Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Vliegtickets vergelijken: Southampton naar Parijs Vluchten

distanceAfstand352 km
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijenFlybe

Met vluchten van Southampton naar Parijs leg je reis 352 km af met onze reispartners zoals Flybe. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Southampton Airport en arriveren in Paris Charles de Gaulle Airport.

Luchtvaartmaatschappijen: Air France, British Airways en Vueling Airlines tussen Southampton en Parijs

Met Air France, British Airways en Vueling Airlines krijg je van Southampton naar Parijs voor geweldige prijzen. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden, prijzen en tickets voor de vlucht voor je reis vinden.

Air France
British Airways
Vueling Airlines

Een van de beste manieren om van Southampton naar Parijs te reizen is door een vlucht te nemen met Air France. Omio helpt je de ideale vlucht tussen Southampton en Parijs bij Air France te vinden door je de Air France huidige dienstregelingen voor de vlucht te laten zien. Wij helpen je ook met informatie voor de vliegtuig, inclusief voorzieningen aan boord en reisinformatie zoals bagagebeleid en de beste prijzen voor de vlucht van Southampton naar Parijs trip. Je kunt verwachten tussen Southampton en Parijs te reizen op een vlucht met Air France. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar vluchten van Southampton naar Parijs, kun je meteen controleren of het ticket bij Air France een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen zonder dat je persoonlijk kaartjes hoeft te kopen bij het vluchthaven. Zodra je die perfecte vlucht hebt gevonden, boek je snel en gemakkelijk je ticket bij Air France op Omio en kun je genieten van je aanstaande reis van Southampton naar Parijs!

Reistips: vluchten van Southampton naar Parijs

Vlieg eenvoudig naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Southampton naar Parijs te reizen.
FAQs

Hoeveel kilometer is het van Southampton naar Parijs met de vlucht?

Je moet erop rekenen ongeveer 352 km  af te leggen van Southampton naar Parijs per vliegtuig.

Wat zijn de meest gebruikte vluchthavens door reizigers voor een trip naar Parijs vanaf Southampton?

Als je per vliegtuig reist van Southampton naar Parijs is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, van Southampton vertrekken vanaf Southampton Airport en dat de meeste mensen landen in in Parijs op Paris Charles de Gaulle Airport.

Hoe ver van het centrum zijn de belangrijkste vluchthavens in Southampton en Parijs?

Bij de voorbereiding van je reis naar Parijs van Southampton is het handig om te weten hoe ver de vluchthavens liggen van het centrum. Het populairste vluchthaven in Southampton is Southampton Airport, dat zich bevindt 6.6 km van het centrum. In Parijs is het populairste vluchthaven Paris Charles de Gaulle Airport en dat ligt 34.2 km van het centrum.

Welke luchtvaartmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Southampton naar Parijs aanbieden?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Southampton naar Parijs kun je een vlucht nemen van Flybe. Check ook zeker alle andere luchtvaartmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Southampton naar Parijs om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Parijs vanuit Southampton per vliegtuig, zijn er dan in de buurt van Parijs nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?

Veel van onze klanten die een reis naar Parijs per vliegtuig hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Londen, Barcelona of Amsterdam. Check Omio voor de beste verbindingen van Parijs naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Southampton naar Parijs per vliegtuig?

Je kunt je vliegtuigtickets van Southampton naar Parijs zoeken en boeken vliegtuig in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw vliegtuigtickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Southampton naar Parijs vlucht, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Meer reisopties per vliegtuig van Southampton naar Parijs

Bekijk gerelateerde reisinformatie: