Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Reistips

Vluchten van Faro naar Rotterdam
Vlieg eenvoudig naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Faro naar Rotterdam te reizen.
FAQs
Hoe ver is Rotterdam van Faro als ik per vlucht wil reizen?
Overweeg je een vlucht ticket te kopen van Faro naar Rotterdam? De afstand tussen Faro en Rotterdam per vlucht is ongeveer 1921 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Faro naar Rotterdam te vinden.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Faro to Rotterdam per vlucht?
De reisduur per vlucht van Faro naar Rotterdam kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 2 h 50 min.
Wat zijn de meest gebruikte in Rotterdam en in Faro?

Onze klanten, die goedkope vlucht tickets boeken van Faro naar Rotterdam, vertrekken meestal van Faro Airport in Faro and komen aan op Rotterdam The Hague Airport in Rotterdam. Het is altijd handig om deze in Faro en Rotterdam te weten voor je aan boord gaat voor je reis per vlucht.

Hoe ver van het centrum zijn de belangrijkste in Faro en Rotterdam?

Bij de voorbereiding van je reis naar Rotterdam van Faro is het handig om te weten hoe ver de liggen van het centrum. Het populairste in Faro is Faro Airport, dat zich bevindt op (3 km) van het centrum. In Rotterdam is het populairste Rotterdam The Hague Airport en dat ligt 4 km van het centrum.

Als ik aankom in Rotterdam vanuit Faro per vlucht, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Rotterdam?
Veel van onze klanten die een reis naar Rotterdam per vlucht hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Amsterdam, Brussel of Parijs. Check Omio voor de beste verbindingen van Rotterdam naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Faro
Rotterdam
Faro
Voorzieningen
Versnaperingen
Wifi
WC

Veelgestelde vragen

Waar is de luchthaven en hoe kom je er?
Het centrum van Faro is makkelijke bereikbaar vanaf het vliegveld met de bus.

Alternatieven voor vluchten Faro - Rotterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: