Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Informatie over vluchten van Rome naar Eindhoven

distanceAfstand1187 km
durationGemiddelde vluchtduur2 h 10 min
priceGemiddelde vliegtuigticketsprijs€ 31
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijenRyanair

Met vluchten van Rome naar Eindhoven leg je reis 1187 km af wat gemiddeld 2 h 10 min duurt bij onze reispartners zoals Ryanair. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste vliegtuigticket voor deze reis zelfs al voor € 23 krijgen, maar een gemiddeld vliegtuigticket is € 31. Reizigers vertrekken het vaakst van Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport en arriveren in Eindhoven Airport.

Luchtvaartmaatschappijen: Ryanair tussen Rome en Eindhoven

Vind de beste vluchten tussen Rome en Eindhoven met Omio's reispartners Ryanair vanaf € 23. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

Ryanair

Ryanair is een van de grootste en populairste goedkope luchtvaartmaatschappijen in Europa, met het hoofdkantoor in Ierland. Stappen op een vliegtuig en snel en voordelig naar populaire Europese bestemmingen vliegen, is gemakkelijk gemaakt met Ryanair. Deze budgetmaatschappij staat bekend om haar directe vluchten naar kleinere of secundaire luchthavens, meestal buiten de grote steden om de kosten laag te houden. Een Ryanair-ticket voor een vliegtuig tussen Rome en Eindhoven is inclusief een kleine persoonlijke tas mee aan boord; extra kosten gelden meestal voor handbagage en ingecheckte bagage.

Reistips: Vluchten van Rome naar Eindhoven

Vlieg eenvoudig naar Eindhoven. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rome naar Eindhoven te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een vlucht van Rome naar Eindhoven zijn?

Voordelige vliegtuigtickets van Rome naar Eindhoven zijn al verkrijgbaar vanaf € 23, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste vliegtuigticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per vliegtuig van Rome naar Eindhoven?

Als je je vliegtuigtickets in de komende week wilt aanschaffen, kun je voor een enkele reis van Rome naar Eindhoven voor een vlucht ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 31.

Wat is de afstand naar Eindhoven van Rome per vliegtuig?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Rome en Eindhoven per vliegtuig ongeveer 1187 km  is.

Hoeveel tijd kost het om te reizen van Rome naar Eindhoven per vliegtuig?

De reisduur per vliegtuig van Rome naar Eindhoven kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 2 h 10 min.

Wat zijn de meest gebruikte vluchthavens door reizigers voor een trip naar Eindhoven vanaf Rome?

Voordat je aan boord gaat voor je reis per vliegtuig van Rome naar Eindhoven, is het heel fijn om tee weten dat Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport de populairste vluchthaven is voor reizigers die vertrekken van Rome, en dat Eindhoven Airport de populairste vluchthaven is voor reizigers die aankomen in Eindhoven.

Waar kan ik vertrekken van Rome naar Eindhoven vlucht?

Je kunt de vlucht nemen van Rome op Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport, dat zich bevindt 22.3 km van het centrum. Als je aankomt in Eindhoven met vliegtuig, is de meest gebruikte vluchthaven door reizigers Eindhoven Airport, dat 7.1 km van het centrum ligt.

Welke luchtvaartmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Rome naar Eindhoven aanbieden?

Voor de beste vlucht van Rome naar Eindhoven, kun je terecht bij de volgende luchtvaartmaatschappijen: Ryanair. Maar het is altijd goed om alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Rome naar Eindhoven om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.

Hoeveel van tevoren is het nodig om te reserveren voor de beste prijzen voor vliegtuigtickets tussen Rome en Eindhoven?

Als je een vliegtuigtickets tussen Rome en Eindhoven gaat kopen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 31 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je vlucht vooruit koopt voor de beste prijzen. Vliegtuigtickets van Rome naar Eindhoven zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.

Ik wil per vluchten van Rome naar Eindhoven. Welke andere plaatsen in de buurt van Eindhoven zijn het waard om te bezoeken?

Voor veel van onze klanten die per vliegtuig van Rome naar Eindhoven reizen, is Eindhoven niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Eindhoven die een bezoek waard zijn, zijn Amsterdam, Brussel of Antwerpen. Check Omio voor goedkope vliegtuigtickets naar een van deze topbestemmingen!

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Rome naar Eindhoven per vliegtuig?

Je kunt je vliegtuigtickets van Rome naar Eindhoven zoeken en boeken vliegtuig in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw vliegtuigtickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Rome naar Eindhoven vlucht, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Alternatieven voor vluchten Rome - Eindhoven

Bekijk gerelateerde reisinformatie: