VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
8 dec.
76pegasus
do
9 dec.
62Turkish Airlines
vr
10 dec.
58pegasus
za
11 dec.
72pegasus
ma
13 dec.
49pegasus
di
14 dec.
53pegasus
do
16 dec.
53pegasus
vr
17 dec.
58pegasus
za
18 dec.
90pegasus
zo
19 dec.
71pegasus
ma
20 dec.
62Turkish Airlines
di
21 dec.
58pegasus
wo
22 dec.
59pegasus
do
23 dec.
81Turkish Airlines
vr
24 dec.
72pegasus
ma
27 dec.
76Turkish Airlines
di
28 dec.
63pegasus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Informatie over vluchten van Istanboel naar Amsterdam

distanceAfstand2210 km
durationGemiddelde vluchtduur3 h 30 min
priceGemiddelde vliegtuigticketsprijs€ 62
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijenTurkish Airlines, Atlasglobal, KLM, pegasus, Aegean Airlines, Air Serbia of Onur Air

Met vluchten van Istanboel naar Amsterdam leg je reis 2210 km af wat gemiddeld 3 h 30 min duurt bij onze reispartners zoals Turkish Airlines, Atlasglobal, KLM, pegasus, Aegean Airlines, Air Serbia of Onur Air. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 62 kost, vind je het goedkoopste vliegtuigticket zelfs al voor € 49. Reizigers vertrekken het vaakst van Istanbul Airport en arriveren in Amsterdam Airport Schiphol.

Luchtvaartmaatschappijen

Vlucht van Istanboel naar Amsterdam met Aegean Airlines, Turkish Airlines en KLM

Reis met de vlucht van Istanboel naar Amsterdam vanaf € 49 met Omio’s Aegean Airlines, Turkish Airlines en KLM partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest handig trip te vergelijken en te boeken.

Aegean Airlines
KLM
Turkish Airlines

Maak je plannen om tussen Istanboel en Amsterdam te reizen? Waarom neem je geen vlucht met Aegean Airlines? Omio kan je actuele tijden, tickets, reisinformatie (zoals bagagebeleid en aangeboden voorzieningen aan boord) en prijzen voor de vlucht van Aegean Airlines laten zien, zodat je de beste deals kunt vinden voor Istanboel naar Amsterdam allemaal op één plek. Met de vlucht van Aegean Airlines kun je van Istanboel naar Amsterdam verwachten te reizen. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar vluchten van Istanboel naar Amsterdam, kunt je snel zien of het ticket van Aegean Airlines een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan reizen. Zodra je je perfecte enkele reis voor de vlucht tussen Istanboel en Amsterdam van Aegean Airlines hebt gevonden, boek je je goedkope ticket voor de vliegtuig snel en gemakkelijk online op Omio of in de Omio-app, zodat je kunt gaan genieten van je aanstaande reis!

Vluchten van Istanbul naar Amsterdam

Vanaf een uur of zeven 's ochtends gaan er nagenoeg ieder uur wel één of meerdere vluchten van Istanbul naar Amsterdam. De rechtstreekse vluchten zijn daarbij het snelste, met een vliegtijd van 3 uur en 40 minuten. Ook zijn er vluchten met één of twee keer een overstap, die uiteraard een langere reistijd met zich meebrengen.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden er vliegtickets aan van Istanbul naar Amsterdam

Wanneer je een vlucht boekt van Istanbul naar Amsterdam dan kan dat in het weekend het goedkoopste en snelste via Atlasjet. Door de week is de goedkoopste en snelste aanbieder van een vlucht naar Istanbul Amsterdam KLM. Andere aanbieders van rechtstreekse vluchten op deze route zijn Pegasus en Turkish Airlines.

Wat is de reistijd van Istanbul naar Amsterdam?

De snelste aanbieders van een vlucht van Istanbul naar Amsterdam (KLM en Atlasjet) bieden een reisduur van 3 uur en 40 minuten. Andere aanbieders, zoals Pegasus en Turkish Airlines, zitten daar vlak boven. De genoemde reisaanbieders bieden allen een rechtstreekse vlucht aan.

Hoe vaak gaan er vluchten van Istanbul naar Amsterdam?

Dagelijks zijn er iets meer dan 100 vluchten op de route Istanbul - Amsterdam, waarvan 10 rechtstreekse vluchten. De vluchten zijn goed verspreid over de dag, ook de rechtstreekse.

Vanaf welke luchthavens vertrekken vluchten in Istanbul en komen ze aan in Amsterdam?

Luchthaven van vertrek: Je vliegt van Sabiha Gokcen of Ataturk Airport. Beiden hebben een regelmatige verbinding via taxi, shuttle bussen of metro, en zelfs enkele nachtbussen. Treinen gaan ook regelmatig.

Reistips

Vluchten van Istanboel naar Amsterdam
Vlieg eenvoudig naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Istanboel naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Hoeveel kost een voordelig vliegtuigtickets van Istanboel naar Amsterdam?
Voordelige vliegtuigtickets van Istanboel naar Amsterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 49, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste vliegtuigticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat kost de vlucht van Istanboel naar Amsterdam gemiddeld?
Als je je enkele reis vliegtuigticketsprijs wilt aanschaffen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de vlucht van Istanboel naar Amsterdam gemiddeld € 62  kost.
Wat is de afstand van Istanboel naar Amsterdam als je reist per vliegtuig?
De afstand van tussen Istanboel en Amsterdam per vliegtuig is bij benadering 2210 km.
Hoe lang duurt het om te reizen van Istanboel naar Amsterdam per vliegtuig?
De reisduur per vliegtuig van Istanboel naar Amsterdam kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 3 h 30 min.
Wat zijn de meest gebruikte vluchthavens door reizigers voor een trip naar Amsterdam vanaf Istanboel?

Onze klanten, die goedkope vliegtuigtickets boeken van Istanboel naar Amsterdam, vertrekken meestal van Istanbul Airport in Istanboel and komen aan op Amsterdam Airport Schiphol in Amsterdam. Het is altijd handig om deze vluchthavens in Istanboel en Amsterdam te weten voor je aan boord gaat voor je reis per vlucht.

Waar vind ik vluchthavens dicht bij het centrum in Istanboel en in Amsterdam?

Als je vertrekt van Istanboel, hou er dan rekening mee dat vluchthaven, waar de meeste reizigers van Omio gebruik van maken, Istanbul Airport is, dat 32.4 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om naar Amsterdam te gaan, is het belangrijk om te weten dat het populairste vluchthaven in Amsterdam Amsterdam Airport Schiphol is, dat 11.2 km van het centrum ligt.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden vervoer aan van Istanboel naar Amsterdam?
Als je op zoek bent naar goedkope vluchten van Istanboel naar Amsterdam, kun je vertrouwen op Turkish Airlines, Atlasglobal, KLM, pegasus, Aegean Airlines, Air Serbia of Onur Air om snel naar Amsterdam te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor de reis van Istanboel naar Amsterdam te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Hoeveel tijd van tevoren moet ik een vliegtuigtickets van Istanboel naar Amsterdam aanschaffen om de beste aanbieding te krijgen?
Je kunt zien dat een vlucht tussen Istanboel en Amsterdam gemiddeld € 62 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je vliegtuigtickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een vlucht van Istanboel naar Amsterdam over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Als ik aankom in Amsterdam vanuit Istanboel per vliegtuig, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Amsterdam?
Veel van onze klanten die een reis naar Amsterdam per vliegtuig hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Londen of Brussel. Check Omio voor de beste verbindingen van Amsterdam naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Kan ik tickets vor direkte vluchten kopen met de Omio-app als ik een vliegtuig wil nemen van Istanboel naar Amsterdam?
Je kunt je vliegtuigtickets van Istanboel naar Amsterdam zoeken en boeken vliegtuig in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw vliegtuigtickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Istanboel naar Amsterdam vlucht, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Alternatieven voor vluchten Istanboel - Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: