VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
21 jan.
Vind prijzen
45STUDENT AGENCY k.s.
Vind prijzen
zo
23 jan.
38Deutsche Bahn
33STUDENT AGENCY k.s.
30Transavia Airlines
ma
24 jan.
38Deutsche Bahn
45STUDENT AGENCY k.s.
55Transavia Airlines
di
25 jan.
38Deutsche Bahn
45STUDENT AGENCY k.s.
Vind prijzen
wo
26 jan.
38Deutsche Bahn
45STUDENT AGENCY k.s.
Vind prijzen
do
27 jan.
38Deutsche Bahn with connection
45STUDENT AGENCY k.s.
64Transavia Airlines
vr
28 jan.
38Deutsche Bahn with connection
45STUDENT AGENCY k.s.
Vind prijzen
za
29 jan.
38Deutsche Bahn
45STUDENT AGENCY k.s.
Vind prijzen
zo
30 jan.
38Deutsche Bahn
40Flixbus
38Transavia Airlines
ma
31 jan.
38Deutsche Bahn
45STUDENT AGENCY k.s.
Vind prijzen
di
1 feb.
38Deutsche Bahn
45STUDENT AGENCY k.s.
Vind prijzen
wo
2 feb.
38Deutsche Bahn
33STUDENT AGENCY k.s.
Vind prijzen
do
3 feb.
38Deutsche Bahn
33STUDENT AGENCY k.s.
55Transavia Airlines
vr
4 feb.
38Deutsche Bahn
50STUDENT AGENCY k.s.
59Transavia Airlines
zo
6 feb.
38Deutsche Bahn
42Flixbus
30Transavia Airlines
ma
7 feb.
38Deutsche Bahn
36Flixbus
32Transavia Airlines

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Informatie over vluchten van Eindhoven naar Praag

distanceAfstand646 km
durationGemiddelde vluchtduur1 h 20 min
priceGemiddelde vliegtuigticketsprijs€ 60
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijenRyanair, Transavia Airlines of Eurowings

Met vluchten van Eindhoven naar Praag leg je reis 646 km af wat gemiddeld 1 h 20 min duurt bij onze reispartners zoals Ryanair, Transavia Airlines of Eurowings. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 60 kost, vind je het goedkoopste vliegtuigticket zelfs al voor € 30. Reizigers vertrekken het vaakst van Eindhoven Airport en arriveren in Prague Vaclav Havel Airport.

Luchtvaartmaatschappijen: Vlucht tussen Eindhoven en Praag met Ryanair, Eurowings en Transavia Airlines

Je kunt reizen met een vlucht van Eindhoven naar Praag met Ryanair, Eurowings en Transavia Airlines voor slechts € 30. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

Ryanair
Eurowings
Transavia Airlines

Ryanair is een van de grootste en populairste goedkope luchtvaartmaatschappijen in Europa, met het hoofdkantoor in Ierland. Stappen op een vliegtuig en snel en voordelig naar populaire Europese bestemmingen vliegen, is gemakkelijk gemaakt met Ryanair. Deze budgetmaatschappij staat bekend om haar directe vluchten naar kleinere of secundaire luchthavens, meestal buiten de grote steden om de kosten laag te houden. Een Ryanair-ticket voor een vliegtuig van Eindhoven naar Praag is inclusief een kleine persoonlijke tas mee aan boord; extra kosten gelden meestal voor handbagage en ingecheckte bagage.

Vluchten van Eindhoven naar Praag

'De stad van de honderd torens' of de 'Gouden Stad' zijn de bijzondere bijnamen van Praag. De Tsjechische hoofdstad wordt dan ook beschouwd als een van de mooiste steden ter wereld. Met een goedkope en rechtstreekse vlucht van Eindhoven naar Praag kun je het zelf ontdekken.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden er vliegtickets aan van Eindhoven naar Praag?

Voor een vliegreis van Eindhoven naar Praag kun je uit twee luchtvaartmaatschappijen kiezen: Transavia en Ryanair. Beide aanbieders hebben vaak goedkope vliegtickets beschikbaar.

Wat is de reistijd van Eindhoven naar Praag?

Van Eindhoven kun je snel rechtstreeks naar Praag vliegen. Het snelste vliegtuig doet er 1 uur en 20 minuten over. Om Eindhoven Airport te bereiken vanuit het centrum van de stad kun je met het openbaar vervoer gaan. Je reis duurt dan 24 minuten. Vanaf het vliegveld van Praag naar het stadscentrum neemt je rit met het openbaar vervoer minimaal 53 minuten in beslag.

Hoe vaak gaan er vluchten van Eindhoven naar Praag?

Zes dagen van de week gaat er één of twee keer een vliegtuig van Eindhoven naar Praag. De vluchten vertrekken op verschillende tijden.

Vanaf welke luchthavens vertrekken vluchten in Eindhoven en komen ze aan in Praag?

Luchthaven van vertrek: voor je vlucht van Eindhoven naar Praag vertrek je vanaf Eindhoven Airport. Hier vind je alle faciliteiten die je als reiziger nodig hebt, zoals gratis wifi, horeca en winkels. Je landt op Václav Havel Airport Prague.

Reistips: Vluchten van Eindhoven naar Praag

Vlieg eenvoudig naar Praag. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Praag te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van Eindhoven naar Praag per vliegtuig?

De goedkoopste manier om van Praag naar Eindhoven te reizen is per vliegtuig en dat hoeft maar € 30 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope vliegtuigtickets van Eindhoven naar Praag bij Omio te kopen.

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per vliegtuig van Eindhoven naar Praag?

Als je je enkele reis vliegtuigticketsprijs wilt kopen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de vlucht van Eindhoven naar Praag gemiddeld € 60  kost.

Wat is de afstand van Eindhoven naar Praag als je reist per vliegtuig?

Je moet erop rekenen ongeveer 646 km  af te leggen van Eindhoven naar Praag per vliegtuig.

Hoe lang duurt het om te reizen van Eindhoven naar Praag per vliegtuig?

De reis per vliegtuig van Eindhoven naar Praag duurt gemiddeld 1 h 20 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare vluchten van Eindhoven naar Praag.

Wat zijn de meest gebruikte vluchthavens in Praag en in Eindhoven?

Voordat je aan boord gaat voor je reis per vliegtuig van Eindhoven naar Praag, is het heel fijn om tee weten dat Eindhoven Airport de populairste vluchthaven is voor reizigers die vertrekken van Eindhoven, en dat Prague Vaclav Havel Airport de populairste vluchthaven is voor reizigers die aankomen in Praag.

Hoe ver moet ik reizen van vluchthaven naar het centrum in Eindhoven en Praag?

Je kunt de vlucht nemen van Eindhoven op Eindhoven Airport, dat zich bevindt 7.1 km van het centrum. Als je aankomt in Praag met vliegtuig, is de meest gebruikte vluchthaven door reizigers Prague Vaclav Havel Airport, dat 11.2 km van het centrum ligt.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden vervoer aan van Eindhoven naar Praag?

Als je op zoek bent naar goedkope vluchten van Eindhoven naar Praag, kun je vertrouwen op Ryanair, Transavia Airlines of Eurowings om snel naar Praag te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor de reis van Eindhoven naar Praag te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Wanneer moet ik reserveren om de beste deals voor Eindhoven Praag vliegtuigtickets te krijgen?

Over het algemeen, raden we aan tickets voor vluchten van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je vliegtuigtickets van Eindhoven naar Praag gaat kopen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 60 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je vliegtuigtickets van Eindhoven naar Praag een paar maanden van tevoren te boeken.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Praag vanuit Eindhoven per vliegtuig, zijn er dan in de buurt van Praag nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?

Veel van onze klanten die een reis naar Praag per vliegtuig hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Berlijn, Wenen of Boedapest. Check Omio voor de beste verbindingen van Praag naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Eindhoven naar Praag per vliegtuig?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een vliegtuigtickets van Eindhoven naar Praag om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw vliegtuigtickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Eindhoven naar Praag vlucht, zowel voor als tijdens de reis.

Alternatieven voor vluchten Eindhoven - Praag

Bekijk gerelateerde reisinformatie: