De goedkoopste vluchten van Genève naar Bastia

Tijden en prijzen weergeven voor 18 mei

Cheapest

88

Average

88

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Genève naar Bastia bedraagt ongeveer € 88 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 88.

easyJet
09:25Genève1u15 10:40Bastia
0 changes
881Enkele reis

Vluchtschema van Genève naar Bastia

Vluchten weergeven voor morgen, wo 18 mei
easyJet
09:25Genève1u15 10:40Bastia
0 changes

Dit is de laatste vlucht van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
18 mei
88easyJet
vr
20 mei
42easyJet
za
21 mei
39easyJet
zo
22 mei
107Air France

De snelste vluchten from Genève naar Bastia

Tijden en prijzen weergeven voor 18 mei

Snelste reis

1 u 15 m

Gemiddelde

1 u 15 m

Vluchten per dag

1

Afstand busreis

469 km

Van de 1 vluchten die elke dag vertrekken vanaf Genève naar Bastia vliegen 1 vluchten rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe vluchten doen gemiddeld 1 u 15 m over de afstand van 469 km. Als je echter de juiste vlucht kiest, kun je er zelfs in 1 u 15 m zijn.

De langzaamste vluchten doen er 1 u 15 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

easyJet
09:25Genève1u15 10:40Bastia
0 changes
881Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Vliegtickets vergelijken: Genève naar Bastia Vluchten

distanceAfstand469 km
durationGemiddelde vluchtduur1 h 15 min
priceGemiddelde vliegtuigticketsprijs€ 92
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijeneasyJet

Met vluchten van Genève naar Bastia leg je reis 469 km af wat gemiddeld 1 h 15 min duurt bij onze reispartners zoals easyJet. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 92 kost, vind je het goedkoopste vliegtuigticket zelfs al voor € 39. Reizigers vertrekken het vaakst van Geneva International Airport en arriveren in Bastia Poretta Airport.

Luchtvaartmaatschappijen: Air France, British Airways en Iberia vluchten tussen Genève en Bastia

Air France, British Airways en Iberia geeft je vanaf € 39 tickets voor vluchten van Genève naar Bastia. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een vliegtuig vinden.

Iberia
Air France
British Airways

Iberia is de grootste luchtvaartmaatschappij van Spanje, met het hoofdkantoor in Adolfo Suárez-Madrid Barajas in Madrid en biedt vluchten aan door heel Europa en over de hele wereld. Het biedt verschillende tarieven voor jouw volgende vlucht van Genève naar Bastia, waaronder een: basistarief, klassiek tarief, flexibel tarief en Business Club.

Geniet van een vlotte en gemakkelijke tussen Genève en Bastia met Iberia! Als officiële reispartner van Iberia kan Omio je helpen bij het zoeken naar de huidige dienstregelingen van de vlucht bij Iberia. Ook de beste routes van Genève naar Bastia kun je vergelijken, evenals de beschikbare klassetarieven voor deze route en informatie over bagagebeleid en voorzieningen aan boord. Koop het meest betaalbare ticket van Iberia van Genève naar Bastia dat vandaag beschikbaar is. Als je in de Omio-app zoekt naar het ticket van Iberia kun je ook zien of het een mobiele ticket is, zodat je papierloos kunt reizen in plaats van persoonlijk in de rij bij het vluchthaven te moeten wachten om kaartjes te kopen. Zodra je je ideale route hebt gevonden, boek je in een paar eenvoudige stappen je vlucht tussen Genève en Bastia enkele reis op Omio of in de Omio-app. Je kunt dan achterover leunen en genieten van de tussen Genève en Bastia met gemak en comfort op een vlucht van Iberia.

Reistips: vluchten van Genève naar Bastia

Vlieg eenvoudig naar Bastia. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Genève naar Bastia te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een vlucht van Genève naar Bastia zijn?

Voordelige vliegtuigtickets van Genève naar Bastia zijn al verkrijgbaar vanaf € 39, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste vliegtuigticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Wat kost de vlucht van Genève naar Bastia gemiddeld?

De vlucht prijs van Genève naar Bastia is gemiddeld € 92  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende 7 dagen.

Hoe ver is het van Genève naar Bastia per vliegtuig?

Je moet erop rekenen ongeveer 469 km  af te leggen van Genève naar Bastia per vliegtuig.

Hoe lang doet de vlucht van Genève naar Bastia erover?

De reisduur per vliegtuig van Genève naar Bastia kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 15 min.

Wat zijn de meest gebruikte vluchthavens in Bastia en in Genève?

Voordat je je reis van Genève naar Bastia gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die een vlucht nemen, vertrekken uit Genève van Geneva International Airport en aankomen op Bastia Poretta Airport in Bastia.

Waar zijn de vluchthavens in Genève en Bastia?

Als je de vlucht wilt nemen van Genève, hou er dan rekening mee dat je 10.3 km moet reizen van het centrum naar het meest gebruikte vluchthaven, Geneva International Airport. Als je aankomt in Bastia per vliegtuig, hou er dan rekening mee dat je 20.4 km moet reizen van het populaire Bastia Poretta Airport naar het centrum.

Welke luchtvaartmaatschappijen op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Genève naar Bastia te komen?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Genève naar Bastia kun je een vlucht nemen van easyJet. Check ook zeker alle andere luchtvaartmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Genève naar Bastia om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Hoeveel van tevoren is het nodig om te aanschaffen voor de beste prijzen voor vliegtuigtickets van Genève naar Bastia?

Als je een vliegtuigtickets tussen Genève en Bastia gaat aanschaffen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 92 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je vlucht vooruit koopt voor de beste prijzen. Vliegtuigtickets van Genève naar Bastia zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.

Ik ben mijn geplande reis van Genève naar Bastia per vliegtuig aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Bastia, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Veel van onze klanten die een reis naar Bastia per vliegtuig hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Ajaccio of Marseille. Check Omio voor de beste verbindingen van Bastia naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Kan ik tickets vor direkte vluchten kopen met de Omio-app als ik een vliegtuig wil nemen van Genève naar Bastia?

Je kunt je vliegtuigtickets van Genève naar Bastia zoeken en boeken vliegtuig in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw vliegtuigtickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Genève naar Bastia vlucht, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Meer reisopties per vliegtuig van Genève naar Bastia

Bekijk gerelateerde reisinformatie: