Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Informatie over vluchten tussen Faro en Rotterdam

distanceAfstand1921 km
changesDirecte vluchtJa

Met vluchten van Faro naar Rotterdam leg je reis 1921 km af met onze reispartners zoals. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Faro Airport en arriveren in Rotterdam The Hague Airport.

Reistips: Vluchten van Faro naar Rotterdam

Vlieg eenvoudig naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Faro naar Rotterdam te reizen.
FAQs

Hoeveel kilometer is het van Faro naar Rotterdam met de vlucht?

Je moet erop rekenen ongeveer 1921 km  af te leggen tussen Faro en Rotterdam per vliegtuig.

Vanaf welk vluchthaven in Faro moet ik vertrekken voor mijn geplande reis per vliegtuig van Faro naar Rotterdam? Naar welk vluchthaven in Rotterdam moet ik reizen?

Voordat je aan boord gaat voor je reis per vliegtuig van Faro naar Rotterdam, is het heel fijn om tee weten dat Faro Airport de populairste vluchthaven is voor reizigers die vertrekken van Faro, en dat Rotterdam The Hague Airport de populairste vluchthaven is voor reizigers die aankomen in Rotterdam.

Waar kan ik vertrekken van Faro naar Rotterdam vlucht?

Je kunt de vlucht nemen van Faro op Faro Airport, dat zich bevindt 3.3 km van het centrum. Als je aankomt in Rotterdam met vliegtuig, is de meest gebruikte vluchthaven door reizigers Rotterdam The Hague Airport, dat 4.7 km van het centrum ligt.

Ik ben mijn geplande reis van Faro naar Rotterdam per vliegtuig aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Rotterdam, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Onze klanten die kiezen voor een reis per vliegtuig naar Rotterdam, reizen ook vaak naar Amsterdam, Brussel of Parijs. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Rotterdam en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Faro naar Rotterdam per vliegtuig?

Je kunt je vliegtuigtickets van Faro naar Rotterdam zoeken en boeken vliegtuig in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw vliegtuigtickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Faro naar Rotterdam vlucht, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Faro
Rotterdam
Faro
Voorzieningen
Versnaperingen
Wifi
WC

Veelgestelde vragen

Waar is de luchthaven en hoe kom je er?
Het centrum van Faro is makkelijke bereikbaar vanaf het vliegveld met de bus.

Alternatieven voor vluchten Faro - Rotterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: