Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
flight

Reisoverzicht

Reisinformatie voor vluchten van Rome naar Eindhoven

Gem. reistijd
2 uren 8 minuten
Gem. vliegticket: 37
Vertrek vluchten:Rome
Aankomst vluchten:Eindhoven
Afstand:1187 km
Vliegmaatschappijen:air leisure, Wizz Air, Malta Air

Reistips

Vluchten van Rome naar Eindhoven
Vlieg eenvoudig naar Eindhoven. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rome naar Eindhoven te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope vlucht tickets van Rome naar Eindhoven?
Vlucht tickets van Rome naar Eindhoven zijn al verkrijgbaar vanaf € 15 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze vlucht tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat kost de vlucht van Rome naar Eindhoven gemiddeld?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 15 uit voor de vlucht van Rome naar Eindhoven. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Eindhoven from Rome.
Hoeveel kilometer is het van Rome naar Eindhoven met de vlucht?
Als je reist van Rome naar Eindhoven per vlucht, reken dan op een reisafstand tussen Rome en Eindhoven van ongeveer 1187 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope vlucht tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Hoe lang doet de vlucht van Rome naar Eindhoven erover?
Als je reist per vlucht, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare vlucht van Rome naar Eindhoven. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Rome naar Eindhoven te reizen: de gemiddelde reisduur per vlucht is 2 h 10 min.
Welk kan ik het beste overwegen voor mijn geplande reis van Rome to Eindhoven?

Als je per vlucht reist van Rome naar Eindhoven is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, van Rome vertrekken vanaf Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport en dat de meeste mensen landen in in Eindhoven op Eindhoven Airport.

Waar kan ik vertrekken van Rome naar Eindhoven vlucht?

Bij de voorbereiding van je reis naar Eindhoven van Rome is het handig om te weten hoe ver de liggen van het centrum. Het populairste in Rome is Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport, dat zich bevindt op (0 km) van het centrum. In Eindhoven is het populairste Eindhoven Airport en dat ligt 0 km van het centrum.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Rome naar Eindhoven te komen?
Als je de vlucht neemt van Rome naar Eindhoven, biedt Ryanair de beste manier om snel naar Eindhoven te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Rome naar Eindhoven en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe kan ik een goedkoop vlucht ticket kopen om te reizen van Rome naar Eindhoven?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Rome naar Eindhoven per vlucht, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Rome naar Eindhoven in de Omio app.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Eindhoven vanuit Rome per vlucht, zijn er dan in de buurt van Eindhoven nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Veel van onze klanten die een reis naar Eindhoven per vlucht hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Amsterdam, Brussel of Antwerpen. Check Omio voor de beste verbindingen van Eindhoven naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Alternatieven voor vluchten Rome - Eindhoven

Bekijk gerelateerde reisinformatie: