Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Informatie over vluchten tussen Eindhoven en Rome

distanceAfstand1187 km
durationGemiddelde vluchtduur2 h
priceGemiddelde vliegtuigticketsprijs€ 18
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijenRyanair of Eurowings

Met vluchten van Eindhoven naar Rome leg je reis 1187 km af wat gemiddeld 2 h duurt bij onze reispartners zoals Ryanair of Eurowings. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste vliegtuigticket voor deze reis zelfs al voor € 8 krijgen, maar een gemiddeld vliegtuigticket is € 18. Reizigers vertrekken het vaakst van Eindhoven Airport en arriveren in Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport.

Luchtvaartmaatschappijen: Ryanair en Eurowings vluchten tussen Eindhoven en Rome

Reis met de vlucht van Eindhoven naar Rome vanaf € 8 met Omio’s Ryanair en Eurowings partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest populair te vergelijken en te boeken.

Ryanair
Eurowings

Ryanair is een van de meest populaire budgetmaatschappijen in Europa en biedt goedkope vluchten over het hele continent. Ryanair, opgericht in Ierland, maakt het gemakkelijk om op een vliegtuig te stappen en snel en betaalbaar naar populaire Europese bestemmingen te vliegen. Deze goedkope luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar directe vluchten naar kleinere of secundaire luchthavens, meestal buiten de grote steden om de kosten laag te houden. Alle tarieftypes van Ryanair zijn inclusief een kleine persoonlijke tas. Er gelden meestal extra kosten voor het meenemen van extra handbagage en bagage die je moet inchecken.

Vluchten van Eindhoven naar Rome

Wil je de mooie Italiaanse stad Rome bezoeken? Dat kan eenvoudig en snel vanuit Noord-Brabant. Vanaf het vliegveld van Eindhoven vertrekt er namelijk dagelijks een vlucht naar Rome. De vliegtuigen vliegen rechtstreeks en de reis duurt ongeveer 2 uur. De vliegreizen voor dit traject worden door één maatschappij verzorgd.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden er vliegtickets aan van Eindhoven naar Rome?

Voor je vlucht van Eindhoven naar Rome kun je op een vliegtuig van Ryanair stappen. Voor deze lowcost airline zijn er via Omio goedkope vliegtickets beschikbaar.

Wat is de reistijd van Eindhoven naar Rome?

Ryanair vliegt in 2 uur rechtstreeks van Eindhoven naar Rome. Je hebt dan nog reistijd nodig om van het vliegveld Rome Ciampino naar het centrum van de Italiaanse hoofdstad te komen. Het vliegveld ligt namelijk 35 kilometer buiten de stad. Er is een treinstation waarvandaan treinen in ongeveer een half uur naar het stadscentrum rijden.

Hoe vaak gaan er vluchten van Eindhoven naar Rome?

Er gaat elke dag een directe vlucht van Eindhoven naar Rome. De vertrektijden kunnen wisselen. Op de meeste dagen vliegen de vliegtuigen echter in de middag naar de Italiaanse hoofdstad.

Vanaf welke luchthavens vertrekken vluchten in Eindhoven en komen ze aan in Rome?

Luchthaven van vertrek: Je vliegtuig naar Rome vertrekt vanaf Eindhoven Airport. Dit vliegveld bereik je eenvoudig met de bus. Vanuit het centrum van de stad duurt de busrit ongeveer 20 minuten. Op de luchthaven zijn ook parkeerplaatsen voor lang parkeren. Terwijl je wacht op je vlucht kun je internetten, shoppen of iets eten.

Reistips: Vluchten van Eindhoven naar Rome

Vlieg eenvoudig naar Rome. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Rome te reizen.
FAQs

Hoeveel kosten goedkope vliegtuigtickets van Eindhoven naar Rome?

Voordelige vliegtuigtickets van Eindhoven naar Rome zijn al verkrijgbaar vanaf € 8, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste vliegtuigticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de vlucht van Eindhoven naar Rome?

In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 18  te betalen voor een vlucht ticket tussen Eindhoven en Rome.

Hoeveel kilometer is het van Eindhoven naar Rome met de vlucht?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Eindhoven en Rome per vliegtuig ongeveer 1187 km  is.

Wat is de gemiddelde reistijd per vliegtuig van Eindhoven naar Rome?

De reis per vliegtuig van Eindhoven naar Rome duurt gemiddeld 2 h. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare vluchten van Eindhoven naar Rome.

Vanaf welk vluchthaven in Eindhoven moet ik vertrekken voor mijn geplande reis per vliegtuig van Eindhoven naar Rome? Naar welk vluchthaven in Rome moet ik reizen?

Voor een vlucht van Eindhoven naar Rome is Eindhoven Airport het populairste vluchthaven voor reizigers uit Eindhoven. In Rome is Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport hhet meest populaire vluchthaven onder reizigers.

Hoe ver van het centrum zijn de belangrijkste vluchthavens in Eindhoven en Rome?

Je kunt de vlucht nemen van Eindhoven op Eindhoven Airport, dat zich bevindt 7.1 km van het centrum. Als je aankomt in Rome met vliegtuig, is de meest gebruikte vluchthaven door reizigers Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport, dat 22.3 km van het centrum ligt.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden vervoer aan van Eindhoven naar Rome?

Als je op zoek bent naar goedkope vluchten van Eindhoven naar Rome, kun je vertrouwen op Ryanair of Eurowings om snel naar Rome te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor de reis van Eindhoven naar Rome te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Hoe ver van tevoren moet ik aanschaffen om vliegtuigtickets van Eindhoven naar Rome te scoren met de beste prijs?

Over het algemeen, raden we aan tickets voor vluchten van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je vliegtuigtickets van Eindhoven naar Rome gaat kopen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 18 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je vliegtuigtickets van Eindhoven naar Rome een paar maanden van tevoren te boeken.

Ben je van plan om van Eindhoven naar Rome te reizen per vliegtuig? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Rome, die je ook zou kunnen bezoeken.

Veel reizigers die in Rome aankomen per vliegtuig, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Milaan, Florence of Parijs. Als je erover denkt om Milaan, Florence of Parijs te verkennen vanuit Rome, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Kan ik tickets vor direkte vluchten kopen met de Omio-app als ik een vliegtuig wil nemen van Eindhoven naar Rome?

Als je per vliegtuig wilt reizen van Eindhoven naar Rome met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je vlucht tussen Eindhoven en Rome, zowel vooraf als tijdens je reis.

Alternatieven voor vluchten Eindhoven - Rome

Bekijk gerelateerde reisinformatie: