VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
38Deutsche Bahn
24BlaBlaCar Bus
194KLM
wo
26 jan.
30Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
194KLM
do
27 jan.
30Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
173KLM
vr
28 jan.
38Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
216Lufthansa
za
29 jan.
32Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
170KLM
zo
30 jan.
30Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
133Lufthansa
ma
31 jan.
32Deutsche Bahn
17Flixbus
173KLM
di
1 feb.
30Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
173KLM
wo
2 feb.
20Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
155KLM
do
3 feb.
20Deutsche Bahn
18Flixbus
78Brussels Airlines
vr
4 feb.
30Deutsche Bahn
20Flixbus
166Lufthansa
za
5 feb.
34Deutsche Bahn
17Flixbus
109Lufthansa
zo
6 feb.
20Deutsche Bahn
24BlaBlaCar Bus
109Brussels Airlines
ma
7 feb.
32Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
109Brussels Airlines
di
8 feb.
20Deutsche Bahn
16BlaBlaCar Bus
146Swiss
wo
9 feb.
20Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
78Lufthansa Cityline
do
10 feb.
20Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
78Lufthansa
vr
11 feb.
30Deutsche Bahn
17Flixbus
91Brussels Airlines
za
12 feb.
20Deutsche Bahn
17Flixbus
80Lufthansa Cityline
zo
13 feb.
18FlixTrain
18Flixbus
78Brussels Airlines

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Informatie over vluchten van Frankfurt am Main naar Brussel

distanceAfstand317 km
durationGemiddelde vluchtduur1 h 5 min
priceGemiddelde vliegtuigticketsprijs€ 211
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijenLufthansa

Met vluchten van Frankfurt am Main naar Brussel leg je reis 317 km af wat gemiddeld 1 h 5 min duurt bij onze reispartners zoals Lufthansa. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 211 kost, vind je het goedkoopste vliegtuigticket zelfs al voor € 133. Reizigers vertrekken het vaakst van Frankfurt am Main Airport en arriveren in Brussels Airport.

Luchtvaartmaatschappijen: Reis met Lufthansa van Frankfurt am Main naar Brussel

Lufthansa geeft je vanaf € 133 tickets voor vluchten van Frankfurt am Main naar Brussel. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een vliegtuig vinden.

Lufthansa

De grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland is Lufthansa. Vlieg van Frankfurt am Main naar Brussel en boek je handigste vlucht ticket met de vele ticketopties van Lufthansa, waaronder: Economy Light, Economy Classic, Economy Flex, business class en first class.

Je zoekt een vlotte en gemakkelijke vlucht van Frankfurt am Main naar Brussel, en kijk uiteraard op Omio voor vluchten bij Lufthansa die deze aanbiedt. Of je nu op zoek bent naar de snelste, vroegste of goedkoopste vlucht voor deze 317 km tussen Frankfurt am Main en Brussel, Omio maakt het gemakkelijker dan ooit om bij Lufthansa vluchten te vinden tegen betaalbare prijzen, en je kunt ook snel tickets voor vliegtuig online boeken. Bekijk de huidige dienstregelingen voor de vlucht van Lufthansa voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk de beste tussen Frankfurt am Main en Brussel route en relevante ticketinformatie (zoals toegestane bagage en voorzieningen aan boord), en boek je vlucht van Lufthansa op Omio. Als je zoekt naar vluchten van Frankfurt am Main naar Brussel in de Omio-app, kun je snel zien of de tickets van Lufthansa mobiele tickets zijn of niet, waardoor het handig voor je is om papierloos op reis te gaan. Met prijzen voor vluchten van Frankfurt am Main naar Brussel vanaf € 133 bij Lufthansa, koop je jouw officiële Lufthansa tickets snel en gemakkelijk online bij Omio!

Reistips: Vluchten van Frankfurt am Main naar Brussel

Vlieg eenvoudig naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Frankfurt am Main naar Brussel te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een vlucht van Frankfurt am Main naar Brussel zijn?

Voordelige vliegtuigtickets van Frankfurt am Main naar Brussel zijn al verkrijgbaar vanaf € 133, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste vliegtuigticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per vliegtuig van Frankfurt am Main naar Brussel?

De vlucht prijs van Frankfurt am Main naar Brussel is gemiddeld € 211  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende 7 dagen.

Wat is de afstand naar Brussel van Frankfurt am Main per vliegtuig?

Je moet erop rekenen ongeveer 317 km  af te leggen van Frankfurt am Main naar Brussel per vliegtuig.

Wat is de gemiddelde reistijd van Frankfurt am Main naar Brussel per vliegtuig?

Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Frankfurt am Main naar Brussel per vliegtuig is 1 h 5 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare vlucht van Frankfurt am Main naar Brussel.

Welk vluchthavens kan ik het beste overwegen voor mijn geplande reis van Frankfurt am Main to Brussel?

Als je per vliegtuig reist van Frankfurt am Main naar Brussel is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, van Frankfurt am Main vertrekken vanaf Frankfurt am Main Airport en dat de meeste mensen landen in in Brussel op Brussels Airport.

Waar zijn de vluchthavens in Frankfurt am Main en Brussel?

Je kunt de vlucht nemen van Frankfurt am Main op Frankfurt am Main Airport, dat zich bevindt 10.9 km van het centrum. Als je aankomt in Brussel met vliegtuig, is de meest gebruikte vluchthaven door reizigers Brussels Airport, dat 10.8 km van het centrum ligt.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden vervoer aan van Frankfurt am Main naar Brussel?

Als je een vlucht neemt van Frankfurt am Main naar Brussel, biedt Lufthansa de beste manier om snel naar Brussel te gaan. Je kunt ook alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Frankfurt am Main naar Brussel en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.

Zijn er goedkope vliegtuigverbindingen zonder overstap naar Brussel van Frankfurt am Main?

Ja, je kunt een directe vlucht tussen Frankfurt am Main en Brussel met Lufthansa, Lufthansa Cityline of Brussels Airlines  vinden op Omio. Je doet er goed aan erop te letten als je je vliegtuigtickets gaat aanschaffen, immers directe lijnen geven doorgaans meer gemak en besparen je veel tijd om op je bestemming te komen.

Wanneer moet ik aanschaffen om de beste deals voor Frankfurt am Main Brussel vliegtuigtickets te krijgen?

Je kunt zien dat een vlucht tussen Frankfurt am Main en Brussel gemiddeld € 211 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je vliegtuigtickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een vlucht van Frankfurt am Main naar Brussel over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.

Ben je van plan om van Frankfurt am Main naar Brussel te reizen per vliegtuig? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Brussel, die je ook zou kunnen bezoeken.

Veel reizigers die in Brussel aankomen per vliegtuig, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Amsterdam of Londen. Als je erover denkt om Parijs, Amsterdam of Londen te verkennen vanuit Brussel, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Kan ik reizen per vliegtuig van Frankfurt am Main naar Brussel met de Omio-app?

Je kunt makkelijk goedkope vliegtuigtickets van Frankfurt am Main naar Brussel zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je vlucht, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de vlucht van Frankfurt am Main naar Brussel te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.