Vlucht van Londen naar Amsterdam

di 15 jun.
+ Add Return

The recommended flight from Londen to Amsterdam

Showing flight information for 15 jun.

1 undefined 10 undefined

5

5

357 undefined

There are 5 direct flights between Londen and Amsterdam per day, with the fastest journey taking just 1 hours and 10 minutes.

lps.recommendedResults.journey.intentLabel
17:10Londen Heathrow1h25 19:35Amsterdam Airport Schiphol
0 changes
1831One-way
lps.recommendedResults.journey.intentLabel
09:55Londen Heathrow1h30 12:25Amsterdam Airport Schiphol
0 changes
1831One-way
lps.recommendedResults.journey.intentLabel
06:30Londen Heathrow1h30 09:00Amsterdam Airport Schiphol
0 changes
1831One-way
lps.recommendedResults.journey.intentLabel
lps.recommendedResults.journey.intentLabel
11:45Londen Heathrow1h20 14:05Amsterdam Airport Schiphol
0 changes
2941One-way
lps.recommendedResults.journey.intentLabel
10:00Londen City1h10 12:10Amsterdam Airport Schiphol
0 changes
3141One-way

These companies trust us. We sell their tickets all in one place.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

COMPARE Prices across different modes

ma
14 jun.
Find prices
294KLM
di
15 jun.
236Eurostar
183KLM
wo
16 jun.
184Eurostar
140British Airways
do
17 jun.
152Eurostar
214KLM
vr
18 jun.
152Eurostar
99British Airways
za
19 jun.
125Eurostar
159KLM
zo
20 jun.
125Eurostar
106British Airways
ma
21 jun.
125Eurostar
68British Airways
di
22 jun.
107Eurostar
120KLM
wo
23 jun.
70Eurostar
60British Airways
do
24 jun.
78Eurostar
110British Airways
vr
25 jun.
107Eurostar
103KLM
za
26 jun.
65Eurostar
65British Airways
zo
27 jun.
127Eurostar
60British Airways
ma
28 jun.
84Eurostar
68British Airways
di
29 jun.
70Eurostar
103KLM
wo
30 jun.
70Eurostar
103KLM
do
1 jul.
65Eurostar
103KLM
vr
2 jul.
84Eurostar
72British Airways
za
3 jul.
65Eurostar
103KLM
zo
4 jul.
78Eurostar
103KLM
flight

seo.routeSummaryBox.subheadline

seo.routeSummaryBox.heading.flight

seo.routeSummaryBox.duration.flight
1 hour.other 16 minute.other
seo.routeSummaryBox.price.flight: 63
seo.routeSummaryBox.departure.flight:Londen
seo.routeSummaryBox.arrival.flight:Amsterdam
seo.routeSummaryBox.distance.flight:357 km
seo.routeSummaryBox.providers.flight:KLM, British Airways, easyJet

Vlucht van Londen naar Amsterdam: reisinformatie

Op iets meer dan een uur vliegen van Amsterdam ligt de dynamische Britse hoofdstad Londen. Shoppen en uitgaan zijn een paar goede redenen om deze stad te bezoeken. Om weer naar huis te gaan, vertrekken er van 6.00 uur 's morgens tot ongeveer middernacht meerdere vliegtuigen per dag naar Amsterdam. Ook een meer relaxt ochtend- of middaguur is mogelijk voor een vlucht Londen Amsterdam. Degenen die rechtstreeks willen vliegen hebben de keuze uit onder andere Easyjet, British Airways, KLM, Cityjet en Air France.

Vliegen vanaf Londen

Wie een vlucht Londen Amsterdam wil boeken, kan vertrekken van een van de zes luchthavens van de Britse hoofdstad. Vijf daarvan liggen aan de rand van Londen. Alleen Londen City Airport is in de stad zelf en ligt op 14 kilometer van het centrum. Hierna volgen Heathrow, Gatwick, Luton, Standsted en Southend, afhankelijk van de gekozen vlucht. De meeste vliegvelden hebben een treinstation of anders een busdienst. Vertrekt men op een nachtelijk tijdstip en is er geen openbaar vervoer beschikbaar, dan is de taxi een goed alternatief. Wie van de gunstige ligging van Londen City wil profiteren, kan bij Cityjet of KLM een ticket boeken. Easyjet vertrekt van de meeste Londense vliegvelden, zoals Luton, Gatwick, Standsted en Southend. British Airways vliegt vanaf Gatwick en Heathrow naar Amsterdam.

Aankomen in Amsterdam

Amsterdam met haar mooie grachten, herenhuizen en enerverend uitgaansleven is een internationale trekpleister. De stad heeft tevens een groot vliegveld, Schiphol. Onder de luchthaven ligt een treinstation dat wordt aangedaan door treinen van de NS. Hierdoor kan men dag en nacht snel naar het ruim 17 kilometer verderop gelegen stadscentrum reizen. Met de intercity duurt de reis ongeveer twintig minuten. Wil men na een vlucht Londen Amsterdam niet op de trein wachten? Een taxi is op het vliegveld zo gevonden.

Reistips

Vluchten van Londen naar Amsterdam
Vlieg eenvoudig naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Londen naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope vlucht tickets van Londen naar Amsterdam?
Voordelige vlucht tickets van Londen naar Amsterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 99, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste vlucht tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de gemiddelde prijs van een vlucht kaartje van Londen naar Amsterdam?
Vlucht kaartjes van Londen naar Amsterdam kosten gemiddeld € 171. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Wat is de afstand naar Amsterdam van Londen per vlucht?
Als je reist van Londen naar Amsterdam per vlucht, reken dan op een reisafstand tussen Londen en Amsterdam van ongeveer 356 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope vlucht tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde reistijd per vlucht van Londen naar Amsterdam?
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Londen naar Amsterdam per vlucht is 1 h 10 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare vlucht van Londen naar Amsterdam.
Wat zijn de meest gebruikte in Amsterdam en in Londen?

Voor een vlucht van Londen naar Amsterdam is London Heathrow Airport het populairste voor reizigers uit Londen. In Amsterdam is Amsterdam Airport Schiphol hhet meest populaire onder reizigers.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Londen en Amsterdam?

Hou er rekening mee dat London Heathrow Airport, het meest gebruikte door de reizigers van Omio in Londen ongeveer 0 km is van het centrum en dat het in Amsterdam, het populairst bij reizigers, Amsterdam Airport Schiphol is, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Londen naar Amsterdam te komen?
Voor de beste vlucht van Londen naar Amsterdam, kun je terecht bij de volgende: easyJet, Vueling, British Airways, KLM, Flybe, Iberia, Ryanair, BA Cityflyer, Eurowings, Lufthansa of Cityjet. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Londen naar Amsterdam om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Als ik wil reizen van Londen naar Amsterdam, hoe vind ik dan een directe vlucht?
Als je een rechtstreekse vlucht wilt nemen van Londen naar Amsterdam, zou je gebruik kunnen maken van KLM. Als er geen rechtstreekse verbindingen zijn van Londen naar Amsterdam, check dan andere beschikbare verbindingen op Omio en combineer de beste aanbiedingen om snel in Amsterdam te kunnen komen.
Kan ik een retour vlucht ticket kopen van Londen naar Amsterdam?
Bespaar geld en laat Omio de beste vlucht tickets enkele reis of retour zoeken van Londen naar Amsterdam. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Londen naar Amsterdam zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Ik ben mijn geplande reis van Londen naar Amsterdam per vlucht aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Amsterdam, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Veel van onze klanten die een reis naar Amsterdam per vlucht hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Brussel of Berlijn. Check Omio voor de beste verbindingen van Amsterdam naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.