VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
62Deutsche Bahn
34BlaBlaCar Bus
193KLM
wo
26 jan.
30Deutsche Bahn
34BlaBlaCar Bus
193KLM
do
27 jan.
30Deutsche Bahn
30BlaBlaCar Bus
193KLM
vr
28 jan.
58Deutsche Bahn
30BlaBlaCar Bus
242KLM
za
29 jan.
51Deutsche Bahn
30BlaBlaCar Bus
155KLM
zo
30 jan.
30Deutsche Bahn
30Flixbus
172KLM
ma
31 jan.
45Deutsche Bahn
26Flixbus
172KLM
di
1 feb.
20Deutsche Bahn
30BlaBlaCar Bus
172KLM
wo
2 feb.
20Deutsche Bahn
30BlaBlaCar Bus
172KLM
do
3 feb.
20Deutsche Bahn
30BlaBlaCar Bus
135Lufthansa
vr
4 feb.
58Deutsche Bahn
30Flixbus
134KLM
za
5 feb.
47Deutsche Bahn
30Flixbus
134KLM
zo
6 feb.
20Deutsche Bahn
30Flixbus
154KLM
ma
7 feb.
20Deutsche Bahn
26Flixbus
135Lufthansa
di
8 feb.
20Deutsche Bahn
25BlaBlaCar Bus
154KLM
wo
9 feb.
20Deutsche Bahn
30BlaBlaCar Bus
135Lufthansa
do
10 feb.
20Deutsche Bahn
30BlaBlaCar Bus
69Lufthansa
vr
11 feb.
30Deutsche Bahn
35Flixbus
99Lufthansa
za
12 feb.
51Deutsche Bahn
30Flixbus
99Air Dolomiti
zo
13 feb.
20Deutsche Bahn
34Flixbus
135Lufthansa

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Informatie over vluchten van München naar Brussel

distanceAfstand602 km
durationGemiddelde vluchtduur11 h 30 min
priceGemiddelde vliegtuigticketsprijs€ 195
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijenLufthansa, Brussels Airlines, Eurowings, Lufthansa Cityline, Air Dolomiti of KLM

Met vluchten van München naar Brussel leg je reis 602 km af wat gemiddeld 11 h 30 min duurt bij onze reispartners zoals Lufthansa, Brussels Airlines, Eurowings, Lufthansa Cityline, Air Dolomiti of KLM. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 195 kost, vind je het goedkoopste vliegtuigticket zelfs al voor € 155. Reizigers vertrekken het vaakst van Munich Airport en arriveren in Brussels Airport.

Luchtvaartmaatschappijen: Reis met KLM, Lufthansa en Eurowings van München naar Brussel

Je kunt reizen met een vlucht tussen München en Brussel met KLM, Lufthansa en Eurowings voor slechts € 155. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste trip zien.

Lufthansa
Eurowings
KLM

De grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland is Lufthansa. Vlieg van München naar Brussel en boek je handigste vlucht ticket met de vele ticketopties van Lufthansa, waaronder: Economy Light, Economy Classic, Economy Flex, business class en first class.

Maak je plannen om van München naar Brussel te reizen? Waarom neem je geen vlucht met Lufthansa? Omio kan je actuele tijden, tickets, reisinformatie (zoals bagagebeleid en aangeboden voorzieningen aan boord) en prijzen voor de vlucht van Lufthansa laten zien, zodat je de beste deals kunt vinden voor München naar Brussel allemaal op één plek. Met de vlucht van Lufthansa kun je van München naar Brussel verwachten te reizen. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar vluchten tussen München en Brussel, kunt je snel zien of het ticket van Lufthansa een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan reizen. Zodra je je perfecte enkele reis voor de vlucht van München naar Brussel van Lufthansa hebt gevonden, boek je je goedkope ticket voor de vliegtuig snel en gemakkelijk online op Omio of in de Omio-app, zodat je kunt gaan genieten van je aanstaande reis!

Reistips: Vluchten van München naar Brussel

Vlieg eenvoudig naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van München naar Brussel te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van München naar Brussel per vliegtuig?

Voordelige vliegtuigtickets van München naar Brussel zijn al verkrijgbaar vanaf € 155, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste vliegtuigticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de vlucht van München naar Brussel?

Als je je vliegtuigtickets in de komende week wilt reserveren, kun je voor een enkele reis van München naar Brussel voor een vlucht ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 195.

Wat is de afstand naar Brussel van München per vliegtuig?

Je moet erop rekenen ongeveer 602 km  af te leggen tussen München en Brussel per vliegtuig.

Hoe lang doet de vlucht van München naar Brussel erover?

Als je reist per vliegtuig, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare vlucht van München naar Brussel. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van München naar Brussel te reizen: de gemiddelde reisduur per vliegtuig is 11 h 30 min.

Welk vluchthavens kan ik het beste overwegen voor mijn geplande reis van München to Brussel?

Als je per vliegtuig reist van München naar Brussel is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, van München vertrekken vanaf Munich Airport en dat de meeste mensen landen in in Brussel op Brussels Airport.

Hoe ver van het centrum zijn de belangrijkste vluchthavens in München en Brussel?

Als je de vlucht wilt nemen van München, hou er dan rekening mee dat je 28.7 km moet reizen van het centrum naar het meest gebruikte vluchthaven, Munich Airport. Als je aankomt in Brussel per vliegtuig, hou er dan rekening mee dat je 10.8 km moet reizen van het populaire Brussels Airport naar het centrum.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden vervoer aan van München naar Brussel?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van München naar Brussel te brengen per vliegtuig. Op de route naar Brussel vanuit München kun je reizen met Lufthansa, Brussels Airlines, Eurowings, Lufthansa Cityline, Air Dolomiti of KLM. Maar het is altijd goed om alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen te checken voor de route van München naar Brussel, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Hoe vroeg moet ik vliegtuigtickets kopen voor München naar Brussel om de beste aanbiedingen te krijgen?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze vliegtuigtickets voor deze in de verkoop gaan.

Ik ben mijn geplande reis van München naar Brussel per vliegtuig aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Brussel, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Veel van onze klanten die een reis naar Brussel per vliegtuig hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Amsterdam of Londen. Check Omio voor de beste verbindingen van Brussel naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van München naar Brussel per vliegtuig?

Als je per vliegtuig wilt reizen van München naar Brussel met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je vlucht tussen München en Brussel, zowel vooraf als tijdens je reis.