Vertrektijden naar Málaga

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Málaga?

Bekijk op de kaart

Populaire hotels

Meer bekijken

Volledige huizen en appartementen

Meer bekijken

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Alle informatie over een directe vlucht naar Málaga

De Spaanse stad Málaga is een bezoek meer dan waard. Niet alleen door de ligging aan de Middellandse Zee en het heerlijke mediterrane klimaat, maar ook door het gezellige winkelgebied van de stad en het interessante historische centrum. Bovendien is het een uitstekende toegangspoort tot de prachtige regio Andalusië. De stad is bovendien eenvoudig met het vliegtuig te bereiken. Je vindt hier meer informatie over vluchten naar Málaga.

Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol (AGP)

Het vliegveld van Málaga ligt acht kilometer ten zuidwesten van de stad en op vijf kilometer van de badplaats Torremolinos. Bezoekers van de Costa del Sol maken dan ook veel gebruik van deze internationale luchthaven. Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol is het belangrijkste vliegveld van Andalusië en beschikt over drie terminals. Je kunt zowel met de bus als met de trein rechtstreeks vanaf het vliegveld naar het stadshart van Málaga gaan. Een busrit met lijn C19 of lijn 75 naar het centrum duurt ongeveer vijfentwintig minuten, een treinreis naar de eindhalte Alameda Principal maar twaalf minuten. Zowel de bussen als het treinstation vind je bij Terminal 3. Het eerstvolgende internationale vliegveld in de buurt is dat van Granada, dat op ruim 100 kilometer afstand van Málaga ligt. Een busreis naar het centrum van Málaga duurt vanaf dit vliegveld ongeveer drie uur.

Met Transavia van Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven naar Málaga

Transavia vliegt iedere dag van zowel Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport als Eindhoven Airport in drie uur naar Málaga. Vanaf Schiphol vertrekken er doordeweeks meestal twee Transaviavluchten naar Málaga, en in het weekend zelfs drie. Je kunt kiezen voor een vlucht om 6.50 uur of met later vertrek rond 16.30 uur. Vanaf Eindhoven vlieg je op donderdag, vrijdag en zaterdag laat in de middag (16.20 uur), en op de rest van de dagen tussen 7.00 uur en 8.30 uur. Vanaf Rotterdam vlieg je op woensdag en zaterdag rond 16.00 uur en op de rest van de dagen vertrek je in ieder geval voor 9.00 uur.

Met Ryanair van Eindhoven, Düsseldorf en Amsterdam naar Málaga

Dagelijks vertrekt vanaf Eindhoven Airport een vlucht van Ryanair naar Málaga. Op vrijdag en zondag gaan er zelfs twee vluchten. De vertrektijden vanaf Eindhoven variëren van 9.50 uur op woensdag tot 20.10 uur op zondagavond. Ryanair vliegt ook vier keer per week rond 15.00 uur van Dusseldorf Weeze naar Málaga. In het zomerseizoen (vanaf eind maart) vertrekt er vanaf Schiphol vier keer per week een rechtstreekse vlucht om 19.20 uur.

Met Vueling van Amsterdam naar Málaga

Op dinsdag, donderdag en zondag vliegt Vueling om 16.00 uur rechtstreeks van Amsterdam naar Málaga. Op de andere dagen zul je met deze maatschappij moeten overstappen in Spanje om in Málaga te komen.

Algemene informatie over vluchten naar Málaga

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeVluchtenVluchten in SpanjeVertrektijden naar Málaga

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal