VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
16 okt.
193Deutsche Bahn
52Flixbus
151easyJet
zo
17 okt.
70Deutsche Bahn
64BlaBlaCar Bus
94easyJet
ma
18 okt.
38Deutsche Bahn
52Flixbus
113easyJet
di
19 okt.
38Deutsche Bahn
Vind prijzen
135easyJet
wo
20 okt.
38Deutsche Bahn
Vind prijzen
168Alitalia
do
21 okt.
38Deutsche Bahn
57Flixbus
135easyJet
vr
22 okt.
40Deutsche Bahn
80Flixbus
218easyJet
za
23 okt.
40Deutsche Bahn
60Flixbus
301easyJet
zo
24 okt.
40Deutsche Bahn
57Flixbus
190easyJet
ma
25 okt.
38Deutsche Bahn
37Flixbus
166easyJet
di
26 okt.
38Deutsche Bahn
37Flixbus
158easyJet
wo
27 okt.
38Deutsche Bahn
54BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
do
28 okt.
38Deutsche Bahn
80Flixbus
150Lufthansa
vr
29 okt.
40Deutsche Bahn
100Flixbus
195Swiss
za
30 okt.
40Deutsche Bahn
60BlaBlaCar Bus
128Swiss
ma
1 nov.
38Deutsche Bahn
54Flixbus
45easyJet
di
2 nov.
38Deutsche Bahn
47Flixbus
55easyJet
wo
3 nov.
38Deutsche Bahn
27Flixbus
51easyJet
do
4 nov.
38Deutsche Bahn
34Flixbus
38easyJet
vr
5 nov.
40Deutsche Bahn
43Flixbus
59easyJet

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Reistips

Vluchten van Genève naar Amsterdam
Vlieg eenvoudig naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Genève naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope vlucht tickets van Genève naar Amsterdam?
Voordelige vlucht tickets van Genève naar Amsterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 94, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste vlucht tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per vlucht van Genève naar Amsterdam?
Reizen per vlucht van Genève naar Amsterdam kost gemiddeld € 145. Prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het tijdstip en jaar en hoe lang van tevoren je boekt. Meestal geldt: hoe eerder, hoe beter!
Wat is de afstand naar Amsterdam van Genève per vlucht?
Als je reist van Genève naar Amsterdam per vlucht, reken dan op een reisafstand tussen Genève en Amsterdam van ongeveer 692 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope vlucht tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde reistijd per vlucht van Genève naar Amsterdam?
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Genève naar Amsterdam per vlucht is 1 h 35 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare vlucht van Genève naar Amsterdam.
Wat zijn de meest gebruikte in Amsterdam en in Genève?

Onze klanten, die goedkope vlucht tickets boeken van Genève naar Amsterdam, vertrekken meestal van Geneva International Airport in Genève and komen aan op Amsterdam Airport Schiphol in Amsterdam. Het is altijd handig om deze in Genève en Amsterdam te weten voor je aan boord gaat voor je reis per vlucht.

Hoe ver van het centrum zijn de belangrijkste in Genève en Amsterdam?

Je kunt de vlucht nemen van Genève op Geneva International Airport, dat zich bevindt op 4 km van het centrum. Als je aankomt in Amsterdam met vlucht, is de meest gebruikte door reizigers Amsterdam Airport Schiphol, dat 11 km van het centrum ligt.

Welke zijn actief op de route van Genève van Amsterdam?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Genève naar Amsterdam kun je een vlucht nemen van easyJet, KLM, Swiss, Lufthansa, Air France of Transavia Airlines. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Genève en Amsterdam om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Hoe vind ik een route per vlucht van Genève naar Amsterdam zonder overstap?
Als je een goedkoop vlucht ticket wilt kopen om rechtstreeks van Genève naar Amsterdam te reizen, zou je je vlucht tickets van easyJet of KLM kunnen nemen voor deze route. Ook kun je op Omio checken voor ander beschikbaar vervoer tussen deze twee steden en kun je de mogelijkheden om in Amsterdam te komen naar jouw wensen combineren.
Hoe vind ik de beste deals om vlucht tickets te koppen van Genève naar Amsterdam?
Het is nu makkelijker dan ooit om betaalbare enkele reis of retour tickets per vlucht ter kopen van Genève naar Amsterdam dankzij Omio. Vul gewoon je reisgegevens in en koop het beste enkele reis of retour ticket voor je reis. Ook kun je in de Omio app al je reisinformatie gemakkelijk op een plek bewaren.
Ik wil per vlucht reizen van Genève naar Amsterdam. Welke andere plaatsen in de buurt van Amsterdam zijn het waard om te bezoeken?
Voor veel van onze klanten die per vlucht van Genève naar Amsterdam reizen, is Amsterdam niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Amsterdam die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Londen of Brussel. Check Omio voor goedkope vlucht tickets naar een van deze topbestemmingen!

Alternatieven voor vluchten Genève - Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: