VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
9 dec.
60Deutsche Bahn with connection
55Flixbus
Vind prijzen
vr
10 dec.
40Deutsche Bahn with connection
68Flixbus
80Transavia Airlines
za
11 dec.
38Deutsche Bahn
55Flixbus
Vind prijzen
zo
12 dec.
38Deutsche Bahn
47Flixbus
34Transavia Airlines
ma
13 dec.
38Deutsche Bahn
47Flixbus
Vind prijzen
di
14 dec.
38Deutsche Bahn
Vind prijzen
Vind prijzen
wo
15 dec.
Vind prijzen
53Flixbus
Vind prijzen
do
16 dec.
70Deutsche Bahn
57Flixbus
Vind prijzen
vr
17 dec.
70Deutsche Bahn
55Flixbus
59Transavia Airlines
za
18 dec.
70Deutsche Bahn
55Flixbus
Vind prijzen
zo
19 dec.
70Deutsche Bahn
68Flixbus
45Transavia Airlines
ma
20 dec.
60Deutsche Bahn
57Flixbus
Vind prijzen
di
21 dec.
38Deutsche Bahn
Vind prijzen
Vind prijzen
wo
22 dec.
50Deutsche Bahn
70Flixbus
Vind prijzen
do
23 dec.
40Deutsche Bahn
80Flixbus
66Transavia Airlines
vr
24 dec.
38Deutsche Bahn with connection
68Flixbus
59Transavia Airlines
za
25 dec.
50Deutsche Bahn
65Flixbus
Vind prijzen
zo
26 dec.
70Deutsche Bahn
72Flixbus
88Transavia Airlines
ma
27 dec.
Vind prijzen
61Flixbus
96Transavia Airlines
di
28 dec.
38Deutsche Bahn
Vind prijzen
Vind prijzen

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Informatie over vluchten tussen Eindhoven en Kopenhagen

distanceAfstand663 km
durationGemiddelde vluchtduur1 h 25 min
priceGemiddelde vliegtuigticketsprijs€ 57
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijenTransavia Airlines

Met vluchten van Eindhoven naar Kopenhagen leg je reis 663 km af wat gemiddeld 1 h 25 min duurt bij onze reispartners zoals Transavia Airlines. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste vliegtuigticket voor deze reis zelfs al voor € 34 krijgen, maar een gemiddeld vliegtuigticket is € 57. Reizigers vertrekken het vaakst van Eindhoven Airport en arriveren in Københavns Lufthavn.

Vluchten van Eindhoven naar Kopenhagen

De beroemdste zeemeermin van de wereld, een pretpark in de binnenstad en een gezellige haven: Kopenhagen heeft alles voor een boeiende citytrip. De Deense hoofdstad is bovendien snel en goedkoop bereikbaar met het vliegtuig. Binnen anderhalf uur sta jij met een rechtstreekse vlucht van Eindhoven naar Kopenhagen op Deens grondgebied.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden er vliegtickets aan van Eindhoven naar Kopenhagen?

Een van de thuishavens van Transavia is Eindhoven Airport. Van daaruit vliegt deze Nederlandse luchtvaartmaatschappij rechtstreeks naar Kopenhagen.

Wat is de reistijd van Eindhoven naar Kopenhagen?

Een rechtstreekse vliegreis van Eindhoven naar Kopenhagen duurt 1 uur en 20 minuten. Eindhoven Airport kun je vanuit het stadscentrum snel bereiken met de bus. Deze brengt je in 20 minuten naar de luchthaven. Vanaf het vliegveld van Kopenhagen kun je met de bus, metro of trein verder reizen. In 25 minuten kun je in het centrum van de stad zijn.

Hoe vaak gaan er vluchten van Eindhoven naar Kopenhagen?

Transavia vliegt vier keer per week van Eindhoven naar Kopenhagen. De vertrektijd kan 's morgens vroeg of vroeg in de avond zijn.

Vanaf welke luchthavens vertrekken vluchten in Eindhoven en komen ze aan in Kopenhagen?

Luchthaven van vertrek: op Eindhoven Airport stap je op het vliegtuig naar Kopenhagen. Voordat je vlucht vertrekt kun je op het vliegveld gebruikmaken van gratis wifi. Ook zijn er verschillende horecagelegenheden en winkels. Je landt op de Internationale Luchthaven Kopenhagen Kastrup.

Reistips: Vluchten van Eindhoven naar Kopenhagen

Vlieg eenvoudig naar Kopenhagen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Kopenhagen te reizen.
FAQs

Hoeveel kost een voordelig vliegtuigtickets van Eindhoven naar Kopenhagen?

Het goedkoopst mogelijke vliegtuigtickets van Eindhoven naar Kopenhagen is € 34. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Eindhoven naar Kopenhagen boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je vliegtuigtickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de vlucht van Eindhoven naar Kopenhagen?

In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 57  te betalen voor een vlucht ticket van Eindhoven naar Kopenhagen.

Wat is de afstand van Eindhoven naar Kopenhagen als je reist per vliegtuig?

De afstand van van Eindhoven naar Kopenhagen per vliegtuig is bij benadering 663 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Eindhoven naar Kopenhagen per vliegtuig?

The gemiddelde reistijd per vliegtuig van Eindhoven naar Kopenhagen is 1 h 25 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je vliegtuigtickets koopt van Eindhoven naar Kopenhagen.

Vanaf welk vluchthaven in Eindhoven moet ik vertrekken voor mijn geplande reis per vliegtuig van Eindhoven naar Kopenhagen? Naar welk vluchthaven in Kopenhagen moet ik reizen?

Onze klanten, die goedkope vliegtuigtickets boeken van Eindhoven naar Kopenhagen, vertrekken meestal van Eindhoven Airport in Eindhoven and komen aan op Københavns Lufthavn in Kopenhagen. Het is altijd handig om deze vluchthavens in Eindhoven en Kopenhagen te weten voor je aan boord gaat voor je reis per vlucht.

Waar vind ik vluchthavens dicht bij het centrum in Eindhoven en in Kopenhagen?

Als je vertrekt van Eindhoven, hou er dan rekening mee dat vluchthaven, waar de meeste reizigers van Omio gebruik van maken, Eindhoven Airport is, dat 7.1 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om naar Kopenhagen te gaan, is het belangrijk om te weten dat het populairste vluchthaven in Kopenhagen Københavns Lufthavn is, dat 7.4 km van het centrum ligt.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden vervoer aan van Eindhoven naar Kopenhagen?

Als je op zoek bent naar goedkope vluchten van Eindhoven naar Kopenhagen, kun je vertrouwen op Transavia Airlines om snel naar Kopenhagen te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor de reis van Eindhoven naar Kopenhagen te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Hoe ver van tevoren moet ik aanschaffen om vliegtuigtickets tussen Eindhoven en Kopenhagen te scoren met de beste prijs?

De prijs van een vliegtuigtickets enkele reis van Eindhoven naar Kopenhagen kost gemiddeld € 57 als je de komende week gaat reserveren. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor vluchten van alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je vliegtuigtickets van Eindhoven naar Kopenhagen een paar maanden van te voren boeken.

Ik wil per vluchten van Eindhoven naar Kopenhagen. Welke andere plaatsen in de buurt van Kopenhagen zijn het waard om te bezoeken?

Onze klanten die kiezen voor een reis per vliegtuig naar Kopenhagen, reizen ook vaak naar Stockholm, Berlijn of Hamburg. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Kopenhagen en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Wat is de beste manier om te reizen van Eindhoven naar Kopenhagen per vliegtuig met de Omio-app?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een vliegtuigtickets van Eindhoven naar Kopenhagen om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw vliegtuigtickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Eindhoven naar Kopenhagen vlucht, zowel voor als tijdens de reis.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Kopenhagen
Copenhagen Central Station
Voorzieningen