Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Informatie over vluchten van Eindhoven naar Nice

distanceAfstand870 km
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijenTransavia Airlines

Met vluchten van Eindhoven naar Nice leg je reis 870 km af met onze reispartners zoals Transavia Airlines. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Eindhoven Airport en arriveren in Nice Cote d'Azur Airport.

Luchtvaartmaatschappijen: Eindhoven naar Nice met Transavia Airlines

Reis met Transavia Airlines op een vluchten tussen Eindhoven en Nice voor geweldige prijzen. Bij Omio vind je reistijden en tickets voor vlucht bij meer dan 1000 reisorganisaties allemaal op één plek.

Transavia Airlines

Transavia Airlines is een Nederlandse low-cost-luchtvaartmaatschappij en voor jouw volgende vlucht tussen Eindhoven en Nice kun je kiezen tussen de tickets: Basic, Plus of Max.

Bespaar tijd en geld door je vlucht van Eindhoven naar Nice van Transavia Airlines online te zoeken en te boeken bij Omio! Als je op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste vlucht van Eindhoven naar Nice van Transavia Airlines kan Omio je bij elke stap helpen. Bekijk de huidige dienstregelingen van Transavia Airlines voor de ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk ook de beste verbindingen voor de route van Eindhoven naar Nice. Bekijk ook de informatie voor de vlucht (zoals bagagebeleid en voorzieningen die aan boord worden aangeboden) en boek vervolgens een goedkoop ticket voor een vliegtuig allemaal op één handige plek. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar vluchten van Eindhoven naar Nice, kun je meteen controleren of het ticket van Transavia Airlines een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen zonder dat je persoonlijk kaartjes hoeft te kopen bij het vluchthaven. Koop je officiële ticket voor de vliegtuig van Transavia Airlines van Eindhoven naar Nice snel en gemakkelijk online op Omio en geniet van de reiservaring!

Vluchten van Eindhoven naar Nice

Wil je naar de Côte d'Azur? Neem dan een vlucht van Eindhoven naar Nice. Je reist al binnen 2 uur naar deze Franse stad. De vliegreis is rechtstreeks zodat je lekker comfortabel kunt blijven zitten. Er is één luchtvaartmaatschappij waarmee je van Eindhoven naar Nice kunt vliegen.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden er vliegtickets aan van Eindhoven naar Nice?

De vlucht van Eindhoven naar Nice wordt verzorgd door de Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia. De vliegtickets voor deze vliegreis kun je goedkoop online boeken via Omio.

Wat is de reistijd van Eindhoven naar Nice?

Het vliegtuig doet er minimaal 1 uur en 45 minuten over om van Eindhoven naar Nice te vliegen. Je landt op het Nice Côte d'Azur Airport. Houd er rekening mee dat je nog reistijd nodig hebt om van het vliegveld de stad te bereiken. Met de bus duurt deze rit ongeveer een kwartier.

Hoe vaak gaan er vluchten van Eindhoven naar Nice?

Je kunt elke dag met het vliegtuig van Eindhoven naar Nice vliegen. Er gaat dagelijks één vlucht. De vertrektijden wisselen en kunnen 's morgens, 's middags of 's avonds zijn.

Vanaf welke luchthavens vertrekken vluchten in Eindhoven en komen ze aan in Nice?

Luchthaven van vertrek: Je vlucht van Eindhoven naar Nice vertrekt vanaf Eindhoven Airport. Vanuit het centrum van de stad gaat er elke 10 minuten een bus naar het vliegveld.  Deze rit duurt ongeveer 20 minuten. De auto is overigens een prima alternatief, want op  Eindhoven Airport kun je ook lang parkeren.  Op het vliegveld is er een gevarieerd winkelaanbod en zijn er diverse horecagelegenheden.

Reistips: Vluchten van Eindhoven naar Nice

Vlieg eenvoudig naar Nice. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Nice te reizen.
FAQs

Hoeveel kilometer is het van Eindhoven naar Nice met de vlucht?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Eindhoven en Nice per vliegtuig ongeveer 870 km  is.

Welk vluchthavens kan ik het beste overwegen voor mijn geplande reis van Eindhoven to Nice?

Als je per vliegtuig reist van Eindhoven naar Nice is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, van Eindhoven vertrekken vanaf Eindhoven Airport en dat de meeste mensen landen in in Nice op Nice Cote d'Azur Airport.

Hoe ver moet ik reizen van vluchthaven naar het centrum in Eindhoven en Nice?

Je kunt de vlucht nemen van Eindhoven op Eindhoven Airport, dat zich bevindt 7.1 km van het centrum. Als je aankomt in Nice met vliegtuig, is de meest gebruikte vluchthaven door reizigers Nice Cote d'Azur Airport, dat 6.1 km van het centrum ligt.

Welke luchtvaartmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Eindhoven naar Nice aanbieden?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Eindhoven naar Nice kun je een vlucht nemen van Transavia Airlines. Check ook zeker alle andere luchtvaartmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Eindhoven naar Nice om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Ik wil per vluchten van Eindhoven naar Nice. Welke andere plaatsen in de buurt van Nice zijn het waard om te bezoeken?

Veel van onze klanten die een reis naar Nice per vliegtuig hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Milaan of Marseille. Check Omio voor de beste verbindingen van Nice naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Wat is de beste manier om te reizen van Eindhoven naar Nice per vliegtuig met de Omio-app?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een vliegtuigtickets van Eindhoven naar Nice om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw vliegtuigtickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Eindhoven naar Nice vlucht, zowel voor als tijdens de reis.

Alternatieven voor vluchten Eindhoven - Nice

Bekijk gerelateerde reisinformatie: