Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Vluchten van Groningen naar Londen

Afhankelijk van de dag kun je één tot drie keer een vlucht van Groningen naar Londen nemen. Je vliegtuig gaat bijna altijd rechtstreeks en zet je na 1 uur en 15 minuten vliegen in de Britse hoofdstad af. Eén of twee keer per week is er ook een mogelijkheid om een vliegreis met overstap te boeken. Het duurt dan 11 uur en 25 minuten voordat je de bestemming bereikt.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden er vliegtickets aan van Groningen naar Londen?

Een vlucht van Groningen naar Londen kun je boeken bij Flybe en Transavia. Je kunt je goedkope vliegtickets veilig en snel online reserveren bij Omio.

Wat is de reistijd van Groningen naar Londen?

Flybe biedt uitsluitend rechtstreekse vliegreizen aan en heeft 1 uur en 15 minuten reistijd nodig. Kies je voor Transavia, dan ben je 11 uur en 25 minuten onderweg.

Hoe vaak gaan er vluchten van Groningen naar Londen?

Je hebt dagelijks één tot drie mogelijkheden om van Groningen naar Londen te vliegen. Het exacte aantal is afhankelijk van de dag waarop je vliegreis gepland is.

Vanaf welke luchthavens vertrekken vluchten in Groningen en komen ze aan in Londen?

Luchthaven van vertrek: Het vliegtuig dat je naar Londen brengt, vertrekt vanaf vliegveld Groningen Airport Eelde. Dit kleine regionale vliegveld bevindt zich op 15 kilometer ten zuiden van de stad Groningen. Vanaf de parkeerplaats moet je nog 7 minuten lopen richting vertrekhal. Kies je voor openbaar vervoer vanuit Groningen, neem dan buslijn 9 of stap op de speciale shuttlebus richting het vliegveld. Deze bus (lijn 100) houdt rekening met de vertrektijden van vliegtuigen.

Reistips

Vluchten van Groningen naar Londen
Vlieg eenvoudig naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Groningen naar Londen te reizen.
FAQs
Hoeveel kost een voordelig vlucht ticket van Groningen naar Londen?
Vlucht tickets van Groningen naar Londen hoeven niet meer dan € 383 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor vlucht tickets van Groningen naar Londen voor je volgende vakantie.
Wat is de prijs van een vlucht kaartje van Groningen naar Londen?
Als je je vlucht kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per vlucht van Groningen naar Londen, kun je rekenen op een bedrag van € 413 gemiddeld. We raden aan om vlucht tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Hoe ver is Londen van Groningen als ik per vlucht wil reizen?
Als je reist van Groningen naar Londen per vlucht, reken dan op een reisafstand tussen Groningen en Londen van ongeveer 492 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope vlucht tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Hoe lang doet de vlucht van Groningen naar Londen erover?
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Groningen naar Londen per vlucht is 7 h 5 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare vlucht van Groningen naar Londen.
Welke zijn actief op de route van Groningen van Londen?
Als je de vlucht neemt van Groningen naar Londen, biedt Flybe, Ryanair of Stobart Air de beste manier om snel naar Londen te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Groningen naar Londen en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe vind ik de beste deals om vlucht tickets te koppen van Groningen naar Londen?
Bespaar geld en laat Omio de beste vlucht tickets enkele reis of retour zoeken van Groningen naar Londen. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Groningen naar Londen zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Londen vanuit Groningen per vlucht, zijn er dan in de buurt van Londen nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Veel van onze klanten die een reis naar Londen per vlucht hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Amsterdam of Brussel. Check Omio voor de beste verbindingen van Londen naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Alternatieven voor vluchten Groningen - Londen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: