Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
flight

Reisoverzicht

Reisinformatie voor vluchten van Eindhoven naar Nice

Gem. reistijd
2 uren 45 minuten
Gem. vliegticket: 70
Vertrek vluchten:Eindhoven
Aankomst vluchten:Nice
Afstand:871 km
Vliegmaatschappijen:Transavia Airlines

Vluchten van Eindhoven naar Nice

Wil je naar de Côte d'Azur? Neem dan een vlucht van Eindhoven naar Nice. Je reist al binnen 2 uur naar deze Franse stad. De vliegreis is rechtstreeks zodat je lekker comfortabel kunt blijven zitten. Er is één luchtvaartmaatschappij waarmee je van Eindhoven naar Nice kunt vliegen.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden er vliegtickets aan van Eindhoven naar Nice?

De vlucht van Eindhoven naar Nice wordt verzorgd door de Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia. De vliegtickets voor deze vliegreis kun je goedkoop online boeken via Omio.

Wat is de reistijd van Eindhoven naar Nice?

Het vliegtuig doet er minimaal 1 uur en 45 minuten over om van Eindhoven naar Nice te vliegen. Je landt op het Nice Côte d'Azur Airport. Houd er rekening mee dat je nog reistijd nodig hebt om van het vliegveld de stad te bereiken. Met de bus duurt deze rit ongeveer een kwartier.

Hoe vaak gaan er vluchten van Eindhoven naar Nice?

Je kunt elke dag met het vliegtuig van Eindhoven naar Nice vliegen. Er gaat dagelijks één vlucht. De vertrektijden wisselen en kunnen 's morgens, 's middags of 's avonds zijn.

Vanaf welke luchthavens vertrekken vluchten in Eindhoven en komen ze aan in Nice?

Luchthaven van vertrek: Je vlucht van Eindhoven naar Nice vertrekt vanaf Eindhoven Airport. Vanuit het centrum van de stad gaat er elke 10 minuten een bus naar het vliegveld.  Deze rit duurt ongeveer 20 minuten. De auto is overigens een prima alternatief, want op  Eindhoven Airport kun je ook lang parkeren.  Op het vliegveld is er een gevarieerd winkelaanbod en zijn er diverse horecagelegenheden.

Reistips

Vluchten van Eindhoven naar Nice
Vlieg eenvoudig naar Nice. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Nice te reizen.
FAQs
Hoe ver is Nice van Eindhoven als ik per vlucht wil reizen?
Als je reist per vlucht, hou dan rekening met een afstand tussen Nice van Eindhoven van ongeveer 870 km. Als je overweegt een vlucht ticket van Eindhoven naar Nice te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor vluchten.
Wat zijn de meest gebruikte door reizigers voor een trip naar Nice vanaf Eindhoven?

Als je per vlucht reist van Eindhoven naar Nice is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, van Eindhoven vertrekken vanaf Eindhoven Airport en dat de meeste mensen landen in in Nice op Nice Cote d'Azur Airport.

Waar zijn de in Eindhoven en Nice?

Als je vertrekt van Eindhoven, hou er dan rekening mee dat, waar de meeste reizigers van Omio gebruik van maken, Eindhoven Airport is, dat 0 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om naar Nice te gaan, is het belangrijk om te weten dat het populairste in Nice Nice Cote d'Azur Airport is, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke bieden vervoer aan van Eindhoven naar Nice?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Eindhoven naar Nice kun je een vlucht nemen van Transavia Airlines. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Eindhoven en Nice om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ik wil per vlucht reizen van Eindhoven naar Nice. Welke andere plaatsen in de buurt van Nice zijn het waard om te bezoeken?
Voor veel van onze klanten die per vlucht van Eindhoven naar Nice reizen, is Nice niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Nice die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Milaan of Marseille. Check Omio voor goedkope vlucht tickets naar een van deze topbestemmingen!

Alternatieven voor vluchten Eindhoven - Nice

Bekijk gerelateerde reisinformatie: