VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
20 jan.
139Transavia Airlines
za
22 jan.
27Ryanair
zo
23 jan.
30Ryanair
ma
24 jan.
21Ryanair

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Informatie over vluchten tussen Eindhoven en Málaga

distanceAfstand1813 km
durationGemiddelde vluchtduur2 h 50 min
priceGemiddelde vliegtuigticketsprijs€ 63
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijenRyanair of Transavia Airlines

Met vluchten van Eindhoven naar Málaga leg je reis 1813 km af wat gemiddeld 2 h 50 min duurt bij onze reispartners zoals Ryanair of Transavia Airlines. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 63 kost, vind je het goedkoopste vliegtuigticket zelfs al voor € 21. Reizigers vertrekken het vaakst van Eindhoven Airport en arriveren in Malaga Airport.

Luchtvaartmaatschappijen: Vlucht tussen Eindhoven en Málaga met Transavia Airlines en Ryanair

Voor slechts € 21 kun je reizen met een vlucht tussen Eindhoven en Málaga met Transavia Airlines en Ryanair. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze reis.

Ryanair
Transavia Airlines

Ryanair is een van de meest populaire budgetmaatschappijen in Europa en biedt goedkope vluchten over het hele continent. Ryanair, opgericht in Ierland, maakt het gemakkelijk om op een vliegtuig te stappen en snel en betaalbaar naar populaire Europese bestemmingen te vliegen. Deze goedkope luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar directe vluchten naar kleinere of secundaire luchthavens, meestal buiten de grote steden om de kosten laag te houden. Alle tarieftypes van Ryanair zijn inclusief een kleine persoonlijke tas. Er gelden meestal extra kosten voor het meenemen van extra handbagage en bagage die je moet inchecken.

Vluchten van Eindhoven naar Málaga

Naar de Spaanse stad Málaga gaat er vanaf Eindhoven Airport iedere dag minimaal een vliegtuig. Binnen drie uur sta je dan in de Zuid-Spaanse stad. Er zijn twee luchtvaartmaatschappijen die rechtstreekse vluchten aanbieden. Vanuit Málaga ben je snel bij bekende badplaatsen als Torremolinos en Fuengirola.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden er vliegtickets aan van Eindhoven naar Málaga?

Voor een rechtstreekse vlucht van Eindhoven naar Málaga kun je kiezen uit de luchtvaartmaatschappijen Ryanair en Transavia. Beiden zijn lowbudgetmaatschappijen dus daar kun je terecht voor goedkope vliegtickets.

Wat is de reistijd van Eindhoven naar Málaga?

Heb je de snelste vlucht van Eindhoven naar Málaga uitgezocht? Dan duurt je vliegreis 2 uur en 50 minuten. Ook kun je vanuit het centrum van Eindhoven snel op het vliegveld zijn. Vanaf Eindhoven CS rijden er bussen naar Eindhoven Airport. De busrit duurt 20 minuten.

Hoe vaak gaan er vluchten van Eindhoven naar Málaga?

Dagelijkse vliegt er een vliegtuig van Eindhoven naar Málaga. Op de meeste dagen zijn er twee vluchten. De vertrektijden variëren. In de zomer neemt de vluchtfrequentie vanwege het toerisme iets toe.

Vanaf welke luchthavens vertrekken vluchten in Eindhoven en komen ze aan in Málaga?

Luchthaven van vertrek: de vlucht naar Málaga vertrekt van Eindhoven Airport. Hier heb je faciliteiten voor kort en lang parkeren. Verder is er een gevarieerd winkelaanbod en gratis wifi. Ook voor een ontbijt, lunch of diner heb je allerlei mogelijkheden. Je vliegtuig komt aan op Málaga Airport.

Reistips: Vluchten van Eindhoven naar Málaga

Vlieg eenvoudig naar Málaga. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Málaga te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van Eindhoven naar Málaga per vliegtuig?

Vliegtuigtickets van Eindhoven naar Málaga zijn al verkrijgbaar vanaf € 21 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze vliegtuigtickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!

Wat is de gemiddelde prijs van een vliegtuigticket van Eindhoven naar Málaga?

Als je je enkele reis vliegtuigticketsprijs wilt reserveren in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de vlucht van Eindhoven naar Málaga gemiddeld € 63  kost.

Wat is de afstand naar Málaga van Eindhoven per vliegtuig?

De afstand van Eindhoven naar Málaga per vliegtuig is ongeveer 1813 km.

Hoe lang doet de vlucht van Eindhoven naar Málaga erover?

The gemiddelde reistijd per vliegtuig van Eindhoven naar Málaga is 2 h 50 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je vliegtuigtickets koopt van Eindhoven naar Málaga.

Wat zijn de meest gebruikte vluchthavens in Málaga en in Eindhoven?

Voordat je aan boord gaat voor je reis per vliegtuig van Eindhoven naar Málaga, is het heel fijn om tee weten dat Eindhoven Airport de populairste vluchthaven is voor reizigers die vertrekken van Eindhoven, en dat Malaga Airport de populairste vluchthaven is voor reizigers die aankomen in Málaga.

Hoe ver van het centrum zijn de belangrijkste vluchthavens in Eindhoven en Málaga?

Bij de voorbereiding van je reis naar Málaga van Eindhoven is het handig om te weten hoe ver de vluchthavens liggen van het centrum. Het populairste vluchthaven in Eindhoven is Eindhoven Airport, dat zich bevindt 7.1 km van het centrum. In Málaga is het populairste vluchthaven Malaga Airport en dat ligt 8.2 km van het centrum.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden vervoer aan van Eindhoven naar Málaga?

Als je een vlucht neemt van Eindhoven naar Málaga, biedt Ryanair of Transavia Airlines de beste manier om snel naar Málaga te gaan. Je kunt ook alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Eindhoven naar Málaga en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.

Hoe ver van tevoren moet ik kopen om vliegtuigtickets van Eindhoven naar Málaga te scoren met de beste prijs?

De prijs van een vliegtuigtickets enkele reis van Eindhoven naar Málaga kost gemiddeld € 63 als je de komende week gaat kopen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor vluchten van alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je vliegtuigtickets van Eindhoven naar Málaga een paar maanden van te voren boeken.

Als ik aankom in Málaga vanuit Eindhoven per vliegtuig, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Málaga?

Voor veel van onze klanten die per vliegtuig van Eindhoven naar Málaga reizen, is Málaga niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Málaga die een bezoek waard zijn, zijn Madrid, Sevilla of Barcelona. Check Omio voor goedkope vliegtuigtickets naar een van deze topbestemmingen!

Kan ik reizen per vliegtuig van Eindhoven naar Málaga met de Omio-app?

Als je wilt reizen van Eindhoven naar Málaga per vliegtuig, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je vliegtuigtickets van Eindhoven naar Málaga boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je vlucht, zowel voor als tijdens je reis.

Alternatieven voor vluchten Eindhoven - Málaga

Bekijk gerelateerde reisinformatie: