Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
flight

Reisoverzicht

Reisinformatie voor vluchten van Eindhoven naar Málaga

Gem. reistijd
3 uren 50 minuten
Gem. vliegticket: 84
Vertrek vluchten:Eindhoven
Aankomst vluchten:Málaga
Afstand:1814 km
Vliegmaatschappijen:Ryanair, Transavia Airlines

Vluchten van Eindhoven naar Málaga

Naar de Spaanse stad Málaga gaat er vanaf Eindhoven Airport iedere dag minimaal een vliegtuig. Binnen drie uur sta je dan in de Zuid-Spaanse stad. Er zijn twee luchtvaartmaatschappijen die rechtstreekse vluchten aanbieden. Vanuit Málaga ben je snel bij bekende badplaatsen als Torremolinos en Fuengirola.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden er vliegtickets aan van Eindhoven naar Málaga?

Voor een rechtstreekse vlucht van Eindhoven naar Málaga kun je kiezen uit de luchtvaartmaatschappijen Ryanair en Transavia. Beiden zijn lowbudgetmaatschappijen dus daar kun je terecht voor goedkope vliegtickets.

Wat is de reistijd van Eindhoven naar Málaga?

Heb je de snelste vlucht van Eindhoven naar Málaga uitgezocht? Dan duurt je vliegreis 2 uur en 50 minuten. Ook kun je vanuit het centrum van Eindhoven snel op het vliegveld zijn. Vanaf Eindhoven CS rijden er bussen naar Eindhoven Airport. De busrit duurt 20 minuten.

Hoe vaak gaan er vluchten van Eindhoven naar Málaga?

Dagelijkse vliegt er een vliegtuig van Eindhoven naar Málaga. Op de meeste dagen zijn er twee vluchten. De vertrektijden variëren. In de zomer neemt de vluchtfrequentie vanwege het toerisme iets toe.

Vanaf welke luchthavens vertrekken vluchten in Eindhoven en komen ze aan in Málaga?

Luchthaven van vertrek: de vlucht naar Málaga vertrekt van Eindhoven Airport. Hier heb je faciliteiten voor kort en lang parkeren. Verder is er een gevarieerd winkelaanbod en gratis wifi. Ook voor een ontbijt, lunch of diner heb je allerlei mogelijkheden. Je vliegtuig komt aan op Málaga Airport.

Reistips

Vluchten van Eindhoven naar Málaga
Vlieg eenvoudig naar Málaga. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Málaga te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope vlucht tickets van Eindhoven naar Málaga?
Voordelige vlucht tickets van Eindhoven naar Málaga zijn al verkrijgbaar vanaf € 70, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste vlucht tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de prijs van een vlucht kaartje van Eindhoven naar Málaga?
Vlucht kaartjes van Eindhoven naar Málaga kosten gemiddeld € 74. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Wat is de afstand naar Málaga van Eindhoven per vlucht?
Als je per vlucht reist van Eindhoven naar Málaga, is de afstand ongeveer 1813 km. Kijk voor goedkope vlucht tickets van Eindhoven naar Málaga ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Hoe lang duurt het om te reizen van Eindhoven naar Málaga per vlucht?
The gemiddelde reistijd per vlucht van Eindhoven naar Málaga is 2 h 50 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je vlucht tickets koopt van Eindhoven naar Málaga.
Wat zijn de meest gebruikte in Málaga en in Eindhoven?

Onze klanten, die goedkope vlucht tickets boeken van Eindhoven naar Málaga, vertrekken meestal van Eindhoven Airport in Eindhoven and komen aan op Malaga Airport in Málaga. Het is altijd handig om deze in Eindhoven en Málaga te weten voor je aan boord gaat voor je reis per vlucht.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Eindhoven en Málaga?

Bij de voorbereiding van je reis naar Málaga van Eindhoven is het handig om te weten hoe ver de liggen van het centrum. Het populairste in Eindhoven is Eindhoven Airport, dat zich bevindt op (0 km) van het centrum. In Málaga is het populairste Malaga Airport en dat ligt 0 km van het centrum.

Met wie kan ik reizen van Eindhoven naar Málaga per vlucht?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Eindhoven naar Málaga kun je een vlucht nemen van Ryanair of Transavia Airlines. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Eindhoven en Málaga om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Hoe kan ik kaartjes kopen om per vlucht van Eindhoven naar Málaga te reizen?
Het is nu makkelijker dan ooit om betaalbare enkele reis of retour tickets per vlucht ter kopen van Eindhoven naar Málaga dankzij Omio. Vul gewoon je reisgegevens in en koop het beste enkele reis of retour ticket voor je reis. Ook kun je in de Omio app al je reisinformatie gemakkelijk op een plek bewaren.
Ik wil per vlucht reizen van Eindhoven naar Málaga. Welke andere plaatsen in de buurt van Málaga zijn het waard om te bezoeken?
Veel van onze klanten die een reis naar Málaga per vlucht hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Madrid, Sevilla of Barcelona. Check Omio voor de beste verbindingen van Málaga naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Alternatieven voor vluchten Eindhoven - Málaga

Bekijk gerelateerde reisinformatie: