Vertrektijden naar Parijs

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Parijs?

Bekijk op de kaart

Populaire hotels

Meer bekijken

Volledige huizen en appartementen

Meer bekijken

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Alle informatie over een directe vlucht naar Parijs

Parijs staat niet alleen bekend als de Lichtstad, maar ook als de stad van de liefde. Parijs is een perfecte bestemming voor een weekendtrip, maar er is ook meer dan genoeg te zien als je hier langer wilt blijven. Je kunt bijvoorbeeld de beroemde Notre Dame of het pronkkasteel van Versailles gaan bekijken, één van de vele markten bezoeken, de Eiffeltoren beklimmen, alle wereldtoppers bij het tennistoernooi van Roland Garros zien, of je in het bruisende nachtleven van de stad storten. Parijs is een ideale bestemming als je snel in een andere wereld wilt zijn, want je bent er zo met het vliegtuig. Daarom geven we je hier meer informatie hoe je vliegend gemakkelijk in Parijs kunt komen.

Paris Charles de Gaulle Airport (CDG)

Charles de Gaulle is het belangrijkste en grootste vliegveld van Parijs, en als hub van Air France ook één van de drukste luchthavens ter wereld. Dit vliegveld staat ook bekend als Roissy (de plaats waar het in ligt), en bevindt zich 25 kilometer ten noordoosten van Parijs. Vanaf de luchthaven van Charles de Gaulle ben je in een half uur met de trein in het centrum van Parijs. De sneltrein TGV vertrekt vanaf Terminal 2, de blauwe lijn van de regionale RER vertrekt zowel van CDG Terminal 2 als van Terminal 1 en 3 (Roissypole).

Paris Orly Airport (ORY)

Deze tweede luchthaven van Parijs is vernoemd naar het plaatsje Orly en ligt achttien kilometer ten zuiden van het centrum van de stad. Naast binnenlandse vluchten wordt Orly veel gebruikt voor internationale vluchten door budgetmaatschappijen. Van de beide terminals van het vliegveld rijdt een bus naar de halte Place Denfert-Rochereau in Parijs, waar je kunt overstappen op een metro (M4, M6) of een trein (RER lijn B) die je naar het centrum van de stad brengt. Vanaf het moment dat je in de bus stapt doe je ongeveer een half uur over de reis naar het hart van Parijs.

Met Air France en KLM van Amsterdam naar Paris Charles de Gaulle

In Nederland kun je alleen vanaf Schiphol rechtstreeks naar de luchthavens rond Parijs vliegen. KLM en Air France vliegen vanuit Amsterdam minimaal negen keer per dag rechtstreeks op de thuisbasis van de Franse nationale luchtvaartmaatschappij. De eerste vlucht kun je om 6.55 uur nemen, de laatste vlucht vertrekt om 20.30 uit Amsterdam. Vijf kwartier na vertrek vanuit Amsterdam land je alweer op Charles de Gaulle.

Met Transavia van Amsterdam naar Paris Orly

Behalve op zaterdag vliegt Transavia iedere dag vanuit Amsterdam naar het vliegveld van Orly. Op werkdagen is er zowel een ochtend- als een avondvlucht, met vertrek om 9.20 uur en 18.50 uur. Op zondag vertrekt de enige Transaviavlucht van de dag om 19.40 uur vanaf Schiphol. Ook de vluchten van Transavia naar Parijs duren nauwelijks meer dan een uur.

Algemene informatie over vluchten naar Parijs

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeVluchtenVluchten in FrankrijkVertrektijden naar Parijs

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal