VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
16 okt.
38Flixbus
108easyJet
zo
17 okt.
46Flixbus
81easyJet
ma
18 okt.
74Flixbus
98Transavia Airlines
di
19 okt.
Vind prijzen
118Transavia Airlines
wo
20 okt.
Vind prijzen
117easyJet
do
21 okt.
98BlaBlaCar Bus
156easyJet
vr
22 okt.
78Flixbus
229easyJet
za
23 okt.
74Flixbus
276easyJet
zo
24 okt.
53Flixbus
269Vueling
ma
25 okt.
84BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
di
26 okt.
45Flixbus
141Air France
wo
27 okt.
55Flixbus
168Air France
do
28 okt.
75Flixbus
118Transavia Airlines
vr
29 okt.
86Flixbus
184Transavia Airlines
za
30 okt.
76Flixbus
139Transavia Airlines
zo
31 okt.
65Flixbus
133easyJet
ma
1 nov.
109BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
di
2 nov.
35Flixbus
54Transavia Airlines
wo
3 nov.
44BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
do
4 nov.
45Flixbus
50Transavia Airlines
vr
5 nov.
56BlaBlaCar Bus
87Transavia Airlines

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Vluchten van Nice naar Amsterdam

Amsterdam heeft goede internationale verbindingen met vele steden, waaronder Nice, dankzij de drukke luchthaven Amsterdam Schiphol. Passagiers die willen genieten van de Nederlandse hoofdstad van Nice, of u nu voor zaken- of plezierdoeleinden reist, vinden het hele jaar door vluchten van Nice naar Amsterdam beschikbaar. De service wordt gedeeld door verschillende vervoerders die verschillende tarieven aanbieden voor alle budgetten. Wanneer passagiers besluiten om te reizen, vinden ze vluchten met een reistijd van slechts twee uur, waardoor ze meer tijd hebben om Amsterdam te verkennen.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Nice naar Amsterdam?

Diverse luchtvaartmaatschappijen vliegen dagelijks rechtstreeks van Nice naar Amsterdam. KLM biedt meestal de meeste vertrekken per dag, op de voet gevolgd door Air France. Budget carrier easyJet bedient de route, net als Transavia. Indirecte opties zijn beschikbaar met SAS, Lufthansa, Vueling en Swiss Airlines.

Hoe lang duurt de vlucht van Nice naar Amsterdam?

De vlucht van Nice naar Amsterdam is niet lang, met reistijden van slechts twee uur. Waar een indirecte route wordt genomen, kan de reis in iets meer dan drie uur en 30 minuten worden voltooid. Zorg ervoor dat u de wachttijden bij de overstapstations controleert om lange tussenstops te voorkomen.

Hoeveel vluchten zijn er van Nice naar Amsterdam?

Passagiers kunnen dagelijks tussen de vijf en acht rechtstreekse vertrekken van Nice naar Amsterdam verwachten. Deze dienst wordt het hele jaar door voortgezet en wordt niet beïnvloed door het reisseizoen in of buiten het hoogseizoen. Er zijn ook tal van indirecte opties beschikbaar wanneer er geen directe vlucht is die past bij de reisschema's; de vertrekken zijn echter over het algemeen verspreid over de dag, wat in de meeste gevallen flexibiliteit bij het plannen van de reis mogelijk maakt.

Wat zijn de vertrek- en aankomstluchthavens voor vluchten van Nice naar Amsterdam?

Luchthaven van vertrek: De vluchten vertrekken vanaf Nice International Airport, de op twee na drukste luchthaven van Frankrijk. Het kan worden gevonden op slechts 6 km ten zuidwesten van Nice, en de luchthaven pendelbussen rijden elk half uur van de luchthaven naar het centrum van de stad. Tickets kunnen op voorhand of bij de chauffeur worden gekocht. De luchthaven is ook in de buurt van een treinstation dat verbinding maakt met het centrum, maar vereist een wandeling van de terminal die niet gemakkelijk met bagage kan zijn.

Aankomst luchthaven: Vluchten van Nice naar Amsterdam komen aan op Amsterdam Schiphol. De Amsterdam Express Airway Bus kan reizigers in ongeveer 20 minuten naar het centrum van de stad brengen. Of passagiers kunnen kiezen voor de trein, gelegen onder de luchthaven, met verbindingen naar Amsterdam Centraal of Amsterdam Sloterdijk. De treinen rijden acht keer per uur en zijn vanuit de centrale hal bereikbaar via roltrappen.

Reistips

Vluchten van Nice naar Amsterdam
Vlieg eenvoudig naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Nice naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Nice naar Amsterdam per vlucht?
De goedkoopste manier om van Amsterdam naar Nice te komen is per vlucht en hoeft maar € 81 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope vlucht tickets van Nice naar Amsterdam bij Omio te kopen.
Wat is de prijs van een vlucht kaartje van Nice naar Amsterdam?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 130 uit voor de vlucht van Nice naar Amsterdam. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Amsterdam from Nice.
Hoeveel kilometer is het van Nice naar Amsterdam met de vlucht?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Nice naar Amsterdam, is het handig om te weten dat Amsterdam ongeveer 980 km is van Nice als je reist per vlucht. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Nice naar Amsterdam, is het het beste om je vlucht tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Nice to Amsterdam per vlucht?
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Nice naar Amsterdam per vlucht is 2 h, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare vlucht van Nice naar Amsterdam.
Wat zijn de meest gebruikte in Amsterdam en in Nice?

Als je per vlucht reist van Nice naar Amsterdam is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, van Nice vertrekken vanaf Nice Cote d'Azur Airport en dat de meeste mensen landen in in Amsterdam op Amsterdam Airport Schiphol.

Waar kan ik vertrekken van Nice naar Amsterdam vlucht?

Als je de vlucht wilt nemen van Nice, hou er dan rekening mee dat je 6 km moet reizen van het centrum naar het meest gebruikte, Nice Cote d'Azur Airport. Als je aankomt in Amsterdam per vlucht, hou er dan rekening mee dat je 11 km moet reizen van van het populaire Amsterdam Airport Schiphol naar het centrum.

Met wie kan ik reizen van Nice naar Amsterdam per vlucht?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Nice naar Amsterdam te brengen per vlucht. Op de route van On the route naar Amsterdam van Nice kun je reizen met Transavia Airlines, easyJet, KLM, Air France of Eurowings. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Nice naar Amsterdam, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Als ik wil reizen van Nice naar Amsterdam, hoe vind ik dan een directe vlucht?
Zoek je een directe vlucht van Nice naar Amsterdam? Overweeg om vlucht tickets van Nice naar Amsterdam te kopen van Transavia Airlines of KLM. Als je geen perfecte verbinding per vlucht van Nice naar Amsterdam vindt, check dan andere aanbiedingen op de route en combineer ze naar wens om snel in Amsterdam te komen.
Kan ik een retour vlucht ticket kopen van Nice naar Amsterdam?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Nice naar Amsterdam, enkele reis of retour, per vlucht. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ik wil per vlucht reizen van Nice naar Amsterdam. Welke andere plaatsen in de buurt van Amsterdam zijn het waard om te bezoeken?
Veel van onze klanten die een reis naar Amsterdam per vlucht hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Londen of Brussel. Check Omio voor de beste verbindingen van Amsterdam naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.