Vliegtickets zoeken van Keulen naar Amsterdam

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.
zo
17 jul.
ma
18 jul.

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Vliegtickets vergelijken: Keulen naar Amsterdam Vluchten

distanceAfstand214 km
changesDirecte vluchtNee
carriersLuchtvaartmaatschappijenGermanwings, TAP Portugal, Eurowings, Lufthansa of pegasus

Met vluchten van Keulen naar Amsterdam leg je reis 214 km af met onze reispartners zoals Germanwings, TAP Portugal, Eurowings, Lufthansa of pegasus. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Cologne/Bonn Airport en arriveren in Amsterdam Airport Schiphol.

Luchtvaartmaatschappijen: Eurowings, Lufthansa en Germanwings vluchten van Keulen Amsterdam

Je kunt reizen met een vlucht tussen Keulen en Amsterdam met Eurowings, Lufthansa en Germanwings. Als je in Omio zoekt naar tijden en tickets, laten we je de best beschikbare deals zien.

Germanwings
Lufthansa
Eurowings

Wil je een vliegtuig tussen Keulen en Amsterdam maken? Omio kan je helpen die perfecte te vinden met Germanwings. Check Omio om de huidige dienstregelingen, tickets, reisinformatie en prijzen voor een vlucht van Germanwings te zien voor de beste deals voor een vlucht van Keulen naar Amsterdam en boek tickets bij Germanwings snel en gemakkelijk online. Wanneer je een vlucht tussen Keulen en Amsterdam neemt, kunt je verwachten enkele reis te reizen met Germanwings. Als je zoekt naar vluchten tussen Keulen en Amsterdam in de Omio-app, kunt je controleren of het ticket van Germanwings een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen, zonder dat je naar het vluchthaven hoeft om tickets te kopen. Of je nu op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste vlucht met Germanwings, wij doen het werk voor je om je veilig naar Amsterdam te brengen vanaf Keulen. Boek nu die perfecte vlucht van Keulen naar Amsterdam bij Omio en geniet van een vlotte en comfortabele reis met Germanwings!

De grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland is Lufthansa. Vlieg van Keulen naar Amsterdam en boek je handigste vlucht ticket met de vele ticketopties van Lufthansa, waaronder: Economy Light, Economy Classic, Economy Flex, business class en first class.

Op zoek naar een vlucht tussen Keulen en Amsterdam? Lufthansa is een van de beste bedrijven om mee te reizen op de van Keulen naar Amsterdam. Als officiële reispartner van Lufthansa laat Omio je snel de nieuwste dienstregelingen, tickets en aanbiedingen voor de vluchten van Lufthansa zien (zoals bagagebeleid en voorzieningen aan boord), reisinformatie en prijzen zodat je de ideale vertrek- en aankomsttijden kunt controleren. Je kunt de snelste vluchten van Keulen naar Amsterdam vergelijken, de beste voorzieningen vinden om je reis soepel en gemakkelijk te laten verlopen en de meest betaalbare tickets voor de vliegtuig die bij je budget passen vinden. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar vluchten van Keulen naar Amsterdam, kun je snel zien of het ticket van Lufthansa een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan. Zodra je klaar bent, boek je je vlucht voor de Keulen - Amsterdam nu snel en gemakkelijk op Omio en geniet je van je aanstaande reis met Lufthansa!

Eurowings is de grootste goedkope luchtvaartmaatschappij van Duitsland en biedt een keuze uit Smart-, Best- en BIZclass-tarieven voor jouw volgende vlucht van Keulen naar Amsterdam.

Op zoek naar een vlucht tussen Keulen en Amsterdam? Eurowings is een van de beste bedrijven om mee te reizen op de tussen Keulen en Amsterdam. Als officiële reispartner van Eurowings laat Omio je snel de nieuwste dienstregelingen, tickets en aanbiedingen voor de vluchten van Eurowings zien (zoals bagagebeleid en voorzieningen aan boord), reisinformatie en prijzen zodat je de ideale vertrek- en aankomsttijden kunt controleren. Je kunt de snelste vluchten van Keulen naar Amsterdam vergelijken, de beste voorzieningen vinden om je reis soepel en gemakkelijk te laten verlopen en de meest betaalbare tickets voor de vliegtuig die bij je budget passen vinden. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar vluchten van Keulen naar Amsterdam, kun je snel zien of het ticket van Eurowings een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan. Zodra je klaar bent, boek je je vlucht voor de Keulen - Amsterdam nu snel en gemakkelijk op Omio en geniet je van je aanstaande reis met Eurowings!

Reistips: vluchten van Keulen naar Amsterdam

Vlieg eenvoudig naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Keulen naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Keulen en Amsterdam per vliegtuig ongeveer 214 km  is.

Onze klanten, die goedkope vliegtuigtickets boeken van Keulen naar Amsterdam, vertrekken meestal van Cologne/Bonn Airport in Keulen and komen aan op Amsterdam Airport Schiphol in Amsterdam. Het is altijd handig om deze vluchthavens in Keulen en Amsterdam te weten voor je aan boord gaat voor je reis per vlucht.

Als je de vlucht wilt nemen van Keulen, hou er dan rekening mee dat je 15.9 km moet reizen van het centrum naar het meest gebruikte vluchthaven, Cologne/Bonn Airport. Als je aankomt in Amsterdam per vliegtuig, hou er dan rekening mee dat je 11.2 km moet reizen van het populaire Amsterdam Airport Schiphol naar het centrum.

Als je een vlucht neemt van Keulen naar Amsterdam, biedt Germanwings, TAP Portugal, Eurowings, Lufthansa of pegasus de beste manier om snel naar Amsterdam te gaan. Je kunt ook alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Keulen naar Amsterdam en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Voor veel van onze klanten die per vliegtuig van Keulen naar Amsterdam reizen, is Amsterdam niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Amsterdam die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Londen of Brussel. Check Omio voor goedkope vliegtuigtickets naar een van deze topbestemmingen!
Je kunt makkelijk goedkope vliegtuigtickets van Keulen naar Amsterdam zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je vlucht, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de vlucht van Keulen naar Amsterdam te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Meer reisopties per vliegtuig van Keulen naar Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal