Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
flight

Reisoverzicht

Reisinformatie voor vluchten van Salzburg naar Amsterdam

Gem. reistijd
4 uren 14 minuten
Gem. vliegticket: 203
Vertrek vluchten:Salzburg
Aankomst vluchten:Amsterdam
Afstand:772 km
Vliegmaatschappijen:Eurowings, Lufthansa, Lufthansa Cityline , KLM, Transavia Airlines

Reistips

Vluchten van Salzburg naar Amsterdam
Vlieg eenvoudig naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Salzburg naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke vlucht ticket van Salzburg naar Amsterdam?
Vlucht tickets van Salzburg naar Amsterdam hoeven niet meer dan € 82 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor vlucht tickets van Salzburg naar Amsterdam voor je volgende vakantie.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per vlucht van Salzburg naar Amsterdam?
Als je je vlucht kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per vlucht van Salzburg naar Amsterdam, kun je rekenen op een bedrag van € 273 gemiddeld. We raden aan om vlucht tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Hoe ver is het van Salzburg naar Amsterdam per vlucht?
Als je reist van Salzburg naar Amsterdam per vlucht, reken dan op een reisafstand tussen Salzburg en Amsterdam van ongeveer 771 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope vlucht tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde reistijd van Salzburg naar Amsterdam per vlucht?
De reisduur per vlucht van Salzburg naar Amsterdam kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 6 h 30 min.
Wat zijn de meest gebruikte in Amsterdam en in Salzburg?

Voor een vlucht van Salzburg naar Amsterdam is Salzburg Airport het populairste voor reizigers uit Salzburg. In Amsterdam is Amsterdam Airport Schiphol hhet meest populaire onder reizigers.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Salzburg en Amsterdam?

Je kunt de vlucht nemen van Salzburg op Salzburg Airport, dat zich bevindt op 0 km van het centrum. Als je aankomt in Amsterdam met vlucht, is de meest gebruikte door reizigers Amsterdam Airport Schiphol, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke zijn er die goedkope tickets van Salzburg naar Amsterdam aanbieden?
Als je de vlucht neemt van Salzburg naar Amsterdam, biedt Transavia Airlines, Austrian Airlines, Eurowings of Lufthansa de beste manier om snel naar Amsterdam te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Salzburg naar Amsterdam en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe vind ik de beste deals om vlucht tickets te koppen van Salzburg naar Amsterdam?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Salzburg naar Amsterdam per vlucht, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Salzburg naar Amsterdam in de Omio app.
Ben je van plan om van Salzburg naar Amsterdam te reizen per vlucht? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Amsterdam, die je ook zou kunnen bezoeken.
Veel reizigers die in Amsterdam aankomen per vlucht, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Londen of Brussel. Als je erover denkt om Parijs, Londen of Brussel te verkennen vanuit Amsterdam, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Salzburg
Salzburg-W.A. Mozart
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is de luchthaven en hoe kom je er?
Het station Salzburg HBF is gelegen in het stadscentrum. Vanaf hier vertrekt Obus 2 naar de Salzburg Airport.

Alternatieven voor vluchten Salzburg - Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: