Vluchten in Frankrijk

zo 22 sep.
Eenvoudig vinden
Kies de goedkoopste en snelste routes van ruim 800 officiële partners
Reis op je eigen manier
Geniet van reizen met een trein, bus en vlucht in Europa
Tickets voor je reis
We staan voor je klaar

Deze bedrijven vertrouwen ons.
We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Vliegen van en naar Frankrijk

Frankrijk heeft een van de beste transportnetwerken in Europa met treinen, snelwegen en goed uitgeruste luchthavens die reizen van en naar Frankrijk aangenaam maken. Met meer dan 400 luchthavens verspreid over het hele land, is vliegen een populaire manier om een van de vele regio’s in Frankrijk te bereiken. Vanuit Frankrijk zijn er verbindingen met Europa, maar ook met intercontinentale bestemmingen over de hele wereld.

Populaire routes in Frankrijk

De luchthaven Charles de Gaulle in Parijs is het drukste vliegveld van Frankrijk, en functioneert bijgevolg ook als een van de meest populaire bestemmingen ter wereld. De drukste routes vanuit Frankrijk gaan van Parijs naar Europese steden zoals Berlijn, Amsterdam, Rome, Barcelona, Vilnius en Praag. Daarbij wordt er ook gevlogen naar bestemmingen verder dan Europa zoals in Azië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Andere populaire en drukke luchthavens in Frankrijk zijn Paris Orly, Nice, Lyon St. Exupéry en Marseille.

Grootste luchtvaartmaatschappijen in Frankrijk

De nationale luchtvaartmaatschappij van Frankrijk is Air France, die deel uitmaakt van de holding Air France-KLM en van de Skyteam Global Air Alliance, waaronder ook Delta Airlines valt. Deze luchtvaartmaatschappij heeft zijn thuisbasis in de twee grote luchthavens in Parijs, Charles de Gaulle en Orly. Andere luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Frankrijk zijn easyJet, SAS, HOP! (in samenwerking met Air France), Vueling en Flybe.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone

We gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren, gebruikersgedrag te analyseren en voor de retargeting van Omio's advertenties op andere websites. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacyvoorwaarden. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.