VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
16 okt.
55FlixTrain
35Flixbus
1064Lufthansa
zo
17 okt.
70Deutsche Bahn
50BlaBlaCar Bus
200Eurowings
ma
18 okt.
38Deutsche Bahn
35BlaBlaCar Bus
180Tuifly
di
19 okt.
24Deutsche Bahn with connection
25Flixbus
160Eurowings
wo
20 okt.
24Deutsche Bahn with connection
30Flixbus
160Eurowings
do
21 okt.
18Deutsche Bahn
30Flixbus
180Tuifly
vr
22 okt.
18Deutsche Bahn
33BlaBlaCar Bus
120Eurowings
za
23 okt.
28Deutsche Bahn
37BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
zo
24 okt.
36Deutsche Bahn
33BlaBlaCar Bus
180Tuifly
ma
25 okt.
18Deutsche Bahn
25Flixbus
180Tuifly
di
26 okt.
18Deutsche Bahn
33BlaBlaCar Bus
140Eurowings
wo
27 okt.
10FlixTrain
25Flixbus
290Eurowings
do
28 okt.
18Deutsche Bahn
33BlaBlaCar Bus
180Eurowings
vr
29 okt.
24Deutsche Bahn with connection
25Flixbus
120Eurowings
za
30 okt.
18Deutsche Bahn
33BlaBlaCar Bus
1209Lufthansa
zo
31 okt.
18Deutsche Bahn
20Flixbus
70Eurowings
ma
1 nov.
10FlixTrain
25BlaBlaCar Bus
48Eurowings
wo
3 nov.
10FlixTrain
15Flixbus
48Eurowings
do
4 nov.
10FlixTrain
20Flixbus
60Eurowings

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Reistips

Vluchten van Keulen naar Berlijn
Vlieg eenvoudig naar Berlijn. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Keulen naar Berlijn te reizen.
FAQs
Hoeveel kost een voordelig vlucht ticket van Keulen naar Berlijn?
Het goedkoopst mogelijke vlucht ticket van Keulen naar Berlijn is € 120. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Keulen naar Berlijn boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je vlucht tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat kost de vlucht van Keulen naar Berlijn gemiddeld?
Het boeken van vlucht tickets naar Berlijn van Keulen kost gemiddeld € 295. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Keulen naar Berlijn te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Wat is de afstand naar Berlijn van Keulen per vlucht?
Als je reist per vlucht, hou dan rekening met een afstand tussen Berlijn van Keulen van ongeveer 478 km. Als je overweegt een vlucht ticket van Keulen naar Berlijn te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor vluchten.
Wat is de gemiddelde reistijd per vlucht van Keulen naar Berlijn?
The gemiddelde reistijd per vlucht van Keulen naar Berlijn is 1 h 10 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je vlucht tickets koopt van Keulen naar Berlijn.
Als ik per vlucht wil reizen, welke in Keulen en Berlijn kan ik dan het beste overwegen voor mijn reis?

Onze klanten, die goedkope vlucht tickets boeken van Keulen naar Berlijn, vertrekken meestal van Cologne/Bonn Airport in Keulen and komen aan op Berlin Brandenburg Airport in Berlijn. Het is altijd handig om deze in Keulen en Berlijn te weten voor je aan boord gaat voor je reis per vlucht.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Keulen en Berlijn?

Hou er rekening mee dat Cologne/Bonn Airport, het meest gebruikte door de reizigers van Omio in Keulen ongeveer 13 km is van het centrum en dat het in Berlijn, het populairst bij reizigers, Berlin Brandenburg Airport is, dat 18 km van het centrum ligt.

Welke bieden vervoer aan van Keulen naar Berlijn?
Als je op zoek bent naar goedkope vluchten van Keulen naar Berlijn, kun je vertrouwen op Ryanair, easyJet, Eurowings, Air Berlin, Germanwings of Lufthansa om snel naar Berlijn te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Keulen naar Berlijn te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Is er een rechtstreekse vlucht van Keulen naar Berlijn?
Als je een goedkoop vlucht ticket wilt kopen om rechtstreeks van Keulen naar Berlijn te reizen, zou je je vlucht tickets van Eurowings of Tuifly kunnen nemen voor deze route. Ook kun je op Omio checken voor ander beschikbaar vervoer tussen deze twee steden en kun je de mogelijkheden om in Berlijn te komen naar jouw wensen combineren.
Hoe kan ik een goedkoop vlucht ticket kopen om te reizen van Keulen naar Berlijn?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Keulen naar Berlijn per vlucht, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Keulen naar Berlijn in de Omio app.
Ben je van plan om van Keulen naar Berlijn te reizen per vlucht? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Berlijn, die je ook zou kunnen bezoeken.
Je vlucht trip van Keulen naar Berlijn hoeft niet te eindigen in Berlijn. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Berlijn die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Praag of Parijs. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Praag of Parijs te gaan op Omio!

Alternatieven voor vluchten Keulen - Berlijn

Bekijk gerelateerde reisinformatie: