Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Sat, Jun 19
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
flight

Reisoverzicht

Reisinformatie voor vluchten van Eindhoven naar Londen

Gem. reistijd
1 uren 5 minuten
Gem. vliegticket: 16
Vertrek vluchten:Eindhoven
Aankomst vluchten:Londen
Afstand:388 km
Vliegmaatschappijen:Ryanair

Vluchten van Eindhoven naar Londen

Vliegen is een geweldige manier om van Eindhoven naar Londen te reizen, en wanneer reizigers de reis moeten maken, moeten er handige diensten beschikbaar zijn. De vliegtijd naar Londen is slechts 1 uur en 10 minuten, en er zullen 3 directe vluchten per dag van de week zijn, dus het zal niet moeilijk zijn om de juiste vertrektijd te vinden.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Eindhoven naar Londen?

Ryanair is momenteel de enige luchtvaartmaatschappij die actief is op de route Eindhoven - Londen. De budget-luchtvaartmaatschappij plant het hele jaar door directe vluchten naar London Stansted en biedt elke dag verbindingen aan.

Hoe lang duurt de vlucht van Eindhoven naar Londen?

De vluchten naar Londen vanuit Eindhoven gaan snel. In feite is de vliegtijd tussen de twee steden slechts 1 uur en 10 minuten, en er is geen noodzaak om onderweg te veranderen.

Hoeveel vluchten zijn er van Eindhoven naar Londen?

Dagelijks vertrekken er vanuit Eindhoven diensten naar Londen. Wanneer reizigers de reis moeten maken, kunnen ze rekenen op een keuze uit 3 directe diensten, meestal met vertrek 's morgens en 's avonds.

Wat zijn de vertrek- en aankomstluchthavens voor vluchten van Eindhoven naar Londen?

Luchthaven van vertrek: Vluchten naar Londen vanuit Eindhoven vertrekken altijd vanaf Eindhoven Airport. Het is zelden een probleem om naar de luchthaven te komen, met uitstekende openbaar vervoersmogelijkheden vanuit het centrum van de stad. Bussen 400 en 401 rijden rechtstreeks vanaf Eindhoven Centraal Station, over de 6-mijlsafstand in 20-30 minuten. Daarna is het 3-5 minuten lopen naar de vertrekterminal, waar de passagiers kunnen inchecken, een paar snacks kunnen afhalen, de belangrijkste spullen kunnen kopen en gebruik kunnen maken van de gratis wifi-connectiviteit.

Aankomst luchthaven: Alle vluchten van Eindhoven naar Londen zullen aankomen op London-Stansted Airport. Stansted is gelegen in Essex, en ligt ongeveer 40 mijl ten noordoosten van de stad zelf, dus het vinden van een snelle transfermethode kan veel verschil maken. De snelste manier om het centrum van Londen binnen te komen is met de Stansted Express trein, die 47 minuten duurt om naar Liverpool Street Station te komen. Van daaruit kunnen bezoekers overstappen naar de Central Line op het Londense metronetwerk om het West End, de locatie van veel toeristische hotels, te bereiken. Als alternatief kunnen aankomsten ook met de National Express-bussen worden gedaan. De A20 loopt naar Liverpool Street en de A21 eindigt bij London Victoria Coach Station. Verwacht dat beide 45-60 minuten zullen duren, of iets langer tijdens de spitsuren in Londen.

Reistips

Vluchten van Eindhoven naar Londen
Vlieg eenvoudig naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Londen te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Eindhoven naar Londen per vlucht?
Vlucht tickets van Eindhoven naar Londen zijn al verkrijgbaar vanaf € 8 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze vlucht tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de vlucht van Eindhoven naar Londen?
Reizen per vlucht van Eindhoven naar Londen kost gemiddeld € 8. Prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het tijdstip en jaar en hoe lang van tevoren je boekt. Meestal geldt: hoe eerder, hoe beter!
Wat is de afstand van Eindhoven naar Londen als je reist per vlucht?
Overweeg je een vlucht ticket te kopen van Eindhoven naar Londen? De afstand tussen Eindhoven en Londen per vlucht is ongeveer 388 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Eindhoven naar Londen te vinden.
Hoe lang duurt het om te reizen van Eindhoven naar Londen per vlucht?
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Eindhoven naar Londen per vlucht is 1 h 5 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare vlucht van Eindhoven naar Londen.
Vanaf welk in Eindhoven moet ik vertrekken voor mijn geplande reis per vlucht van Eindhoven naar Londen? Naar welk in Londen moet ik reizen?

Voor een vlucht van Eindhoven naar Londen is Eindhoven Airport het populairste voor reizigers uit Eindhoven. In Londen is London Heathrow Airport hhet meest populaire onder reizigers.

Hoe ver van het centrum zijn de belangrijkste in Eindhoven en Londen?

Je kunt de vlucht nemen van Eindhoven op Eindhoven Airport, dat zich bevindt op 0 km van het centrum. Als je aankomt in Londen met vlucht, is de meest gebruikte door reizigers London Heathrow Airport, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke zijn er die goedkope tickets van Eindhoven naar Londen aanbieden?
Voor de beste vlucht van Eindhoven naar Londen, kun je terecht bij de volgende: Ryanair, Eurowings of British Airways. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Eindhoven naar Londen om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Kan ik een retour vlucht ticket kopen van Eindhoven naar Londen?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Eindhoven naar Londen, enkele reis of retour, per vlucht. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ben je van plan om van Eindhoven naar Londen te reizen per vlucht? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Londen, die je ook zou kunnen bezoeken.
Voor veel van onze klanten die per vlucht van Eindhoven naar Londen reizen, is Londen niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Londen die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Amsterdam of Brussel. Check Omio voor goedkope vlucht tickets naar een van deze topbestemmingen!

Alternatieven voor vluchten Eindhoven - Londen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: