VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
8 dec.
60Deutsche Bahn
70Flixbus
26Ryanair
do
9 dec.
46Deutsche Bahn
40Flixbus
17Ryanair
vr
10 dec.
50Deutsche Bahn
40Flixbus
34ryanair sun
za
11 dec.
46Deutsche Bahn
40Flixbus
23ryanair sun
zo
12 dec.
60Deutsche Bahn
35Flixbus
46ryanair sun
ma
13 dec.
46Deutsche Bahn
40Flixbus
23ryanair sun
di
14 dec.
46Deutsche Bahn with connection
60Flixbus
8Ryanair
wo
15 dec.
46Deutsche Bahn
55Flixbus
17Ryanair
do
16 dec.
46Deutsche Bahn
35Flixbus
21Ryanair
vr
17 dec.
58Deutsche Bahn
35Flixbus
21ryanair sun
za
18 dec.
46Deutsche Bahn
40Flixbus
21ryanair sun
zo
19 dec.
46Deutsche Bahn
35Flixbus
36ryanair sun
ma
20 dec.
46Deutsche Bahn
35Flixbus
24ryanair sun
di
21 dec.
46Deutsche Bahn
42Flixbus
24Ryanair
wo
22 dec.
46Deutsche Bahn
45Flixbus
32Ryanair
do
23 dec.
60Deutsche Bahn with connection
40Flixbus
25Ryanair
vr
24 dec.
46Deutsche Bahn
45Flixbus
81Lufthansa Cityline
za
25 dec.
38Deutsche Bahn
40Flixbus
81Lufthansa Cityline
zo
26 dec.
46Deutsche Bahn
40Flixbus
21ryanair sun
ma
27 dec.
46Deutsche Bahn
45Flixbus
21ryanair sun
di
28 dec.
46Deutsche Bahn
80STUDENT AGENCY k.s.
21Ryanair

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Informatie over vluchten van Praag naar Brussel

distanceAfstand717 km
durationGemiddelde vluchtduur1 h 30 min
priceGemiddelde vliegtuigticketsprijs€ 25
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijenRyanair, csa, Brussels Airlines of Smartwings

Met vluchten van Praag naar Brussel leg je reis 717 km af wat gemiddeld 1 h 30 min duurt bij onze reispartners zoals Ryanair, csa, Brussels Airlines of Smartwings. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 25 kost, vind je het goedkoopste vliegtuigticket zelfs al voor € 8. Reizigers vertrekken het vaakst van Prague Vaclav Havel Airport en arriveren in Brussels Airport.

Luchtvaartmaatschappijen

Vlucht tussen Praag en Brussel met Ryanair en Brussels Airlines

Ryanair en Brussels Airlines geeft je vanaf € 8 tickets voor vluchten van Praag naar Brussel. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een vlucht vinden.

Brussels Airlines
Ryanair

Brussels Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij van België. Bekijk de ticketprijzen voor je vlucht van Praag naar Brussel: Economy Classic, Economy Flex en business.

Geniet van een vlotte en gemakkelijke reis van Praag naar Brussel met Brussels Airlines! Als officiële reispartner van Brussels Airlines kan Omio je helpen bij het zoeken naar de huidige dienstregelingen van de vlucht bij Brussels Airlines. Ook de beste routes van Praag naar Brussel kun je vergelijken, evenals de beschikbare klassetarieven voor deze route en informatie over bagagebeleid en voorzieningen aan boord. Koop het meest betaalbare ticket van Brussels Airlines van Praag naar Brussel dat vandaag beschikbaar is. Als je in de Omio-app zoekt naar het ticket van Brussels Airlines kun je ook zien of het een mobiele ticket is, zodat je papierloos kunt reizen in plaats van persoonlijk in de rij bij het vluchthaven te moeten wachten om kaartjes te kopen. Zodra je je ideale route hebt gevonden, boek je in een paar eenvoudige stappen je vlucht tussen Praag en Brussel enkele reis op Omio of in de Omio-app. Je kunt dan achterover leunen en genieten van de trip van Praag naar Brussel met gemak en comfort op een vlucht van Brussels Airlines.

Reistips

Vluchten van Praag naar Brussel
Vlieg eenvoudig naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Praag naar Brussel te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een vlucht van Praag naar Brussel zijn?
Vliegtuigtickets van Praag naar Brussel zijn al verkrijgbaar vanaf € 8 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze vliegtuigtickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde prijs van een vliegtuigticket van Praag naar Brussel?
In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 25  te betalen voor een vlucht ticket van Praag naar Brussel.
Hoeveel kilometer is het van Praag naar Brussel met de vlucht?
De afstand van Praag naar Brussel per vliegtuig is ongeveer 717 km.
Hoe lang doet de vlucht van Praag naar Brussel erover?
The gemiddelde reistijd per vliegtuig van Praag naar Brussel is 1 h 30 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je vliegtuigtickets koopt van Praag naar Brussel.
Wat zijn de meest gebruikte vluchthavens door reizigers voor een trip naar Brussel vanaf Praag?

Als je per vliegtuig reist van Praag naar Brussel is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, van Praag vertrekken vanaf Prague Vaclav Havel Airport en dat de meeste mensen landen in in Brussel op Brussels Airport.

Hoe ver moet ik reizen van vluchthaven naar het centrum in Praag en Brussel?

Je kunt de vlucht nemen van Praag op Prague Vaclav Havel Airport, dat zich bevindt 11.2 km van het centrum. Als je aankomt in Brussel met vliegtuig, is de meest gebruikte vluchthaven door reizigers Brussels Airport, dat 10.8 km van het centrum ligt.

Welke luchtvaartmaatschappijen zijn actief op de route van Praag van Brussel?
Als je een vlucht neemt van Praag naar Brussel, biedt Ryanair, csa, Brussels Airlines of Smartwings de beste manier om snel naar Brussel te gaan. Je kunt ook alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Praag naar Brussel en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Als ik wil reizen van Praag naar Brussel, hoe vind ik dan een directe vlucht?
Ja, je kunt kijken of je een directe vluchten van Praag naar Brussel kunt krijgen met Ryanair of Brussels Airlines  zonder te hoeven overstappen. Een directe vlucht nemen levert doorgaans een tijdsbesparing op en dus ben je eerder op je bestemming, daarom is het lonend om daar op te letten wanneer je een kaartje boekt voor deze reis.
Hoeveel van tevoren is het nodig om te reserveren voor de beste prijzen voor vliegtuigtickets van Praag naar Brussel?
Over het algemeen, raden we aan tickets voor vluchten van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je vliegtuigtickets van Praag naar Brussel gaat kopen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 25 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je vliegtuigtickets van Praag naar Brussel een paar maanden van tevoren te boeken.
Ben je van plan om van Praag naar Brussel te reizen per vliegtuig? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Brussel, die je ook zou kunnen bezoeken.
Veel van onze klanten die een reis naar Brussel per vliegtuig hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Amsterdam of Londen. Check Omio voor de beste verbindingen van Brussel naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Kan ik tickets vor direkte vluchten kopen met de Omio-app als ik een vliegtuig wil nemen van Praag naar Brussel?
Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een vliegtuigtickets van Praag naar Brussel om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw vliegtuigtickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Praag naar Brussel vlucht, zowel voor als tijdens de reis.

Alternatieven voor vluchten Praag - Brussel

Bekijk gerelateerde reisinformatie: