Vluchten in Zwitserland

do 19 sep.
Eenvoudig vinden
Kies de goedkoopste en snelste routes van ruim 800 officiële partners
Reis op je eigen manier
Geniet van reizen met een trein, bus en vlucht in Europa
Tickets voor je reis
We staan voor je klaar

Deze bedrijven vertrouwen ons.
We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Vliegen van en naar Zwitserland

Hoewel Zwitserland klein mag zijn in vergelijking met andere Europese landen, bevat het land toch drie grote luchthavens, namelijk Zurich International Airport, Basel-Mulhouse International Airport en Geneva Cointrin International Airport (de laatste twee luchthavens delen ze met Frankrijk). Er zijn ook twee kleinere vliegvelden beschikbaar: Bern en Lugano Airports. Ieder jaar maken miljoenen passagiers gebruik van deze luchthavens op Zwitserland binnen te treden. Zurich International is de grootste luchthaven en een hub voor Swiss International Airlines en Lufthansa. Vanuit hier worden er verbindingen geregeld met de grootste Europese steden, en bovendien ook naar Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië.

Populaire routes in Zwitserland

Alle grote Europese steden zijn populaire toeristische bestemmingen van en naar Zwitserland, zoals Berlijn, Londen of Parijs. Andere routes die regelmatig gevlogen worden zijn onder andere naar Tel Aviv, Istanbul en Dubai.

Grootste luchtvaartmaatschappijen in Zwitserland

Ongeveer 200 vervoerders zijn actief in Zwitserland, waaronder grote luchtvaartmaatschappijen zoals Swiss International Airlines, Lufthansa en easyJet. Swiss International Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van het land sinds 2002. Ook maatschappijen zoals Helvetic Airways en Edelweiss verzorgen vluchten in Zwitserland, maar het meeste boekingen worden door Zwitsers nog steeds gemaakt bij Swiss Air.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone

We gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren, gebruikersgedrag te analyseren en voor de retargeting van Omio's advertenties op andere websites. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacyvoorwaarden. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.