VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
8 dec.
Vind prijzen
23BlaBlaCar Bus
100Eurowings
do
9 dec.
Vind prijzen
23BlaBlaCar Bus
140Eurowings
vr
10 dec.
Vind prijzen
23BlaBlaCar Bus
50Eurowings
za
11 dec.
Vind prijzen
20BlaBlaCar Bus
314KLM
zo
12 dec.
Vind prijzen
23Flixbus
80Eurowings
ma
13 dec.
Vind prijzen
23BlaBlaCar Bus
100Eurowings
di
14 dec.
Vind prijzen
23BlaBlaCar Bus
229KLM
wo
15 dec.
Vind prijzen
23BlaBlaCar Bus
229KLM
do
16 dec.
Vind prijzen
23BlaBlaCar Bus
198KLM
vr
17 dec.
Vind prijzen
25BlaBlaCar Bus
50Eurowings
za
18 dec.
Vind prijzen
23BlaBlaCar Bus
198KLM
zo
19 dec.
Vind prijzen
23Flixbus
50Eurowings
ma
20 dec.
Vind prijzen
23Flixbus
172Swiss
di
21 dec.
Vind prijzen
23BlaBlaCar Bus
148Swiss
wo
22 dec.
Vind prijzen
23Flixbus
162Lufthansa
do
23 dec.
Vind prijzen
23BlaBlaCar Bus
160Lufthansa
vr
24 dec.
Vind prijzen
23BlaBlaCar Bus
143Lufthansa
za
25 dec.
28Deutsche Bahn with connection
25BlaBlaCar Bus
146Lufthansa
zo
26 dec.
Vind prijzen
30BlaBlaCar Bus
146Lufthansa
ma
27 dec.
Vind prijzen
23Flixbus
150KLM
di
28 dec.
28Deutsche Bahn
35BlaBlaCar Bus
128Lufthansa

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Informatie over vluchten van Hamburg naar Amsterdam

distanceAfstand368 km
durationGemiddelde vluchtduur1 h 10 min
priceGemiddelde vliegtuigticketsprijs€ 145
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijenEurowings, KLM, Germanwings, Tuifly, Lufthansa of Air France

Met vluchten van Hamburg naar Amsterdam leg je reis 368 km af wat gemiddeld 1 h 10 min duurt bij onze reispartners zoals Eurowings, KLM, Germanwings, Tuifly, Lufthansa of Air France. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 145 kost, vind je het goedkoopste vliegtuigticket zelfs al voor € 50. Reizigers vertrekken het vaakst van Hamburg Airport en arriveren in Amsterdam Airport Schiphol.

Luchtvaartmaatschappijen

Lufthansa, Eurowings en Air France vluchten tussen Hamburg en Amsterdam

Je kunt reizen met een vlucht tussen Hamburg en Amsterdam met Lufthansa, Eurowings en Air France voor slechts € 50. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste route zien.

Air France
Eurowings
Lufthansa

Maak je plannen om tussen Hamburg en Amsterdam te reizen? Waarom neem je geen vlucht met Air France? Omio kan je actuele tijden, tickets, reisinformatie (zoals bagagebeleid en aangeboden voorzieningen aan boord) en prijzen voor de vlucht van Air France laten zien, zodat je de beste deals kunt vinden voor Hamburg naar Amsterdam allemaal op één plek. Met de vlucht van Air France kun je van Hamburg naar Amsterdam verwachten te reizen. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar vluchten tussen Hamburg en Amsterdam, kunt je snel zien of het ticket van Air France een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan reizen. Zodra je je perfecte enkele reis voor de vlucht van Hamburg naar Amsterdam van Air France hebt gevonden, boek je je goedkope ticket voor de vliegtuig snel en gemakkelijk online op Omio of in de Omio-app, zodat je kunt gaan genieten van je aanstaande reis!

Vluchten van Hamburg naar Amsterdam

Vluchten zijn een goede optie voor iedereen die snel van Hamburg naar Amsterdam wil reizen. De route wordt zeer goed bediend door de grote luchtvaartmaatschappijen, met 7 dagelijkse vertrekken tijdens de week en 5-6 op zaterdag en zondag, terwijl de reistijd niet lang is - gemiddeld ongeveer 1 uur en 10 minuten.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Hamburg naar Amsterdam?

Een mix van budget en premium luchtvaartmaatschappijen bestrijkt de route Hamburg en Amsterdam. Passagiers kunnen vluchten boeken bij KLM of op zoek gaan naar goedkopere reizen met Eurowings.

Hoe lang duurt de vlucht van Hamburg naar Amsterdam?

Vluchten tussen Hamburg en Amsterdam duren niet lang. De reistijd varieert van 1 uur 5 minuten tot 1 uur 10 minuten, zonder dat er in enig stadium wijzigingen nodig zijn. Als passagiers kiezen voor indirecte vluchten, verwacht dan dat de snelste diensten iets meer dan 3 uur in beslag nemen.

Hoeveel vluchten zijn er van Hamburg naar Amsterdam}?

Door de week kunnen reizigers een keuze maken uit 7 directe vluchten naar Amsterdam vanuit Hamburg, en ongeveer 5 indirecte opties met reistijden onder de 4 uur. In het weekend dalen de frequenties zeer licht, wanneer 6-7 vluchten naar de Nederlandse hoofdstad vertrekken.

Wat zijn de vertrek- en aankomstluchthavens voor vluchten van Hamburg naar Amsterdam}?

Luchthaven van vertrek: Alle vluchten vanuit Hamburg naar Amsterdam vertrekken vanaf Hamburg Airport. Een van de Duitse luchtvaarthubs, Hamburg Airport, kan gemakkelijk worden bereikt van overal in de regio Hamburg. De S1 S-Bahn vanuit Hamburg Hauptbahnhof is een goede optie, het duurt 25 minuten om de vertrekterminal te bereiken. Als de kosten echter een probleem vormen, zijn er verschillende goedkopere busdiensten, waaronder de 392, 28 en 292 routes. FlixBus biedt ook busverbindingen naar de luchthaven vanuit talrijke Noord-Duitse steden.

Aankomst luchthaven: Vluchten vanuit Hamburg komen aan op Amsterdam Schiphol. Van daaruit zullen reizigers een paar beslissingen moeten nemen. Als ze rechtstreeks naar het centrum van Amsterdam willen rijden, zijn treinen vanaf Schiphol Plaza een uitstekende optie. Ze komen Amsterdam Centraal in slechts 14-17 minuten tegen, waardoor de transfers zeer gemakkelijk zijn. Maar ze zijn niet de enige mogelijkheid. De Amsterdam Express bus biedt goedkope verbindingen, terwijl prominente hotels ook gebruik kunnen maken van pendeldiensten (een goede optie voor mensen met grote hoeveelheden bagage). En regionale bussen vertrekken vanuit Schiphol naar Rotterdam, Den Haag of steden als Groningen en Eindhoven. Er moeten dus voor iedereen overdrachtsmogelijkheden zijn.

Reistips

Vluchten van Hamburg naar Amsterdam
Vlieg eenvoudig naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Hamburg naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope vliegtuigtickets van Hamburg naar Amsterdam?
Vliegtuigtickets van Hamburg naar Amsterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 50 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze vliegtuigtickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde prijs van een vliegtuigticket van Hamburg naar Amsterdam?
De Hamburg naar Amsterdam vliegtuigticketsprijs is gemiddeld € 145  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende week.
Hoe ver is het van Hamburg naar Amsterdam per vliegtuig?
De afstand van van Hamburg naar Amsterdam per vliegtuig is bij benadering 368 km.
Wat is de gemiddelde reistijd van Hamburg naar Amsterdam per vliegtuig?
De reis per vliegtuig van Hamburg naar Amsterdam duurt gemiddeld 1 h 10 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare vluchten van Hamburg naar Amsterdam.
Welk vluchthavens kan ik het beste overwegen voor mijn geplande reis van Hamburg to Amsterdam?

Voordat je je reis van Hamburg naar Amsterdam gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die een vlucht nemen, vertrekken uit Hamburg van Hamburg Airport en aankomen op Amsterdam Airport Schiphol in Amsterdam.

Waar zijn de vluchthavens in Hamburg en Amsterdam?

Als je de vlucht wilt nemen van Hamburg, hou er dan rekening mee dat je 7.1 km moet reizen van het centrum naar het meest gebruikte vluchthaven, Hamburg Airport. Als je aankomt in Amsterdam per vliegtuig, hou er dan rekening mee dat je 11.2 km moet reizen van het populaire Amsterdam Airport Schiphol naar het centrum.

Met wie kan ik reizen van Hamburg naar Amsterdam per vliegtuig?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Hamburg naar Amsterdam kun je een vlucht nemen van Eurowings, KLM, Germanwings, Tuifly, Lufthansa of Air France. Check ook zeker alle andere luchtvaartmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Hamburg naar Amsterdam om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Als ik wil reizen van Hamburg naar Amsterdam, hoe vind ik dan een directe vlucht?
Ja, er zijn directe vluchten tussen Hamburg en Amsterdam, en jij kunt een directe vlucht voor deze reis vinden bij KLM of Eurowings  op Omio. Het is goed om erop te letten wanneer je gaat kopen voor je vliegtuigtickets omdat non-stopdiensten je meestal sneller op je bestemming brengen en meer gemak leveren.
Hoe ver van tevoren moet ik kopen om vliegtuigtickets van Hamburg naar Amsterdam te scoren met de beste prijs?
Over het algemeen, raden we aan tickets voor vluchten van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je vliegtuigtickets tussen Hamburg en Amsterdam gaat aanschaffen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 145 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je vliegtuigtickets van Hamburg naar Amsterdam een paar maanden van tevoren te boeken.
Als ik aankom in Amsterdam vanuit Hamburg per vliegtuig, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Amsterdam?
Je vliegtuig trip van Hamburg naar Amsterdam hoeft niet te eindigen in Amsterdam. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Amsterdam die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Londen of Brussel. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Londen of Brussel te gaan op Omio!
Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Hamburg naar Amsterdam per vliegtuig?
Als je per vliegtuig wilt reizen van Hamburg naar Amsterdam met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je vlucht tussen Hamburg en Amsterdam, zowel vooraf als tijdens je reis.