Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Informatie over vluchten van Rotterdam naar Alicante

distanceAfstand1558 km
durationGemiddelde vluchtduur2 h 25 min
priceGemiddelde vliegtuigticketsprijs€ 166
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijenTransavia Airlines of Vueling

Met vluchten van Rotterdam naar Alicante leg je reis 1558 km af wat gemiddeld 2 h 25 min duurt bij onze reispartners zoals Transavia Airlines of Vueling. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 166 kost, vind je het goedkoopste vliegtuigticket zelfs al voor € 152. Reizigers vertrekken het vaakst van Rotterdam The Hague Airport en arriveren in Alicante Elche Airport.

Luchtvaartmaatschappijen: Reis met Transavia Airlines en Vueling Airlines tussen Rotterdam en Alicante

Transavia Airlines en Vueling Airlines geeft je vanaf € 152 tickets voor vluchten van Rotterdam naar Alicante. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een vlucht vinden.

Transavia Airlines
Vueling Airlines

Transavia Airlines is een Nederlandse low-cost-luchtvaartmaatschappij en voor jouw volgende vlucht van Rotterdam naar Alicante kun je kiezen tussen de tickets: Basic, Plus of Max.

Transavia Airlines is een van de beste opties als je reist met vliegtuig tussen Rotterdam en Alicante. Omio toont je snel de huidige roosters voor de vlucht bij Transavia Airlines voor een Rotterdam - Alicante route en maakt het voor je gemakkelijker dan ooit om tickets voor de vliegtuig online te kopen voor de goedkoopste, snelste of vroegste reis die beschikbaar is. De van Rotterdam naar Alicante afstand is rond 1558 km en het goedkoopste enkele reisticket dat je bij Transavia Airlines kunt boeken begint bij € 152. Terwijl je de recentste dienstregeling van de vlucht van Rotterdam naar Alicante bij Transavia Airlines controleert voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, kun je ook reisinformatie bekijken, zoals toegestane bagage en voorzieningen die aan boord worden aangeboden, en vergelijk de beste beschikbare route om veilig aan te komen op Alicante. Als je in de Omio-app zoekt naar tickets van Transavia Airlines, kun je door middel van een symbooltje zien of het mobiele tickets zijn, zodat je papierloos kunt reizen. Laat Omio snel het perfecte ticket tussen Rotterdam en Alicante van Transavia Airlines voor je vinden, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van een soepele en gemakkelijke reis!

Reistips: Vluchten van Rotterdam naar Alicante

Vlieg eenvoudig naar Alicante. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Alicante te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van Rotterdam naar Alicante per vliegtuig?

Voordelige vliegtuigtickets van Rotterdam naar Alicante zijn al verkrijgbaar vanaf € 152, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste vliegtuigticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Wat kost de vlucht van Rotterdam naar Alicante gemiddeld?

Als je je vliegtuigtickets in de komende week wilt kopen, kun je voor een enkele reis van Rotterdam naar Alicante voor een vlucht ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 166.

Wat is de afstand naar Alicante van Rotterdam per vliegtuig?

De afstand van tussen Rotterdam en Alicante per vliegtuig is bij benadering 1558 km.

Hoe lang duurt het om te reizen van Rotterdam naar Alicante per vliegtuig?

Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Rotterdam naar Alicante per vliegtuig is 2 h 25 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare vlucht van Rotterdam naar Alicante.

Vanaf welk vluchthaven in Rotterdam moet ik vertrekken voor mijn geplande reis per vliegtuig van Rotterdam naar Alicante? Naar welk vluchthaven in Alicante moet ik reizen?

Voor een vlucht van Rotterdam naar Alicante is Rotterdam The Hague Airport het populairste vluchthaven voor reizigers uit Rotterdam. In Alicante is Alicante Elche Airport hhet meest populaire vluchthaven onder reizigers.

Waar kan ik vertrekken van Rotterdam naar Alicante vlucht?

Als je vertrekt van Rotterdam, hou er dan rekening mee dat vluchthaven, waar de meeste reizigers van Omio gebruik van maken, Rotterdam The Hague Airport is, dat 4.7 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om naar Alicante te gaan, is het belangrijk om te weten dat het populairste vluchthaven in Alicante Alicante Elche Airport is, dat 9.6 km van het centrum ligt.

Welke luchtvaartmaatschappijen zijn actief op de route van Rotterdam van Alicante?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Rotterdam naar Alicante kun je een vlucht nemen van Transavia Airlines of Vueling. Check ook zeker alle andere luchtvaartmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Rotterdam naar Alicante om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Hoe vroeg moet ik vliegtuigtickets reserveren voor Rotterdam naar Alicante om de beste aanbiedingen te krijgen?

Als je een vliegtuigtickets tussen Rotterdam en Alicante gaat kopen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 166 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je vlucht vooruit koopt voor de beste prijzen. Vliegtuigtickets tussen Rotterdam en Alicante zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.

Ik ben mijn geplande reis van Rotterdam naar Alicante per vliegtuig aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Alicante, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Veel reizigers die in Alicante aankomen per vliegtuig, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Madrid, Barcelona of Valencia. Als je erover denkt om Madrid, Barcelona of Valencia te verkennen vanuit Alicante, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Kan ik tickets vor direkte vluchten kopen met de Omio-app als ik een vliegtuig wil nemen van Rotterdam naar Alicante?

Je kunt makkelijk goedkope vliegtuigtickets van Rotterdam naar Alicante zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je vlucht, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de vlucht van Rotterdam naar Alicante te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam
Rotterdam
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is de luchthaven en hoe kom je er?
RET Citybus 33 verbindt het vliegveld van Rotterdam met Rotterdam Centraal

Alternatieven voor vluchten Rotterdam - Alicante

Bekijk gerelateerde reisinformatie: