Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
flight

Reisoverzicht

Reisinformatie voor vluchten van Eindhoven naar Praag

Gem. reistijd
1 uren 20 minuten
Gem. vliegticket: 43
Vertrek vluchten:Eindhoven
Aankomst vluchten:Praag
Afstand:646 km
Vliegmaatschappijen:Transavia Airlines

Vluchten van Eindhoven naar Praag

'De stad van de honderd torens' of de 'Gouden Stad' zijn de bijzondere bijnamen van Praag. De Tsjechische hoofdstad wordt dan ook beschouwd als een van de mooiste steden ter wereld. Met een goedkope en rechtstreekse vlucht van Eindhoven naar Praag kun je het zelf ontdekken.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden er vliegtickets aan van Eindhoven naar Praag?

Voor een vliegreis van Eindhoven naar Praag kun je uit twee luchtvaartmaatschappijen kiezen: Transavia en Ryanair. Beide aanbieders hebben vaak goedkope vliegtickets beschikbaar.

Wat is de reistijd van Eindhoven naar Praag?

Van Eindhoven kun je snel rechtstreeks naar Praag vliegen. Het snelste vliegtuig doet er 1 uur en 20 minuten over. Om Eindhoven Airport te bereiken vanuit het centrum van de stad kun je met het openbaar vervoer gaan. Je reis duurt dan 24 minuten. Vanaf het vliegveld van Praag naar het stadscentrum neemt je rit met het openbaar vervoer minimaal 53 minuten in beslag.

Hoe vaak gaan er vluchten van Eindhoven naar Praag?

Zes dagen van de week gaat er één of twee keer een vliegtuig van Eindhoven naar Praag. De vluchten vertrekken op verschillende tijden.

Vanaf welke luchthavens vertrekken vluchten in Eindhoven en komen ze aan in Praag?

Luchthaven van vertrek: voor je vlucht van Eindhoven naar Praag vertrek je vanaf Eindhoven Airport. Hier vind je alle faciliteiten die je als reiziger nodig hebt, zoals gratis wifi, horeca en winkels. Je landt op Václav Havel Airport Prague.

Reistips

Vluchten van Eindhoven naar Praag
Vlieg eenvoudig naar Praag. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Praag te reizen.
FAQs
Hoe ver is het van Eindhoven naar Praag per vlucht?
Als je per vlucht reist van Eindhoven naar Praag, is de afstand ongeveer 646 km. Kijk voor goedkope vlucht tickets van Eindhoven naar Praag ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Hoe lang doet de vlucht van Eindhoven naar Praag erover?
The gemiddelde reistijd per vlucht van Eindhoven naar Praag is 22 h 45 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je vlucht tickets koopt van Eindhoven naar Praag.
Welk kan ik het beste overwegen voor mijn geplande reis van Eindhoven to Praag?

Voordat je aan boord gaat voor je reis per vlucht van Eindhoven naar Praag, is het heel fijn om tee weten dat Eindhoven Airport de populairste is voor reizigers die vertrekken van Eindhoven, en dat Prague Vaclav Havel Airport de populairste is voor reizigers die aankomen in Praag.

Waar vind ik dichtbij het centrum in Eindhoven en in Praag?

Je kunt de vlucht nemen van Eindhoven op Eindhoven Airport, dat zich bevindt op 0 km van het centrum. Als je aankomt in Praag met vlucht, is de meest gebruikte door reizigers Prague Vaclav Havel Airport, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke zijn actief op de route van Eindhoven van Praag?
Als je de vlucht neemt van Eindhoven naar Praag, biedt Ryanair, Transavia Airlines of Eurowings de beste manier om snel naar Praag te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Eindhoven naar Praag en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Ik wil per vlucht reizen van Eindhoven naar Praag. Welke andere plaatsen in de buurt van Praag zijn het waard om te bezoeken?
Veel van onze klanten die een reis naar Praag per vlucht hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Berlijn, Wenen of Boedapest. Check Omio voor de beste verbindingen van Praag naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Alternatieven voor vluchten Eindhoven - Praag

Bekijk gerelateerde reisinformatie: