Aanbevolen vluchten Van Hamburg Naar Amsterdam

Vluchtinformatie voor 4 aug.

Snelste reis

1 u 5 m

Directe vluchten

4

Vluchten per dag

14

Afstand busreis

368 km

There are 4 direct flights between Hamburg and Amsterdam per day, with the fastest journey taking just 1 hours and 5 minutes.

goedkoopste
10:00Hamburg Airport3u30 13:30Amsterdam Airport Schiphol
1 changes
2761Enkele reis
2e goedkoopste
07:00Hamburg Airport3u20 10:20Amsterdam Airport Schiphol
1 changes
2821Enkele reis
goedkoopste
13:15Hamburg Airport5u15 18:30Amsterdam Airport Schiphol
1 changes
2761Enkele reis
goedkoopste
10:00Hamburg Airport8u30 18:30Amsterdam Airport Schiphol
1 changes
2761Enkele reis
06:35Hamburg Airport6u55 13:30Amsterdam Airport Schiphol
1 changes
3011Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
3 aug.
70Deutsche Bahn
Vind prijzen
Vind prijzen
wo
4 aug.
40Deutsche Bahn
25Flixbus
276Lufthansa
do
5 aug.
23Deutsche Bahn
25Flixbus
45Eurowings
vr
6 aug.
23Deutsche Bahn
25Flixbus
135Eurowings
za
7 aug.
23Deutsche Bahn
23Flixbus
204Lufthansa
zo
8 aug.
23Deutsche Bahn
25Flixbus
75Eurowings
ma
9 aug.
Vind prijzen
23Flixbus
45Eurowings
di
10 aug.
23Deutsche Bahn
Vind prijzen
189Swiss
wo
11 aug.
23Deutsche Bahn
23Flixbus
204Lufthansa
do
12 aug.
23Deutsche Bahn
23Flixbus
55Eurowings
vr
13 aug.
23Deutsche Bahn
Vind prijzen
55Eurowings
za
14 aug.
28Deutsche Bahn
Vind prijzen
122Swiss
zo
15 aug.
28Deutsche Bahn
25Flixbus
45Eurowings
ma
16 aug.
Vind prijzen
23Flixbus
45Eurowings
di
17 aug.
23Deutsche Bahn
23Flixbus
172KLM
wo
18 aug.
23Deutsche Bahn
23Flixbus
172KLM
do
19 aug.
23Deutsche Bahn
23Flixbus
55Eurowings
vr
20 aug.
23Deutsche Bahn
23Flixbus
55Eurowings
za
21 aug.
23Deutsche Bahn
23Flixbus
150KLM
zo
22 aug.
23Deutsche Bahn
Vind prijzen
55Eurowings
ma
23 aug.
23Deutsche Bahn
27Flixbus
45Eurowings

Vluchten van Hamburg naar Amsterdam

Vluchten zijn een goede optie voor iedereen die snel van Hamburg naar Amsterdam wil reizen. De route wordt zeer goed bediend door de grote luchtvaartmaatschappijen, met 7 dagelijkse vertrekken tijdens de week en 5-6 op zaterdag en zondag, terwijl de reistijd niet lang is - gemiddeld ongeveer 1 uur en 10 minuten.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Hamburg naar Amsterdam?

Een mix van budget en premium luchtvaartmaatschappijen bestrijkt de route Hamburg en Amsterdam. Passagiers kunnen vluchten boeken bij KLM of op zoek gaan naar goedkopere reizen met Eurowings.

Hoe lang duurt de vlucht van Hamburg naar Amsterdam?

Vluchten tussen Hamburg en Amsterdam duren niet lang. De reistijd varieert van 1 uur 5 minuten tot 1 uur 10 minuten, zonder dat er in enig stadium wijzigingen nodig zijn. Als passagiers kiezen voor indirecte vluchten, verwacht dan dat de snelste diensten iets meer dan 3 uur in beslag nemen.

Hoeveel vluchten zijn er van Hamburg naar Amsterdam}?

Door de week kunnen reizigers een keuze maken uit 7 directe vluchten naar Amsterdam vanuit Hamburg, en ongeveer 5 indirecte opties met reistijden onder de 4 uur. In het weekend dalen de frequenties zeer licht, wanneer 6-7 vluchten naar de Nederlandse hoofdstad vertrekken.

Wat zijn de vertrek- en aankomstluchthavens voor vluchten van Hamburg naar Amsterdam}?

Luchthaven van vertrek: Alle vluchten vanuit Hamburg naar Amsterdam vertrekken vanaf Hamburg Airport. Een van de Duitse luchtvaarthubs, Hamburg Airport, kan gemakkelijk worden bereikt van overal in de regio Hamburg. De S1 S-Bahn vanuit Hamburg Hauptbahnhof is een goede optie, het duurt 25 minuten om de vertrekterminal te bereiken. Als de kosten echter een probleem vormen, zijn er verschillende goedkopere busdiensten, waaronder de 392, 28 en 292 routes. FlixBus biedt ook busverbindingen naar de luchthaven vanuit talrijke Noord-Duitse steden.

Aankomst luchthaven: Vluchten vanuit Hamburg komen aan op Amsterdam Schiphol. Van daaruit zullen reizigers een paar beslissingen moeten nemen. Als ze rechtstreeks naar het centrum van Amsterdam willen rijden, zijn treinen vanaf Schiphol Plaza een uitstekende optie. Ze komen Amsterdam Centraal in slechts 14-17 minuten tegen, waardoor de transfers zeer gemakkelijk zijn. Maar ze zijn niet de enige mogelijkheid. De Amsterdam Express bus biedt goedkope verbindingen, terwijl prominente hotels ook gebruik kunnen maken van pendeldiensten (een goede optie voor mensen met grote hoeveelheden bagage). En regionale bussen vertrekken vanuit Schiphol naar Rotterdam, Den Haag of steden als Groningen en Eindhoven. Er moeten dus voor iedereen overdrachtsmogelijkheden zijn.

Reistips

Vluchten van Hamburg naar Amsterdam
Vlieg eenvoudig naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Hamburg naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Hamburg naar Amsterdam per vlucht?
Het goedkoopst mogelijke vlucht ticket van Hamburg naar Amsterdam is € 45. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Hamburg naar Amsterdam boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je vlucht tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat kost de vlucht van Hamburg naar Amsterdam gemiddeld?
Het boeken van vlucht tickets naar Amsterdam van Hamburg kost gemiddeld € 185. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Hamburg naar Amsterdam te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Hoeveel kilometer is het van Hamburg naar Amsterdam met de vlucht?
Als je per vlucht reist van Hamburg naar Amsterdam, is de afstand ongeveer 368 km. Kijk voor goedkope vlucht tickets van Hamburg naar Amsterdam ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Hamburg to Amsterdam per vlucht?
The gemiddelde reistijd per vlucht van Hamburg naar Amsterdam is 1 h 5 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je vlucht tickets koopt van Hamburg naar Amsterdam.
Vanaf welk in Hamburg moet ik vertrekken voor mijn geplande reis per vlucht van Hamburg naar Amsterdam? Naar welk in Amsterdam moet ik reizen?

Onze klanten, die goedkope vlucht tickets boeken van Hamburg naar Amsterdam, vertrekken meestal van Hamburg Airport in Hamburg and komen aan op Amsterdam Airport Schiphol in Amsterdam. Het is altijd handig om deze in Hamburg en Amsterdam te weten voor je aan boord gaat voor je reis per vlucht.

Waar vind ik dichtbij het centrum in Hamburg en in Amsterdam?

Als je vertrekt van Hamburg, hou er dan rekening mee dat, waar de meeste reizigers van Omio gebruik van maken, Hamburg Airport is, dat 0 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om naar Amsterdam te gaan, is het belangrijk om te weten dat het populairste in Amsterdam Amsterdam Airport Schiphol is, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke zijn er die goedkope tickets van Hamburg naar Amsterdam aanbieden?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Hamburg naar Amsterdam kun je een vlucht nemen van Eurowings, KLM, Germanwings, Tuifly, Lufthansa of Air France. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Hamburg en Amsterdam om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Hoe vind ik de beste deals om vlucht tickets te koppen van Hamburg naar Amsterdam?
Bespaar geld en laat Omio de beste vlucht tickets enkele reis of retour zoeken van Hamburg naar Amsterdam. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Hamburg naar Amsterdam zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Ik ben mijn geplande reis van Hamburg naar Amsterdam per vlucht aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Amsterdam, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Veel reizigers die in Amsterdam aankomen per vlucht, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Londen of Brussel. Als je erover denkt om Parijs, Londen of Brussel te verkennen vanuit Amsterdam, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.