VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
29 sep.
237Eurostar
Vind prijzen
100BA Cityflyer
do
30 sep.
187Eurostar
80Flixbus
135BA Cityflyer
vr
1 okt.
152Eurostar
55Flixbus
135BA Cityflyer
za
2 okt.
Vind prijzen
35Flixbus
Vind prijzen
zo
3 okt.
152Eurostar
35Flixbus
Vind prijzen
ma
4 okt.
125Eurostar
Vind prijzen
166BA Cityflyer
di
5 okt.
125Eurostar
Vind prijzen
171BA Cityflyer
wo
6 okt.
125Eurostar
Vind prijzen
159BA Cityflyer
do
7 okt.
128Eurostar
45Flixbus
160BA Cityflyer
vr
8 okt.
99Eurostar
45Flixbus
92BA Cityflyer
za
9 okt.
55Eurostar
45Flixbus
Vind prijzen
zo
10 okt.
125Eurostar
45Flixbus
201BA Cityflyer
ma
11 okt.
Vind prijzen
Vind prijzen
120BA Cityflyer
di
12 okt.
78Eurostar
Vind prijzen
Vind prijzen
wo
13 okt.
78Eurostar
Vind prijzen
87BA Cityflyer
do
14 okt.
128Eurostar
45Flixbus
64BA Cityflyer
vr
15 okt.
126Eurostar
45Flixbus
64BA Cityflyer
za
16 okt.
187Eurostar
35Flixbus
Vind prijzen
zo
17 okt.
237Eurostar
45Flixbus
166BA Cityflyer
ma
18 okt.
140Eurostar
Vind prijzen
84BA Cityflyer
di
19 okt.
116Eurostar
Vind prijzen
64BA Cityflyer

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Vluchten van Rotterdam naar Londen

De vluchten vertrekken dagelijks vanuit Rotterdam naar Londen, waardoor het eenvoudig is om de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk op elk moment van het jaar te bezoeken. Er zijn 5-6 directe vluchten op weekdagen, evenals een enkele dienst op zaterdag en zondag. De reistijd bedraagt 55 minuten - ideaal voor snelle pauzes en zakenreizen.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Rotterdam naar Londen?

Er is maar één luchtvaartmaatschappij om uit te kiezen bij het boeken van vluchten naar Londen vanuit Rotterdam. British Airways City Flyer is de enige operator op de route en biedt dagelijkse verbindingen naar London City Airport.

Hoe lang duurt de vlucht van Rotterdam naar Londen?

Vluchten vanuit Rotterdam duren niet lang om Londen te bereiken. De reistijd zal in de overgrote meerderheid van de gevallen 55 minuten bedragen, zonder dat er onderweg wijzigingen nodig zijn.

Hoeveel vluchten zijn er van Rotterdam naar Londen?

Er zijn door de week veel meer vluchten vanuit Rotterdam naar Londen dan in het weekend. Verwacht 5-6 rechtstreekse diensten van maandag tot vrijdag, en een enkele optie op zaterdag of zondag.

Wat zijn de vertrek- en aankomstluchthavens voor vluchten van Rotterdam naar Londen?

Luchthaven van vertrek: Alle vluchten van Rotterdam naar Londen vertrekken vanaf Rotterdam The Hague Airport, dat ongeveer op dezelfde afstand van Den Haag en Rotterdam ligt. Op vluchten komen zal niet moeilijk zijn. Of reizigers nu in Den Haag of Rotterdam vertrekken, de beste optie is om metrolijn E naar station Meeijersplein te nemen, voordat u overstapt op bus 33, die naar de ingang van de luchthaven rijdt. In beide gevallen duurt de reistijd vanaf het centrum van de stad ongeveer 40 minuten. Parkeren kan desgewenst online worden gereserveerd en taxidrop-offs kunnen direct buiten de terminal worden geregeld. De luchthaven heeft ook gratis openbare wifi, die klanten helpt bij het organiseren van hun afspraken in Londen voordat ze gaan vliegen.

Aankomst luchthaven: Vluchten naar Londen vanuit Rotterdam komen aan op London City Airport - het meest centraal gelegen aankomstpunt van de Britse hoofdstad. De stadsluchthaven is goed verbonden met andere delen van de stad, voornamelijk via de Docklands Light Railway (DLR). De DLR loopt vanaf het City Airport Station en bereikt in 20 minuten de Tower Gate of Bank, die aansluiten op de London Underground. Reizigers kunnen ook naar het noorden gaan naar Stratford, dat verbindingen heeft met de voorstedelijke spoorwegen en een snellere route biedt naar Noord-Londen bestemmingen. Verwacht dat taxi's van het vliegveld naar het centrum van Londen 25-30 minuten duren.

Reistips

Vluchten van Rotterdam naar Londen
Vlieg eenvoudig naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Londen te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope vlucht tickets van Rotterdam naar Londen?
De goedkoopste manier om van Londen naar Rotterdam te komen is per vlucht en hoeft maar € 64 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope vlucht tickets van Rotterdam naar Londen bij Omio te kopen.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per vlucht van Rotterdam naar Londen?
Als je je vlucht kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per vlucht van Rotterdam naar Londen, kun je rekenen op een bedrag van € 123 gemiddeld. We raden aan om vlucht tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Hoeveel kilometer is het van Rotterdam naar Londen met de vlucht?
Als je per vlucht reist van Rotterdam naar Londen, is de afstand ongeveer 320 km. Kijk voor goedkope vlucht tickets van Rotterdam naar Londen ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Wat is de gemiddelde reistijd van Rotterdam naar Londen per vlucht?
The gemiddelde reistijd per vlucht van Rotterdam naar Londen is 55 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je vlucht tickets koopt van Rotterdam naar Londen.
Vanaf welk in Rotterdam moet ik vertrekken voor mijn geplande reis per vlucht van Rotterdam naar Londen? Naar welk in Londen moet ik reizen?

Onze klanten, die goedkope vlucht tickets boeken van Rotterdam naar Londen, vertrekken meestal van Rotterdam The Hague Airport in Rotterdam and komen aan op London Heathrow Airport in Londen. Het is altijd handig om deze in Rotterdam en Londen te weten voor je aan boord gaat voor je reis per vlucht.

Waar vind ik dichtbij het centrum in Rotterdam en in Londen?

Als je vertrekt van Rotterdam, hou er dan rekening mee dat, waar de meeste reizigers van Omio gebruik van maken, Rotterdam The Hague Airport is, dat 4 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om naar Londen te gaan, is het belangrijk om te weten dat het populairste in Londen London Heathrow Airport is, dat 23 km van het centrum ligt.

Welke bieden vervoer aan van Rotterdam naar Londen?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Rotterdam naar Londen kun je een vlucht nemen van British Airways, easyJet, BA Cityflyer, Vueling, Iberia, Ryanair, KLM of Flybe. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Rotterdam en Londen om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Hoe kan ik een goedkoop vlucht ticket kopen om te reizen van Rotterdam naar Londen?
Wil je per vlucht reizen van Rotterdam naar Londen? Je vindt en boekt je enkele reis of retourticket bij Omio. Je kunt ook gebruikmaken van onze app, zodat je alle informatie rondom reizen op een plaats kunt vinden en je geplande reis zo soepel mogelijk verloopt.
Ben je van plan om van Rotterdam naar Londen te reizen per vlucht? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Londen, die je ook zou kunnen bezoeken.
Veel reizigers die in Londen aankomen per vlucht, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Amsterdam of Brussel. Als je erover denkt om Parijs, Amsterdam of Brussel te verkennen vanuit Londen, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam
Rotterdam
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is de luchthaven en hoe kom je er?
RET Citybus 33 verbindt het vliegveld van Rotterdam met Rotterdam Centraal