VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
21 jan.
48Deutsche Bahn with connection
45Flixbus
91Transavia Airlines
za
22 jan.
69Deutsche Bahn with connection
50Flixbus
88easyJet
zo
23 jan.
38Deutsche Bahn with connection
Vind prijzen
79Transavia Airlines
ma
24 jan.
38Deutsche Bahn
Vind prijzen
270Lufthansa
di
25 jan.
38Deutsche Bahn with connection
46Flixbus
91Transavia Airlines
wo
26 jan.
38Deutsche Bahn with connection
Vind prijzen
59Transavia Airlines
do
27 jan.
38Deutsche Bahn
45Flixbus
82Transavia Airlines
vr
28 jan.
40Deutsche Bahn
Vind prijzen
Vind prijzen
za
29 jan.
38Deutsche Bahn
Vind prijzen
83easyJet
zo
30 jan.
38Deutsche Bahn with connection
40Flixbus
67Transavia Airlines
ma
31 jan.
38Deutsche Bahn with connection
Vind prijzen
100Transavia Airlines
di
1 feb.
38Deutsche Bahn with connection
46Flixbus
59Transavia Airlines
wo
2 feb.
38Deutsche Bahn with connection
Vind prijzen
54Transavia Airlines
do
3 feb.
38Deutsche Bahn with connection
45Flixbus
45Transavia Airlines
vr
4 feb.
38Deutsche Bahn
43Flixbus
67Transavia Airlines
za
5 feb.
38Deutsche Bahn with connection
Vind prijzen
51easyJet
ma
7 feb.
38Deutsche Bahn with connection
Vind prijzen
82Transavia Airlines

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Informatie over vluchten van Salzburg naar Amsterdam

distanceAfstand771 km
durationGemiddelde vluchtduur1 h 45 min
priceGemiddelde vliegtuigticketsprijs€ 237
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijenTransavia Airlines, Austrian Airlines, Eurowings of Lufthansa

Met vluchten van Salzburg naar Amsterdam leg je reis 771 km af wat gemiddeld 1 h 45 min duurt bij onze reispartners zoals Transavia Airlines, Austrian Airlines, Eurowings of Lufthansa. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 237 kost, vind je het goedkoopste vliegtuigticket zelfs al voor € 79. Reizigers vertrekken het vaakst van Salzburg Airport en arriveren in Amsterdam Airport Schiphol.

Luchtvaartmaatschappijen: Lufthansa, Transavia Airlines en Austrian Airlines tussen Salzburg en Amsterdam

Lufthansa, Transavia Airlines en Austrian Airlines geeft je vanaf € 79 tickets voor vluchten tussen Salzburg en Amsterdam. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een vlucht vinden.

Transavia Airlines
Lufthansa
Austrian Airlines

Transavia Airlines is een Nederlandse low-cost-luchtvaartmaatschappij en voor jouw volgende vlucht van Salzburg naar Amsterdam kun je kiezen tussen de tickets: Basic, Plus of Max.

Transavia Airlines is een van de beste opties als je reist met vliegtuig van Salzburg naar Amsterdam. Omio toont je snel de huidige roosters voor de vlucht bij Transavia Airlines voor een Salzburg - Amsterdam trip en maakt het voor je gemakkelijker dan ooit om tickets voor de vliegtuig online te kopen voor de goedkoopste, snelste of vroegste route die beschikbaar is. De tussen Salzburg en Amsterdam afstand is rond 771 km en het goedkoopste enkele reisticket dat je bij Transavia Airlines kunt boeken begint bij € 79. Terwijl je de recentste dienstregeling van de vlucht van Salzburg naar Amsterdam bij Transavia Airlines controleert voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, kun je ook reisinformatie bekijken, zoals toegestane bagage en voorzieningen die aan boord worden aangeboden, en vergelijk de beste beschikbare route om veilig aan te komen op Amsterdam. Als je in de Omio-app zoekt naar tickets van Transavia Airlines, kun je door middel van een symbooltje zien of het mobiele tickets zijn, zodat je papierloos kunt reizen. Laat Omio snel het perfecte ticket tussen Salzburg en Amsterdam van Transavia Airlines voor je vinden, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van een soepele en gemakkelijke reis!

Reistips: Vluchten van Salzburg naar Amsterdam

Vlieg eenvoudig naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Salzburg naar Amsterdam te reizen.
FAQs

Wat is het goedkoopst mogelijke vliegtuigtickets van Salzburg naar Amsterdam?

Vliegtuigtickets van Salzburg naar Amsterdam hoeven niet meer dan € 79 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor vliegtuigtickets van Salzburg naar Amsterdam voor je volgende vakantie.

Wat is de gemiddelde prijs van een vliegtuigticket van Salzburg naar Amsterdam?

De Salzburg naar Amsterdam vliegtuigticketsprijs is gemiddeld € 237  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende week.

Wat is de afstand van Salzburg naar Amsterdam als je reist per vliegtuig?

De afstand van Salzburg naar Amsterdam per vliegtuig is ongeveer 771 km.

Hoe lang doet de vlucht van Salzburg naar Amsterdam erover?

Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Salzburg naar Amsterdam per vliegtuig is 1 h 45 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare vlucht van Salzburg naar Amsterdam.

Wat zijn de meest gebruikte vluchthavens in Amsterdam en in Salzburg?

Onze klanten, die goedkope vliegtuigtickets boeken van Salzburg naar Amsterdam, vertrekken meestal van Salzburg Airport in Salzburg and komen aan op Amsterdam Airport Schiphol in Amsterdam. Het is altijd handig om deze vluchthavens in Salzburg en Amsterdam te weten voor je aan boord gaat voor je reis per vlucht.

Waar vind ik vluchthavens dicht bij het centrum in Salzburg en in Amsterdam?

Hou er rekening mee dat Salzburg Airport, het meest gebruikte vluchthaven door de reizigers van Omio in Salzburg ongeveer 3.2 km is van het centrum en dat het vluchthaven in Amsterdam, het populairst bij reizigers, Amsterdam Airport Schiphol is, dat 11.2 km van het centrum ligt.

Welke luchtvaartmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Salzburg naar Amsterdam aanbieden?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Salzburg naar Amsterdam te brengen per vliegtuig. Op de route naar Amsterdam vanuit Salzburg kun je reizen met Transavia Airlines, Austrian Airlines, Eurowings of Lufthansa. Maar het is altijd goed om alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen te checken voor de route van Salzburg naar Amsterdam, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Hoeveel van tevoren is het nodig om te kopen voor de beste prijzen voor vliegtuigtickets tussen Salzburg en Amsterdam?

Je kunt zien dat een vlucht van Salzburg naar Amsterdam gemiddeld € 237 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je vliegtuigtickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een vlucht van Salzburg naar Amsterdam over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.

Ben je van plan om van Salzburg naar Amsterdam te reizen per vliegtuig? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Amsterdam, die je ook zou kunnen bezoeken.

Veel reizigers die in Amsterdam aankomen per vliegtuig, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Londen of Brussel. Als je erover denkt om Parijs, Londen of Brussel te verkennen vanuit Amsterdam, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Kan ik reizen per vliegtuig van Salzburg naar Amsterdam met de Omio-app?

Je kunt je vliegtuigtickets van Salzburg naar Amsterdam zoeken en boeken vliegtuig in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw vliegtuigtickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Salzburg naar Amsterdam vlucht, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Salzburg
Salzburg-W.A. Mozart
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is de luchthaven en hoe kom je er?
Het station Salzburg HBF is gelegen in het stadscentrum. Vanaf hier vertrekt Obus 2 naar de Salzburg Airport.

Alternatieven voor vluchten Salzburg - Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: