rijdt vanaf Terminal 2 naar het metrostation in Nagyvárad tér. De 100E bus rijdt ook om de 20 minuten van 3:40 uur 's nachts tot na middernacht rechtstreeks het hart van Boedapest in. F?taxi heeft ook een betrouwbare taxidienst vanaf de luchthaven, met gereguleerde tarieven en meertalige chauffeurs. Indien nodig is er ook een auto te huur bij de terminals.

Reistips

Vluchten van Eindhoven naar Boedapest
Vlieg eenvoudig naar Boedapest. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Boedapest te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke vlucht ticket van Eindhoven naar Boedapest?
De goedkoopste manier om van Boedapest naar Eindhoven te komen is per vlucht en hoeft maar € 46 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope vlucht tickets van Eindhoven naar Boedapest bij Omio te kopen.
Wat is de gemiddelde prijs van een vlucht kaartje van Eindhoven naar Boedapest?
Reizen per vlucht van Eindhoven naar Boedapest kost gemiddeld € 75. Prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het tijdstip en jaar en hoe lang van tevoren je boekt. Meestal geldt: hoe eerder, hoe beter!
Wat is de afstand van Eindhoven naar Boedapest als je reist per vlucht?
Overweeg je een vlucht ticket te kopen van Eindhoven naar Boedapest? De afstand tussen Eindhoven en Boedapest per vlucht is ongeveer 1071 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Eindhoven naar Boedapest te vinden.
Wat is de gemiddelde reistijd van Eindhoven naar Boedapest per vlucht?
Als je reist per vlucht, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare vlucht van Eindhoven naar Boedapest. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Eindhoven naar Boedapest te reizen: de gemiddelde reisduur per vlucht is 1 h 55 min.
Welk kan ik het beste overwegen voor mijn geplande reis van Eindhoven to Boedapest?

Als je per vlucht reist van Eindhoven naar Boedapest is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, van Eindhoven vertrekken vanaf Eindhoven Airport en dat de meeste mensen landen in in Boedapest op Budapest Ferenc Liszt International Airport.

Waar zijn de in Eindhoven en Boedapest?

Hou er rekening mee dat Eindhoven Airport, het meest gebruikte door de reizigers van Omio in Eindhoven ongeveer 0 km is van het centrum en dat het in Boedapest, het populairst bij reizigers, Budapest Ferenc Liszt International Airport is, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke zijn er die goedkope tickets van Eindhoven naar Boedapest aanbieden?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Eindhoven naar Boedapest te brengen per vlucht. Op de route van On the route naar Boedapest van Eindhoven kun je reizen met Wizz Air. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Eindhoven naar Boedapest, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Kan Omio me helpen om last-minute vlucht tickets van Eindhoven naar Boedapest te kopen?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Eindhoven naar Boedapest per vlucht, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Eindhoven naar Boedapest in de Omio app.
Ik wil per vlucht reizen van Eindhoven naar Boedapest. Welke andere plaatsen in de buurt van Boedapest zijn het waard om te bezoeken?
Je vlucht trip van Eindhoven naar Boedapest hoeft niet te eindigen in Boedapest. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Boedapest die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Wenen, Praag of Bratislava. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Wenen, Praag of Bratislava te gaan op Omio!

Alternatieven voor vluchten Eindhoven - Boedapest

Bekijk gerelateerde reisinformatie: