Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
14 jun.
10Renex
94PGA-Portugalia Airlines
di
15 jun.
8Flixbus
71TAP Portugal
wo
16 jun.
5Flixbus
84TAP Portugal
do
17 jun.
5Flixbus
104TAP Portugal
vr
18 jun.
5Flixbus
84TAP Portugal
za
19 jun.
5Flixbus
94TAP Portugal
zo
20 jun.
5Flixbus
71White Airways
ma
21 jun.
5Flixbus
71PGA-Portugalia Airlines
di
22 jun.
5Flixbus
71TAP Portugal
wo
23 jun.
5Flixbus
84White Airways
do
24 jun.
5Flixbus
104White Airways
vr
25 jun.
5Flixbus
84PGA-Portugalia Airlines
za
26 jun.
5Flixbus
84White Airways
zo
27 jun.
5Flixbus
84White Airways
ma
28 jun.
5Flixbus
71PGA-Portugalia Airlines
di
29 jun.
5Flixbus
71TAP Portugal
wo
30 jun.
5Flixbus
71White Airways
do
1 jul.
5Flixbus
84White Airways
vr
2 jul.
5Flixbus
71TAP Portugal
za
3 jul.
5Flixbus
71White Airways
zo
4 jul.
5Flixbus
84TAP Portugal
flight

Reisoverzicht

Reisinformatie voor vluchten van Porto naar Lissabon

Gem. reistijd
59 minuten
Gem. vliegticket: 81
Vertrek vluchten:Porto
Aankomst vluchten:Lissabon
Afstand:274 km
Vliegmaatschappijen:PGA-Portugalia Airlines, TAP Portugal, White Airways

Vluchten van Porto naar Lissabon

Binnenlandse vluchten tussen de twee grote steden van Portugal bieden zakenreizigers en toeristen een snelle manier om overdag en 's avonds van Porto naar Lissabon te komen. Frequente vluchten zeven dagen per week bieden een alternatief voor een lange treinreis, met reistijden van iets minder dan een uur van Porto naar de hoofdstad. Passagiers kunnen kiezen uit een nationale luchtvaartmaatschappij en een goedkope luchtvaartmaatschappij, met vertrektijden van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Porto naar Lissabon?

De Portugese nationale luchtvaartmaatschappij TAP Portugal voert dagelijks frequente rechtstreekse vluchten uit van Porto naar Lissabon, waarvan sommige in samenwerking met haar dochteronderneming PGA - Portugalia Airlines. Daarnaast biedt de goedkope luchtvaartmaatschappij Ryanair zes dagen per week rechtstreekse vluchten naar Lissabon aan.

Hoe lang duurt de vlucht van Porto naar Lissabon?

De vluchten van TAP Portugal van Porto naar de hoofdstad duren 55 minuten om de reis van 180 mijl naar het zuiden te voltooien. De Ryanair-diensten vanuit Porto duren vijf minuten langer om de hoofdstad te bereiken. Gezien de korte duur van de vlucht zijn indirecte verbindingen op deze route geen praktische overweging.

Hoeveel vluchten zijn er van Porto naar Lissabon?

De vluchtschema's van Porto naar Lissabon variëren van 13-16 dagelijkse verbindingen, met de meeste vluchten op dinsdag en de minste op zaterdag. Het merendeel van de vertrekken zijn TAP Portugal of PGA - Portugalia Airlines diensten, terwijl de Ryanair budget luchtvaartmaatschappij schema biedt een vlucht op maandag en woensdag en twee vluchten op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag. De dagelijkse vertrektijden zijn inclusief vroege ochtend-, middag- en avondstartmogelijkheden.

Wat zijn de vertrek- en aankomstluchthavens voor vluchten van Porto naar Lissabon?

Luchthaven van vertrek: Porto Francisco Sa Carneiro Airport ligt zes mijl ten noordwesten van het stadscentrum, bereikbaar via lokale buslijnen of metro's op de paarse lijn. Het duurt ongeveer 15 minuten om de terminal vanuit het centrum te bereiken. Faciliteiten bij de terminal zijn onder andere lange en korte parkeerplaatsen, business lounges, een apotheek, wisselkantoren, restaurants en coffeeshops, en gratis WiFi.

Aankomst luchthaven: De luchthaven van Lissabon Portela Airport ligt vier mijl ten noordoosten van het centrum van Lissabon. De luchthaven van Portela Airport heeft openbaar vervoersverbindingen met de Lissabon Metro en Aerobus shuttles, waardoor het ongeveer 15 minuten duurt om centrale locaties te bereiken. De luchthaventerminal heeft belastingvrije winkels, een breed scala aan internationale restaurants en bars, autoverhuurbalies en taxistandplaatsen.

Reistips

Vluchten van Porto naar Lissabon
Vlieg eenvoudig naar Lissabon. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Porto naar Lissabon te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Porto naar Lissabon per vlucht?
De goedkoopste manier om van Lissabon naar Porto te komen is per vlucht en hoeft maar € 71 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope vlucht tickets van Porto naar Lissabon bij Omio te kopen.
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de vlucht van Porto naar Lissabon?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 86 uit voor de vlucht van Porto naar Lissabon. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Lissabon from Porto.
Hoe ver is Lissabon van Porto als ik per vlucht wil reizen?
Als je reist van Porto naar Lissabon per vlucht, reken dan op een reisafstand tussen Porto en Lissabon van ongeveer 274 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope vlucht tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Porto to Lissabon per vlucht?
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Porto naar Lissabon per vlucht is 1 h, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare vlucht van Porto naar Lissabon.
Wat zijn de meest gebruikte door reizigers voor een trip naar Lissabon vanaf Porto?

Voordat je aan boord gaat voor je reis per vlucht van Porto naar Lissabon, is het heel fijn om tee weten dat Porto Airport de populairste is voor reizigers die vertrekken van Porto, en dat Lisbon Portela Airport de populairste is voor reizigers die aankomen in Lissabon.

Waar kan ik vertrekken van Porto naar Lissabon vlucht?

Hou er rekening mee dat Porto Airport, het meest gebruikte door de reizigers van Omio in Porto ongeveer 0 km is van het centrum en dat het in Lissabon, het populairst bij reizigers, Lisbon Portela Airport is, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Porto naar Lissabon te komen?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Porto naar Lissabon kun je een vlucht nemen van Ryanair, TAP Portugal, PGA-Portugalia Airlines of White Airways. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Porto en Lissabon om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Kan ik een retour vlucht ticket kopen van Porto naar Lissabon?
Wil je per vlucht reizen van Porto naar Lissabon? Je vindt en boekt je enkele reis of retourticket bij Omio. Je kunt ook gebruikmaken van onze app, zodat je alle informatie rondom reizen op een plaats kunt vinden en je geplande reis zo soepel mogelijk verloopt.
Ben je van plan om van Porto naar Lissabon te reizen per vlucht? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Lissabon, die je ook zou kunnen bezoeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per vlucht naar Lissabon, reizen ook vaak naar Madrid, Parijs of Barcelona. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Lissabon en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.